Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Η ΝΥΦΗ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 32

Δείτε τι θα συμβεί στο νέο επεισόδιο του γ κύκλου της αγαπημένης σειράς Η ΝΥΦΗ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 32

Η Σουρεϊγιά θέλοντας να ανταποδώσει την έκπληξη στον Φαορύκ τον επισκέπτεται στο γραφείο του. Μόνο που ένα ατυχές σχόλιο του συζύγου της θα την ωθήσει να φύγει από εκεί θυμωμένη.

Βέβαια, αυτός ο καβγάς θα κάνει χαρούμενη μια άλλη ψυχή, που λίγο αργότερα θα βρει το θάρρος να γίνει πιο τολμηρή…

Η Εσμά, προσπαθώντας να ξεπεράσει το αρχικό σοκ, προσπαθεί να πείσει τις κυρίες στη φιλανθρωπική οργάνωση ότι αξίζει να της εμπιστευτούν ξανά τη θέση της Προέδρου. Απέναντί της έχει την Κιγιμέτ, ανοιχτά πια!

 

Η βραδιά των Ερωτευμένων κυλά επεισοδιακά, αλλά τελικά πολύ ευχάριστα για τον Οσμάν και την Αναστασία.

Αντίθετα, ξεκινά υπέροχα για την Ντιλάρα που απολαμβάνει τη συντροφιά της Σουρεϊγιά και της Σενέμ, αλλά καταλήγει πολύ άσχημα, αφού επιστρέφοντας στο σπίτι βρίσκει την Γκιουνές μαζί με τον Αντέμ!

Το ίδιο βράδυ, η Ιπέκ μιλά μετανιωμένη στη μητέρα της και αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης που της αναλογεί στη διάλυση του γάμου της, ενώ η Σουρείγιά βοηθά τον Φικρέτ να συνειδητοποιήσει πόσο πολύ τον αγαπάει η Ιπέκ.

Η επόμενη μέρα χαμογελά στην Εσμά, που κερδίζει την προεδρία, ενώ η Σουρεϊγιά ανταποκρίνεται στην έκκληση του Φικρέτ και επισκέπτεται την Ιπέκ για να της ζητήσει να του επιτρέψει να δει τα παιδιά του. Ωστόσο, μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τη Σουρεϊγιά στο νέο διαμέρισμα της Ιπέκ…

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

27 ΕΔΩ

28 ΕΔΩ

29 ΕΔΩ

30 ΕΔΩ

31 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΥ ΔΕΙΤΕ  ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Η ΝΥΦΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Η μάχη ανάμεσα στην άγνοια και τη γνώση!

Τι είναι η αρχή της επικουρικότητας, της αναλογικότητας, τι είναι ο Τρίλογος στη διαδικασία λήψης αποφάσεων, τι είναι η διαφοροποιημένη ολοκλήρωση (ευελιξία), ποιες είναι οι αποκλειστικές...