Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΜΙΑ ΖΩΗ 2ος ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 93-94

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΜΙΑ ΖΩΗ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 93-94

Επεισόδιο 93

Η άφιξη του Νεζίρ στο σπίτι της Χατιτζέ δημιουργεί αμηχανία, αλλά λύνει κι απορίες. Η Μπαχάρ προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο με τη Σιρίν! Η ξαφνική εξαφάνιση του Ντορούκ προκαλεί ακόμα μια τεράστια αναστάτωση σε όλους. Αυτός που τον βρίσκει είναι ο Νεζίρ, ο οποίος προσφέρεται επίσης να βοηθήσει να αφεθεί ελεύθερος ο Σαρπ. Ωστόσο, η ανάμνηση του θανάτου της Γελίζ δεν επιτρέπει σε κανέναν να τον ευχαριστήσει. Αντίθετα…

Οι επεισοδιακές στιγμές της ημέρας δεν έχουν τέλος: η Τζεϊντά ζεματάει το πρόσωπο της Σιρίν ως υπεύθυνη για την παρουσία του Νεζίρ εκεί, ενώ η περιτομή του Ντορούκ γλυτώνει τελευταία στιγμή την αναβολή, καθώς εμφανίζεται ο Σαρπ…

Επεισόδιο 94

Η Μπαχάρ προσπαθεί να συγκρατηθεί, αλλά οι φωτογραφίες του Σαρπ με τη Σιρίν δε φεύγουν από το μυαλό της. Ο καβγάς που ακολουθεί είναι από αυτούς που δε σβήνουν εύκολα από τη μνήμη των ανθρώπων!

Ο Νεζίρ μαθαίνει ότι ο Σουάτ έχει αφήσει άφραγκο τον Σαρπ και δε σκοπεύει να το αφήσει να περάσει έτσι. Ο Σουάτ καταλαβαίνει ότι κινδυνεύει, ενώ η μόνη του παρηγοριά είναι ότι η Πιρίλ συμφώνησε να πάει με τα δίδυμα στο Λονδίνο.



Η Τζεϊντά είναι ενθουσιασμένη που ο Εμρέ της έφερε τον Αρντά και που θέλει να αναλάβει τις ευθύνες του ως πατέρας. Ωστόσο, μία σημαντική λεπτομέρεια σκιάζει τη χαρά της.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

88 ΕΔΩ

89 ΕΔΩ

90 ΕΔΩ

91 ΕΔΩ

92 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Μια Ζωη – Kadin

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ