Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Παύση για τα Χριστούγεννα! Πότε επιστρέφουν στις οθόνες μας;

Παύση για τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς για τις αγαπημένες σειρές του ΑΝΤ1.

Το κανάλι φέτος πόνταρε πολλά στην μυθοπλασία και δικαιώθηκε. Τα πολύ δυνατό χαρτί αποδείχθηκε η συναρπαστική σειρά εποχής Άγριες Μέλισσες με νούμερα τηλεθέασης ρεκόρ που ξεπερνούν ακόμα και το 40% κάποιες φορές ενώ στην απογευματινή ζώνη το σίγουρο χαρτί του καναλιού είναι το σήριαλ Γυναίκα Χωρίς όνομα που συνεχίζει για δεύτερη χρονιά να είναι στην κορυφή των προτιμήσεων των τηλεθεατών.

 

Οι δύο αγαπημένες καθημερινές σειρές θα κάνουν διάλειμμα δύο εβδομάδων λόγω των εορτών και θα επιστρέψουν στις οθόνες μας με νέα επεισόδια την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου.

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες παρακολουθήσαμε πως ο πόλεμος ανάμεσα στον Δούκα και την Ελένη δείχνει να τελειώνει με νικητή τον Δούκα. Η απαλλοτρίωση είναι προ των πυλών και η Ελένη θ’ αναγκαστεί να δώσει τα χωράφια της είτε στο κράτος, είτε σε κάποιον αγοραστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: «Ξέρω ότι σκότωσες τον Σέργιο»! Ο Θωμάς τρομοκρατεί την Ελένη

Παράλληλα, η Ανέτ αποφασίζει να μάθει ποια είναι η γυναίκα για την οποία ο Μιλτιάδης έφυγε στο Μέτωπο και συγκρούστηκε με τον πατέρα τους, ενώ η Πηνελόπη παίρνει μια σημαντική απόφαση για τον επερχόμενο γάμο της με τον Κλεομένη. Την ίδια ώρα, ο Κυπραίος, με σκοπό να του δώσει ο Δούκας αυτά που θέλει, βάζει τη Μυρσίνη μεσάζοντα στον εκβιασμό που του κάνει ώστε να μην τον καταδώσει για τον φόνο του Γιάννου. Ο Λάμπρος κάνει μια σημαντική ανακοίνωση στη Θεοδοσία για το μέλλον του γάμου τους που άλλαξε όλα τα δεδομένα. Μια συζήτηση της Ελένης και της Ασημίνας, για το ένοχο μυστικό του φόνου που διαπράξανε, θα φτάσει στα αυτιά κάποιου επικίνδυνου άντρα.



Ο Νικηφόρος βρίσκεται ανάμεσα στη γυναίκα του και στον πατέρα του για το θέμα των χωραφιών, προσπαθώντας μάταια να κρατήσει τις ισορροπίες. Η ψυχολογική πίεση που νιώθει θα τον οδηγήσει σε ένα τεράστιο λάθος και θα φέρει την αρχή των κακών για όλους.

Στη σειρά ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε την Μαρίνα αποφασισμένη να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να βρει την Κάτια, η οποία την ίδια στιγμή αγωνίζεται να επιβιώσει.

Το ραντεβού Νίκου και Μάρθας, που κλείνεται μέσω τηλεφώνου ακούει η μικρή Μελίτη και το αποκαλύπτει στην Μαρίνα.

 

Σε μια προσπάθεια να βρουν τα χαμένα ίχνη της Κάτιας, η Μαρίνα με τον Φώτη και τον Μιχάλη επιχειρούν να ακολουθήσουν την Μάρθα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Η Μάρθα στο ψυχιατρείο!

Ο άνθρωπος στον οποίο ο Νίκος έχει αναθέσει την δολοφονία του Φώτη έχει ήδη αναλάβει δράση και βρίσκεται πολύ κοντά στο στόχο του.

Ταυτόχρονα η αστυνομία βρίσκει επιτέλους την Κάτια.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ