Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκη Παγιατάκη – Τα ζώδια της εβδομάδας: Δύσκολες μέρες για Υδροχόους και Τοξότες

Στις 24 στο ζώδιο του Υδροχόου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη. Θα δώσει μια ικανοποιητική ώθηση στα σχέδια των Υδροχόων, των Ζυγών και των Κριών, αλλά και αυτά των Διδύμων και των Τοξοτών

ΟΉλιος στην ιδεατή του τροχιά -και λέμε ιδεατή γιατί ο Ηλιος δεν κινείται- διασχίζει από την Τρίτη και μετά το ζώδιο του Υδροχόου. Μια πρώτη μικρή ανάσα για Κριούς, Ζυγούς και Καρκίνους, καθώς έκλεισε το ζώδιο του Αιγόκερω. Το δεύτερο φαινόμενο της εβδομάδας είναι η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 24 στο ζώδιο του Υδροχόου. Μια ικανοποιητική ώθηση στα σχέδια των Υδροχόων, των Ζυγών και των Κριών αλλά και αυτά των Διδύμων και των Τοξοτών. Πλην των Υδροχόων, που πραγματικά μπορούν να αξιοποιήσουν όλη την εύνοια, όλοι οι υπόλοιποι θα περιοριστούν σε ένα μικρότερο κομμάτι αυτής.

Διαβάστε τις ετήσιες αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις του 2020 της Βίκης Παγιατάκη για όλα τα ζώδια.

Ακολουθούν οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της Βίκης Παγιατάκη για όλα τα ζώδια την εβδομάδα 12-18 Ιανουαρίου.

 

ΚΡΙΟΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ – 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Καθώς αποχαιρετάμε το ζώδιο του Αιγόκερω στις 21 και περνάμε στο ζώδιο του Υδροχόου, οι προοπτικές για εσάς γίνονται καλύτερες. Η Νέα Σελήνη, μάλιστα, στον Υδροχόο στις 24, ενισχύει τις δυνατότητες στο να μπορέσετε να δημιουργήσετε μια πιο ικανοποιητική κατάσταση στα πιο σημαντικά θέματα που σας απασχολούν και επιβαρύνουν τη διάθεση και την καθημερινότητά σας. Ο Ερμής σε υποστηρικτική για εσάς τροχιά θα διευκολύνει συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων, σπουδές, έντυπα, έγγραφα, ρυθμίσεις καρτών και λογαριασμών, ταξίδια, μετακομίσεις και ό,τι σχετίζεται με το παιδί. Ο τομέας της φιλίας θα αποδειχθεί πολύτιμος με διάφορους τρόπους, αλλά το ίδιο και η συμμετοχή σας σε ομάδες, λέσχες, κόμματα και συλλογικές δραστηριότητες γενικώς. Θραύση θα κάνει και το σεξαπίλ σας.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη και από Παρασκευή βραδάκι έως Κυριακή 26

ΤΑΥΡΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – 20 ΜΑΪΟΥ

Η ανάγκη να καταφέρετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις που αυξάνονται -επαγγελματικές, κοινωνικές, οικογενειακές κ.λπ.- είναι φυσικό να δημιουργούν όλο και μεγαλύτερη πίεση. Αυτό δεν σημαίνει ότι αποκλείεται η όποια επιτυχία, απλώς αυτή θα είναι σκληρά δουλεμένη και όχι χαρισμένη. Ανάποδες… φούρλες κάνει και ο Ερμής από τον Υδροχόο, γι’ αυτό καλό θα ήταν να… ξεψαχνίζετε περισσότερο ό,τι σχετίζεται με σπουδές, συμφωνίες, συμβόλαια, κάρτες, λογαριασμούς, ΜΜΕ, μεταφορικό μέσο, ταξίδια και παιδιά. Από οικονομικής απόψεως και αυτή η εβδομάδα δεν βάζει απαγορευτικά, γι’ αυτό κάντε ανάλογες κινήσεις. Πολύτιμη η φιλία και αυτή την εβδομάδα και μάλιστα κάποιο φιλικό πρόσωπο μπορεί να συνδράμει κάπως και στα αισθηματικά σας. Να σας συμβουλεύσει; Να σας βοηθήσει να κάνετε νέες γνωριμίες; Κάπως…

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Από Τετάρτη έως Παρασκευή μεσημέρι Ημέρες προσοχής: Κυριακή 19 και από Παρασκευή μεσημέρι έως και Κυριακή

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΪΟΥ – 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

Είναι ολοφάνερο ότι ο Ιανουάριος περίπου από τις 4 και μετά δεν είναι δα και περίπατος, αλλά μέσα στην εσωτερική και την εξωτερική πίεση υπάρχει και αυτή η εβδομάδα, με δύο νέα βοηθητικά στοιχεία που βάζει, που δημιουργεί κατά κάποιον τρόπο έναν αντιπερισπασμό. Το πρώτο βοηθητικό είναι το πέρασμα στον Υδροχόο από τον Αιγόκερω στις 21, ενώ στο ίδιο ζώδιο στις 24 πραγματοποιείται και η Νέα Σελήνη. Ενα χέρι βοήθειας γενικότερα και ειδικότερα στον τομέα που αφορά τη Δικαιοσύνη, νόμους, κανονισμούς αλλά και διάφορους τομείς του Δημοσίου, την πολιτική, τον τουρισμό, το εξωτερικό και τα ταξίδια. Πολλά έξοδα; Μειωμένα έσοδα; Καθυστέρηση πληρωμής; Κάπως έτσι πάει ο Ιανουάριος, ενώ δοκιμάζει με κάποιον τρόπο σχέσεις και συνεργασίες. Ο,τι δεν έχει γερό υπόβαθρο υποχωρεί. Φανείτε πιο ψύχραιμοι και προσεκτικοί.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Από το απόγευμα της Παρασκευής έως και την Κυριακή 26 Ημέρες προσοχής: Δευτέρα και Τρίτη

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ – 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

Νέο νόημα αρχίζει να αποκτά ο Ιανουάριος για εσάς από αυτή την Τρίτη και μετά. Το πέρασμα από τον Αιγόκερω στον Υδροχόο και η Νέα Σελήνη στις 24 θα παίξουν έναν βοηθητικό ρόλο. Πρώτα στη βελτίωση της διάθεσής σας και μετά στην αναζήτηση κάθε βοηθητικού στοιχείου που σχετίζεται με φόρους, τόκους, δάνεια, ασφάλειες, χρηματοδοτήσεις, αποζημιώσεις, διατροφές, εφάπαξ, συντάξεις, περιουσιακά και κληρονομικά. Η εβδομάδα αυτή προσφέρεται επίσης για αγοραπωλησίες πάσης φύσεως αλλά και αποφάσεις και ενέργειες που θα αποφέρουν κάποιο κέρδος. Υπάρχει όμως, έστω και… κουτσουρεμένη -λόγω Κρόνου και των εμποδίων που αυτός επιφέρει- μια κάποια εύνοια και στις διάφορες σχέσεις και τα αισθηματικά. Αποδεσμευτείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που δεν δίνουν χαρά και κάντε μια νέα αρχή.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Κυριακή 19 Ημέρες προσοχής: Από Τετάρτη έως Παρασκευή μεσημέρι

ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ – 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Με το πέρασμα από τον Αιγόκερω στον Υδροχόο την Τρίτη αλλά και τον Ερμή που βρίσκεται εκεί και σε αντίθεση με το ζώδιό σας η αναγκαιότητα και το ενδιαφέρον εστιάζονται στον τομέα των σχέσεων αλλά και των συνεταιρισμών -παλαιών, τωρινών ή μελλοντικών- και βεβαίως των αντιπάλων και των ανταγωνιστών σας. Θα ωφελήσει το να είστε περισσότερο παρατηρητικοί, πρόθυμοι να ακούτε και τους άλλους και βεβαίως πιο ευέλικτοι εκεί που τα πράγματα δεν προχωρούν με τον τρόπο που εσείς θέλετε και έχετε υπολογίσει. Η δυσκολία στην επικοινωνία και τη συνεννόηση θα υπάρχει, όπως και παρανοήσεις, μπερδέματα και καθυστερήσεις. Αυτά θα ισχύουν εδώ και εκεί για αρκετές ημέρες ακόμα, άρα οπλιστείτε με υπομονή και διαλλακτικότητα. Την υπομονή όμως, όπως και τη δύναμη και την αποφασιστικότητα, την ενισχυμένη γοητεία και το σεξαπίλ τα εγγυάται ο Αρης, που ευνοεί το ζώδιό σας.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Δευτέρα και Τρίτη Ημέρες προσοχής: Κυριακή 19 και από Παρασκευή μεσημέρι έως και Κυριακή 26

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ασφαλώς και ο Ιανουάριος, όπως το έχετε ήδη αντιληφθεί, απαιτεί σύνθετες σκέψεις και συνδυασμούς προκειμένου να αποφευχθούν λάθη και να τα βγάλετε πέρα με τις αυξημένες απαιτήσεις και τον ανταγωνισμό, στοιχείο που μπορεί να υπάρχει ακόμα και μεταξύ αγαπημένων προσώπων και όχι μόνο ανταγωνιστών. Το σπίτι ως χώρος εξάλλου με τις ανάγκες του, κάποιος άλλος χώρος ή ακίνητο μπορεί να είναι μία από τις αιτίες που παράγουν ανησυχία, έξοδα και βάρος. Κάποιοι από εσάς, όμως, ίσως από τις 4 Ιανουαρίου έως τα μέσα Φεβρουαρίου πιθανόν να έχετε κάποια μετακίνηση στον χώρο εργασίας και ίσως κληθείτε να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα. Επειδή τώρα κρίνονται από εσάς, από τους άλλους ή από τις συγκυρίες και τις καταστάσεις σχέσεις αισθηματικές, φιλικές, επαγγελματικές ή συγγενικές, φανείτε λιγότερο επικριτικοί και αυστηροί απέναντι σε αυτές που θέλετε ή πρέπει να κρατήσετε.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Κυριακή 19, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή Ημέρες προσοχής: Δευτέρα και Τρίτη

ΖΥΓΟΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Σύμφωνα με τις πλανητικές διατάξεις, άνετα η προτελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου θα μπορούσε να ανακηρυχθεί ως η πιο εποικοδομητική εβδομάδα του μήνα με κάποιον τρόπο. Τα όποια θετικά της μπορεί να γίνουν αμέσως φανερά ή αυτά που συζητούνται, συμφωνούνται ή συμβαίνουν να δώσουν καρπούς και αργότερα και όχι αμέσως. Μάτια και αυτιά ανοιχτά λοιπόν -σε αυτό συμβάλλει θετικά άλλωστε και ο Ερμής που είναι στο πλευρό σας-, για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε κάθε δυνατότητα και κάθε ευκαιρία σε οποιονδήποτε τομέα. Στην εργασία, στις σπουδές, στα ταξίδια, στα οικονομικά αλλά και στις διάφορες σχέσεις σας. Οσοι έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, οφείλετε να απέχετε από κάθε υπερβολή ή ανομία, ενώ εσείς του δευτέρου αλλά και του τρίτου πια από αυτό τον μήνα και μετά χρειάζεται να επιδεικνύετε περισσότερη υπομονή, προσοχή και υπευθυνότητα εκεί που πρέπει.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη και από το απόγευμα της Παρασκευής έως και την Κυριακή 26

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Να… συνθηκολογήσετε ή να σηκώσετε… μπαϊράκι, τουτέστιν δική σας σημαία; Ιδού η απορία που θέτουν οι πλανητικοί και άλλοι συνδυασμοί αυτής της εβδομάδας. Με τη Νέα Σελήνη στις 24 στον Υδροχόο και τον Ερμή κόντρα σας στο ίδιο ζώδιο η συμβουλή είναι να ενεργήσετε περισσότερο με μετριοπάθεια, παρά να λέτε και να κάνετε ό,τι θεωρείτε σωστό -που μπορεί να είναι κιόλας-, με τον κίνδυνο να προκληθούν… αχός και βαβούρα. Η εργασία, η κατάσταση στο σπίτι και κάποια ασυνεννοησία μεταξύ συγγενικών προσώπων ή προβλήματά τους, όπως και ακίνητα ή περιουσιακά δημιουργούν ένα σταυρόλεξο που απαιτεί προσεκτική λύση. Υπάρχει όμως και η καλή… νεράιδα σας, η Αφροδίτη, που έστω και υπό πίεση όλο και θα παρεμβαίνει για να μην εκτραχύνονται εντελώς οι διαφορές ή τα προβλήματα όπου υπάρχουν και ακόμα να βάζει… πλάτη σε οικονομικά και σχέσεις.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Κυριακή και από Τετάρτη έως Παρασκευή μεσημέρι Ημέρες προσοχής: Από Παρασκευή έως Κυριακή 26

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Συνεχίζονται οι εναλλαγές από το ζεστό στο κρύο -είναι άλλωστε το κύριο χαρακτηριστικό του Ιανουαρίου από τις 4 και μετά-, αλλά αυτή η εβδομάδα από το ξεκίνημά της κιόλας φαίνεται ότι θα είναι πιο βατή, δημιουργική και ενδιαφέρουσα. Ο Αρης στο ζώδιό σας σας ξεσηκώνει στο να ξεκαθαρίσετε εκκρεμότητες όπου αυτές υπάρχουν, όπως και να αυξήσετε την προσπάθεια προκειμένου να βρίσκεστε σε ετοιμότητα για τυχόν απρόοπτα που δεν λείπουν. Περιουσιακά, οικονομικά και σχέσεις είναι οι τομείς που βάλλονται περισσότερο τώρα, γι’ αυτό πριν από κάθε σας απόφαση και ενέργεια καλό θα ήταν να υπολογίζετε προηγουμένως το όποιο κόστος. Η Νέα Σελήνη στις 24 σας παρέχει τη δυνατότητα να κάνετε ενδιαφέρουσες επαφές και ακόμα να επωφεληθείτε από τις συμβουλές και τις υποδείξεις ειδικών ή πιο πεπειραμένων στα σημαντικότερα που σας απασχολούν.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη και από το μεσημέρι της Παρασκευής έως και την Κυριακή 26



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Αν αφήσουμε στην άκρη το κύριο θέμα, πρόβλημα ή ιδέα που σας απασχολεί και του οποίου η επίλυση δεν είναι κάτι που μπορεί ολότελα να τακτοποιηθεί στην παρούσα φάση, η εβδομάδα αυτή μπορεί να αποδειχθεί αρκετά καλή. Οργανωτικό πνεύμα, πειθαρχία και φιλοδοξία διαθέτετε. Βάλτε, λοιπόν, προτεραιότητες και αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία και κάθε δυνατότητα παντού. Στην εργασία, στις σπουδές, στα οικονομικά, τα περιουσιακά και τα διάφορα συμφέροντά σας, όπως και στις διάφορες σχέσεις αλλά και στα ερωτικά. Τώρα μπορείτε να συσφίξετε σχέσεις, όπως και να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, μόνο που σε αυτή την περίπτωση πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί. Ενα άτομο που μπορεί να σας ενδιαφέρει ίσως δεν είναι αποδεσμευμένο από προηγούμενη ερωτική κατάσταση ή είναι εξαιρετικά μπερδεμένο και δύσκολο στο να πάρει αποφάσεις.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Κυριακή και από Τετάρτη έως και Παρασκευή

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Είστε αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας για δύο κυρίως λόγους: Ο ένας είναι το ξεκίνημα της περιόδου των γενεθλίων σας -χρόνια πολλά και καλά- την Τρίτη. Είναι φυσικό να δημιουργείται η ανάγκη για έναν απολογισμό ζωής, προκειμένου να επισημάνουμε τωρινές δυνατότητες και αδυναμίες έτσι που να αξιοποιήσουμε τις πρώτες και να ενισχύσουμε τις δεύτερες. Αυτό μπορείτε και εύκολα και με έναν δημιουργικό μπορώ να πω τρόπο να το κάνετε, γιατί βοηθάει και ο δεύτερος λόγος. Αυτός είναι η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 24. Ωρα για εποικοδομητικές αλλαγές, όπου κρίνεται απαραίτητο να γίνουν, αλλά και ξεκινήματα που θα δώσουν μια άλλη διάσταση στην εργασία, τις σπουδές ή την επιμόρφωσή σας, στα οικονομικά αλλά και στις σχέσεις σας. Κάπως πιο προσεκτικοί σε ανοίγματα, αλλαγές και καινοτομίες όσοι έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη και από το μεσημέρι της Παρασκευής έως και την Κυριακή 26 Ημέρες προσοχής: Κυριακή 19

ΙΧΘΥΕΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

Είναι αλήθεια ότι η Αφροδίτη -οικονομικά, συντροφικότητα, αποδοχή από τους άλλους, σχέσεις και αισθηματικά- κάνει ό,τι μπορεί για να μειώσει κάπως τα αρνητικά, αλλά ώρες ώρες είναι άνιση η μάχη που δίνει κόντρα στον Αρη, που σας ταλαιπωρεί ποικιλοτρόπως από τις 4 Ιανουαρίου και μετά. Ετσι η κατάσταση στην εργασία, στη συνεννόηση με τους άλλους αλλά και στον έρωτα θα είναι ένα συνεχές γύρισμα από το ζεστό στο κρύο. Οπως αντιλαμβάνεστε, θα πρέπει να βρίσκεστε σε μια αναμονή ή σε μια διαρκή ετοιμότητα, προκειμένου να καταφέρνετε να αντιμετωπίζετε τα όποια απρόοπτα. Οι ερωτικές γνωριμίες, που είναι σχετικά πρόσφατες, τώρα μπορεί να περνούν φάση δοκιμασίας, γι’ αυτό αν δεν περάσει το πρώτο μισό του Φεβρουαρίου δεν θα έχετε τη βεβαιότητα για τη συνέχισή τους. Αυτό ισχύει και για γνωριμίες που μπορεί να γίνουν μέχρι τότε.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Κυριακή και Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή Ημέρες προσοχής: Δευτέρα και Τρίτη

Πηγή: ethnos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ