Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 30 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 30

Ο Μανώλης βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να βλέπει για άλλη μια φορά τη Σάντυ παραδομένη στην αγκαλιά του Τίμου. Η εξήγηση που καταφέρνει να δώσει η αγαπημένη του για το «φιλί» δεν τον καλύπτει καθόλου. Πολύ περισσότερο το γεγονός ότι την επόμενη μέρα, η Σάντυ «εξαφανίζεται» και δεν απαντάει στα τηλέφωνά του.

Ο Μπίλυ σίγουρος πως η Στέλλα απατά τον πεθερό του με τον Τίμο, την εκβιάζει, αναγκάζοντάς την να του αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό της εγκυμοσύνης της. Η Στέλλα παράλληλα παίρνει τη μεγάλη απόφαση να επισκεφτεί τον μαιευτήρα που θα την κουράρει.

Ο Λεωνίδας ακολουθεί το σχέδιο του Κάρολου να απαλλαγεί από την Ιφιγένεια, το οποίο φαίνεται να λειτουργεί θαυμάσια. Η Νενέλα δίνει μία τελευταία ευκαιρία στον Κοσμά, ενώ μετά την αποκάλυψη της απάτης της Τίνας στην Αγορά, ξεσπάει μεγάλος πόλεμος ανάμεσα στους πάγκους!

Ο Μανώλης δεν αντέχει τη σιωπή της Σάντυς και αποφασίζει να πάει να τη βρει και να ζητήσει εξηγήσεις. Η Σάντυ ενοχλείται κάπως από τη «ζήλεια» του, αλλά εκείνος την κάνει να παραδεχτεί πως όπου υπάρχει έρωτας υπάρχει και ζήλεια!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

25 ΕΔΩ

26 ΕΔΩ

27 ΕΔΩ

28 ΕΔΩ

29 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Μην Ψαρώνεις fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απεγκλωβισμός 33 ατόμων από βραχονησίδα στη Μυτιλήνη

Οι αλλοδαποί μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι της Μυτιλήνης και ακολούθως στο ΚΥΤ Καρά Τεπέ «Μαυροβούνι» Τις πρωινές ώρες χθες (25/4), ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο...