Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις 17-19 Ιανουαρίου 2020

Πως θα μας επηρεάσει το αστρολογικό σκηνικό το τριήμερο 17 – 19 Ιανουαρίου. Ο Ερμής στον Υδροχόο σε τετράγωνο με Ουρανό στον Ταύρο φέρνει ανατροπές και αναστάτωση.

Ο Ερμής στον Υδροχόο σε τετράγωνο με Ουρανό στον Ταύρο: Η απολυτότητα βλάπτει!

Ο Ερμής κι ο Ουρανός, συναντιούνται το Σάββατο σε όψη τετραγώνου από τις ζωδιακές περιοχές του Υδροχόου και του Ταύρου. Κι οι δυο υψώνουν τα δικά τους τείχη, καθώς η αδιαλλαξία και η απολυτότητα είναι τα χαρακτηριστικά που θα χρωματίσουν τις μέρες αυτές, διαμορφώνοντας ένα κλίμα που δεν είναι εύκολο να σπάσεις ή να διαχειριστείς.



Στο όνομα του ‘’Εγώ θα κάνω αυτό που θέλω’’ πολλά πράγματα θα ειπωθούν με τρόπο που θα πονέσουν, με σκληρότητα και επιμονή. Oι προκλήσεις, συνειδητές ή ασυνείδητες δίνουν και παίρνουν και εσύ πολλές φορές μπορεί να βρεθείς δέσμιος της δικής σου αδιάλλακτης συμπεριφοράς.

Γεγονός είναι πως η επικοινωνία πλήττεται σε μεγάλο βαθμό τις μέρες αυτές, μια και πολλά από αυτά που λέγονται ή ακούγονται έχουν την μορφή του ξαφνικού και του απρόσμενου.

Οι αποκαλύψεις κάθε είδους αποτελούν κι αυτές μέρος του σκηνικού των ημερών, και βέβαια σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να μην σε αφορούν, αλλά σε κάποιες άλλες μπορεί το επίκεντρο τους να είσαι εσύ!

Και είναι αυτές που σε ένα και μόνο λεπτό μπορούν να κάνουν τον κόσμο σου άνω κάτω, και να σε κάνουν να τρέχεις να μαζέψεις τα αμάζευτα…

Χρειάζεται πολύ προσοχή στον χειρισμό των εξελίξεων μια και όταν αποφασίζεις να τηρήσεις μια στάση και μάλιστα σκληρή, δεν ξέρεις ποτέ ποιο κουτάκι ανοίγεις στην άλλη μεριά…

Είναι εύκολο να γίνουν λάθη, που ίσως στοιχήσουν κάτι παραπάνω, αν αφεθείς στην παρόρμηση της στιγμής και αποφασίσεις να βγάλεις από μέσα σου ότι σε βαραίνει.

Ένα άλλο πεδίο στο οποίο αρέσκονται οι δύο πλανήτες είναι τα media, που κι εκεί η παραπλάνηση μπορεί να πάει σύννεφο, πολλές φορές λόγω κεκτημένης ταχύτητας και όχι από πρόθεση.

Βεβαίως πάντα υπάρχει και αυτή η ξαφνική είδηση η πληροφορία που μπορεί να φωτίσει μια ιδέα μια εξέλιξη ή να σου δώσει και τη λύση που αναζητάς σε ένα πρόβλημα σου.

Ή ακόμα και μια ξαφνική συνάντηση να είναι αυτό που σου ανοίγει ένα παράθυρο στη χαρά, στα μάτια του προσώπου που συναντάς.

Ωστόσο όπως και αν διαμορφωθεί το σκηνικό να θυμάσαι πως η μόνη αλήθεια είναι αυτή που έχεις μέσα σου. Αυτή που γνωρίζεις βαθιά στην ψυχή σου.

Μπορεί οι σειρήνες να ηχούν στ’ αυτιά σου, αλλά αν είσαι δεμένος γερά στο κατάρτι σου δεν έχεις κανέναν φόβο που θα σε προβληματίσει ή θα σε κάνει να κάνεις την λάθος κίνηση.



Ωστόσο αν ανήκεις στους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου ή αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός τόσο σε αυτά που λες όσο και σε αυτά που ακούς ή στο πως ανταποκρίνεσαι σε αυτά. Οι μέρες κρύβουν παγίδες, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Απέφυγε την απολυτότητα και την αδιαλλαξία γιατί δεν είναι καλοί σύμβουλοι στις σχέσεις σου ειδικά τώρα. Να θυμάσαι πως οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες και το σκοινί ειδικά τώρα είναι εύκολο να σπάσει. Δείξε προσοχή και στις μετακινήσεις.

Δείτε το βίντεο μας, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 137 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς εποχής Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ 137 Μια παρεξήγηση θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στην...