Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 491-492-493

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 491-492-493

Επεισόδια 491

Η Μελέκ είναι στο νοσοκομείο αλλά είναι καλά. Ο Σελίμ μιλάει με τους γιατρούς. Η Αρζού είναι έξαλλη επειδή ο Ουμίτ της λέει ότι δεν θα της δώσει την Ελίφ αν το σχέδιο της είναι να συνεχίσει τη ζωή της χωρίς αυτόν. Όταν όμως ο Ουμίτ μένει με την Ελίφ μόνος του στο αυτοκίνητο, θυμάται το παρελθόν του και ο θυμός του περνάει. Θέλει να πληγώσει όμως όποιον πλήγωσε την Αρζού παλιά. Είναι αποφασισμένος να βοηθήσει την Αρζού και να σκοτώσει την Ελίφ και τη Μελέκ.

Ο Γιουσούφ είναι δεμένος και αναίσθητος. Όταν συνέρχεται όμως καταφέρνει να λυθεί. Η Μελέκ λαμβάνει ένα ανώνυμο μήνυμα στο κινητό της. Το μήνυμα δείχνει την τοποθεσία που βρίσκεται η Ελίφ δεμένη. Ο Σελίμ και η Μελέκ πηγαίνουν εκεί. Όταν φτάνουν η Μελέκ προτείνει να χωριστούν και να ψάξουν για την Ελίφ. Η Μελέκ βρίσκει την Ελίφ δεμένη σε ένα παράπηγμα και όταν μπαίνει ο Ουμίτ κλειδώνει την πόρτα. Ο Ουμίτ βάζει φωτιά αλλά ο Σελίμ έρχεται την κατάλληλη ώρα και τις σώζει.

Η Αρζού και ο Ουμίτ παρακολουθούν τι συμβαίνει. Η Αρζού θέλει να βάλει ένα τέλος σε όλα εκείνη τη στιγμή αλλά ο Ουμίτ τη σταματά και της λέει πως πρέπει να καταστρώσουν ένα νέο σχέδιο. Ο Ουμίτ πηγαίνει να βρει την Αρζού στο σπίτι της αλλά δεν είναι εκεί. Ο δικηγόρος φίλος του έρχεται και τον απομακρύνει από εκεί…

Επεισόδιο 492

Ο Γιουσούφ εξαιτίας του χτυπήματος στο κεφάλι νιώθει ζαλάδα. Ο δικηγόρος φίλος του τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Οι γιατροί αποφασίζουν να μείνει για παρακολούθηση. Η Ελίφ, η Μελέκ και ο Σελίμ επιστρέφουν σπίτι. Όλα τα στοιχεία είναι εναντίον του Γιουσούφ και φαίνεται πως εκείνος τους είχε στήσει παγίδα. Όλη η οικογένεια πιστεύει πως ο Γιουσούφ είναι άνθρωπος της Αρζού. Η Μελέκ πιστεύει πως όλο το ενδιαφέρον που έδειχνε ο Γιουσούφ για την Ελίφ ήταν επειδή είναι άνθρωπος της Αρζού.

 

Η Αρζού και ο Ουμίτ δεν νιώθουν πια ασφαλείς και σκέφτονται τη φυγή. Ο Σελίμ θέλει ο Γιουσούφ να πληρώσει για όλα όσα έκανε. Η Ζεϊνέπ προσπαθεί να τον συγκρατήσει και του προτείνει να πάνε το επόμενο πρωί στην αστυνομία. Η Αρζού πηγαίνει σπίτι της να πάρει κάποια πράγματα της αλλά την παίρνει ο ύπνος.

Στο νοσοκομείο, ο δικηγόρος φίλος του Γιουσούφ του λέει και άλλα για το παρελθόν της Αρζού. Το επόμενο πρωί ο Γιουσούφ πηγαίνει στο σπίτι της Αρζού. Χτυπάει αλλά δεν του ανοίγει κανείς. Η Αρζού και ο Ουμίτ είναι στο υπνοδωμάτιο και αναρωτιούνται ποιος είναι ο πρωινός επισκέπτης…

Επεισόδιο 493

Η Αρζού λέει στον Ουμίτ να κρυφτεί και ανοίγει την πόρτα. Ο Γιουσούφ της λέει να σταματήσει αμέσως ό,τι κάνει.Η Αρζού κάνει πως δεν καταλαβαίνει τι εννοεί και ο Γιουσούφ φεύγει. Ο Ουμίτ και η Αρζού αποφασίζουν να αφήσουν αμέσως το σπίτι της.Ο Σελίμ πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ αλλά δεν τον βρίσκει.Η Μελέκ λέει στην Ελίφ πως αν θέλει μπορεί να μείνει σπίτι και να μην πάει σχολείο. Η Ελίφ ακούει τη μητέρα της να μιλάει άσχημα για τον Γιουσούφ αλλά εκείνη είναι σίγουρη πως δεν είναι κακός.

Θυμάται πως έσωσε εκείνη και την Ιντζί. Έτσι αποφασίζει να μην κρατήσει την υπόσχεση που είχε δώσει στον Γιουσούφ και λέει στη μητέρα της όλη την ιστορία.Όμως η Μελέκ και μόνο στο άκουσμα του ονόματος του Γιουσούφ είναι αρνητική και δεν θέλει να ακούσει κουβέντα. Ο Γιουσούφ αποφασίζει να πάει στο κτήμα και να μιλήσει με την οικογένεια.Ο Ουμίτ πηγαίνει την Αρζού στο σπίτι της μητέρας του και η κοπέλα καταλαβαίνει πως την έχει παρουσιάσει σαν τη γυναίκα του.



Η Αρζού τον ρωτάει γιατί το έκανε αυτό και εκείνος της εξηγεί πως σε διαφορετική περίπτωση η μητέρα του θα έκανε πολλές ερωτήσεις. Η Αρζού νιώθει άβολα με την ιδέα αλλά αναγκάζεται να συμφωνήσει.Η Ιντζί και η Ελίφ το σκάνε από το κτήμα για να πάνε να μιλήσουν στον Γιουσούφ…

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

483 ΕΔΩ

484 ΕΔΩ

485 ΕΔΩ

486 ΕΔΩ

487 ΕΔΩ

488 ΕΔΩ

489-490 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ