Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 127 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 127

Η Μεβκιμπέ δεν αντέχει να μην ξέρει τι έχει συμβεί με το ταξίδι της Σανέμ και αποφασίζει να πάει μέχρι την «Υπέροχη Ιδέα». Η Σανέμ αναγκάζεται να ζητήσει σιωπηλά κάλυψη από τον Γιήτ. Θα της κάνει το χατίρι; Η Μεβκιμπέ πάντως παίρνει την πληροφορία που θέλει πριν φύγει από την εταιρεία…

Ο Εμρέ είναι απογοητευμένος από τη νέα του βοηθό, όμως καταλαβαίνει ότι η παρουσία της εκνευρίζει τη Λεϊλά και το εκμεταλλεύεται όσο μπορεί.

Η Χιουμά δε σταματά τις προσπάθειες να χωρίσει τον Τζαν και τη Σανέμ. Το νέο της σχέδιο περιλαμβάνει πρόσκληση σε δείπνο και μάλιστα οικογενειακό!

Η Αϊχάν μοιράζεται με τη Μεβκιμπέ την ανησυχία της για τον Τζέι Τζέι, καθώς μετά την «πρόταση» γάμου δεν της έχει ξανακάνει συζήτηση. Εκείνη με τη σειρά της ζητάει τη συμβουλή του Νιχάτ και η λύση φαίνεται πως είναι ο Μουζαφέρ!




Ο Τζαν και η Σανέμ πηγαίνουν στο καταφύγιο των αδέσποτων σκύλων τα πράγματα που κατάφεραν να συγκεντρώσουν. Θα καταφέρουν να ξεφύγουν από τον Γιήτ και την Πολέν που δεν τους αφήνουν στιγμή μόνους; Εν τω μεταξύ, η νέα βοηθός του Εμρέ λέει ομολογεί ανοιχτά στη Λεϊλά ότι την ενδιαφέρει το αφεντικό της και σαν άνδρας!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

123 ΕΔΩ

124 ΕΔΩ

125 ΕΔΩ

126 ΕΔΩ

128 ΕΔΩ

129-130 ΕΔΩ

131-132 ΕΔΩ

Δείτε τα πάντα για τη νέα σειρά ΕΔΩ 

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Φτερωτός Θεός Fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 4 και 5 Μαΐου 2024 από την Α.Λεούση

Τα Ζώδια το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Μαΐου 2024 από την αστρολόγο Άντα Λεούση... της Άντας Λεούση Αστρολόγος - Μελλοντολόγος ΚΡΙΟΣ: Η ανάγκη σας για ασφάλεια μπορεί...