Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 26 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 26

Ο Νικηφόρος βρίσκει έκπληκτος την Ασημίνα στο καταφύγιο να έχει ήδη προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον Δούκα και μαζί τον μεταφέρουν σε άσχημη κατάσταση στο σπίτι. Η Ελένη έρχεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με τον Λάμπρο και τον συμβουλεύει να την ξεχάσει και να μην παρατήσει την γυναίκα του για χάρη της.

Η Μυρσίνη αναζητώντας τον Νικηφόρο, επισκέπτεται τον Μιλτιάδη, όμως η προσβλητική της στάση, θα τον οδηγήσει να την διώξει από το σπίτι του. Τα νέα για το ατύχημα του Δούκα ταξιδεύουν γρήγορα στο χωριό, ενώ η κυρα- Ρίζω κάνει ότι περνάει από το χέρι της να τον σώσει.



Η Ελένη ψάχνει παντού την Ασημίνα, που βρίσκεται απέναντι από το Νικηφόρο που προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη για το γάμο. Ο Νέστορας ανακαλύπτει κάτι ύποπτο στο δωμάτιο του Κυπραίου, ενώ ο Δούκας παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της οικογένειας Σεβαστού.

Δείτε το video και ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

22 ΕΔΩ

23 ΕΔΩ

24 ΕΔΩ

25 ΕΔΩ

27 ΕΔΩ

28 ΕΔΩ

29 ΕΔΩ

30-31 ΕΔΩ

32-33 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Άγριες Μέλισσες Fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 78 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 78 Οι συζητήσεις του ψυχίατρου Νικολαίδη με τον Χρήστο αρχίζουν να...