Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Η ώρα της αλήθειας! Οι αποκαλύψεις που συγκλονίζουν Οδυσσέα και Μιχαήλ

Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

Ο Οδυσσέας είναι όλο νεύρα, αλλά δεν λέει να παραδεχτεί σε κανέναν ότι του λείπει η Έρση. Παράλληλα πιέζει την Γκρέις για απαντήσεις, όμως εκείνη κρατάει τα χαρτιά της κλειστά.

Ο Μιχαήλ αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Αλέκο κι αυτή τη φορά δεν δείχνει διατεθειμένος να του χαριστεί στο όνομα της φιλίας τους…

Ο Μιχαήλ στριμώχνει τον Αλέκο, όμως εκείνος έχει κρυμμένους άσσους στομανίκι του και με την μέθοδο της αντεπίθεσης και του εκβιασμού καταφέρνει να διατηρήσει τη θέση του στο κόμμα. Ο Οδυσσέας αρχίζει να νιώθει όλο και πιο έντονα την απουσία της Έρσης, αλλά δεν κάνει καμία κίνηση για να της το δείξει. Η Ιφιγένεια όμως αναλαμβάνει να μεσολαβήσει, πίσω από την πλάτη και των δύο, για να τους φέρει και πάλι κοντά.

 

Ο Οδυσσέας έρχεται αντιμέτωπος με τον άντρα που επιτέθηκε στην Γκρέις κι αυτό που θα μάθει θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.Το σχέδιο της Ιφιγένειας να τα ξαναφτιάξει στην Έρση και στον Οδυσσέα πάει όλο και καλύτερα.

Στο μεταξύ ο Σίμος χωρίς να αναφερθεί σε ονόματα, ανεβάζει στο σάιτ του το περιστατικό που έγινε στην Κέρκυρα, όταν ο Μιχαήλ «έπιασε» στο κρεβάτι τον Οδυσσέα και την Ηλιάνα.

Η δημοσιοποίηση αυτή ταράζει απίστευτα τον Μιχαήλ, που φοβάται ότι ο Σίμος δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί.

Στη συνέχεια ο Οδυσσέας βρίσκει ένα αντικείμενο στο πατρικό του σπίτι που του εξάπτει την περιέργεια.

Ο Σίμος συνεχίζει τις αναρτήσεις στο σάιτ του, φωτογραφίζοντας συνεχώς τον Μιχαήλ πίσω από το ερωτικό σκάvδαλο.

Κι ενώ ο Οδυσσέας τα ξαναβρίσκει με την Έρση και γίνονται κανονικό ζευγάρι,είναι πλέον σίγουρος ότι η Γκρέις είχε πρόσβαση στο πατρικό τους σπίτι και ξεκινά να ψάχνει την αλήθεια για την μυστηριώδη επίσκεψή της στην Κέρκυρα.

Κάποια στιγμή ο Οδυσσέας πέφτει πάνω στον Μιχαήλ κι αναγκάζεται να τον χαιρετίσει, ενώ γνωρίζει επιτέλους και την ανιψιά του.

Η μεγάλη έκπληξη θα έρθει λίγο αργότερα.



Η Νόνα καλεί τον Μιχαήλ, τον Οδυσσέα και τη Ναυσικά στο σπίτι της, έτοιμη να αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό και να τους πει όσα συνέβησαν εκείνη την πρωτοχρονιά που εξαφανίστηκε ο Μάρκος…

Οι φοβερές αποκαλύψεις της Nόνας συγκλονίζουν τον Οδυσσέα και τον Μιχαήλ και ανατρέπουν τα όσα ήξεραν τόσα χρόνια για την εξαφάνιση του πατέρα τους. Τα όσα συνέβησαν εκείνη τη νύχτα της πρωτοχρονιάς πριν δέκα χρόνια, φέρνουν μπροστά τους μια καινούργια πραγματικότητα και αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα για την τύχη του Μάρκου Καλλέργη ανοιχτά. Τα δυο αδέρφια και ειδικά ο Οδυσσέας, καλούνται πλέον να χειριστούν διαφορετικά αυτή την περίεργη υπόθεση, προκειμένου να μάθουν αν ζει ο πατέρας τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ