Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Η Μαρίνα πέφτει στα δίχτυα του Χατζή

Ραγδαίες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Η Μαρίνα βρίσκεται σε μεγάλη ανησυχία για την εξαφάνιση της Κάτιας ενώ και η μικρή Μελίτη έχει στενοχωρηθεί πολύ για την γιαγιά της.

Η αναπάντεχη εξαφάνιση της Κάτιας σε συνδυασμό με την αμνησία της έχει αναστατώσει το περιβάλλον της. Η Μαρίνα απευθύνεται στον ντετέκτιβ για να την βρει, πεπεισμένη πως πρόκειται για απαγωγή…

 

Στο μεταξύ η Μάρθα που πιστεύει ότι ο Νίκος έχει βγάλει από τη μέση την Κάτια ακολουθώντας τις εντολές της, προσπαθεί να πείσει τους πάντες πως η γυναίκα εξαφανίστηκε με την θέλησή της.

Η Μαρίνα, προκειμένου να βρεθεί η Κάτια, σκέφτεται να ομολογήσει πως αυτή πυροβόλησε τον Φώτη, ενώ ο Φώτης υποψιάζεται πως η Μάρθα ξέρει κάτι για την εξαφάνιση της Κάτιας και τους το κρύβει.

Οι αστυνομικές έρευνες για την εξαφάνιση της Κάτιας στενεύουν όλο και περισσότερο τον κλοιό γύρω από το στενό περιβάλλον της Μαρίνας, με τρόπο που δεν συμφέρει πια κανέναν.

Σε μια προσπάθεια λύσης του προβλήματος, ο Φώτης επισκέπτεται την κρατούμενη που χτύπησε την Κάτια στις γυναικείες φυλακές και την απειλεί να ομολογήσει.

Η Μάρθα, με τα σατανικά της σχέδια, ακυρώνει μία-μία τις ελπίδες της Μαρίνας και του Φώτη να βρουν κάποιο στοιχείο για την εξαφάνιση της Κάτιας…



Ωστόσο μια ακόμα εξέλιξη θα είναι άσχημη για τη Μαρίνα.

Ο Δαιμόνιος Χατζής ανακαλύπτει την πραγματική ταυτότητα της Μαρίνας και την πλαστοπροσωπία και την απειλεί έμμεσα ότι θα την αποκαλύψει. Ο Επιχειρηματίας είναι ένας άνθρωπος που ξέρει καλά να περνά το μήνυμα που θέλει και να παίρνει αυτό που θέλει.

Η Μαρίνα αντιλαμβάνεται ότι ο Χατζής την κρατάει στο χέρι κι ότι δεν αστειεύεται.

Έτσι παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει τις ισορροπίες στην εταιρεία.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 4 και 5 Μαΐου 2024 από την Α.Λεούση

Τα Ζώδια το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Μαΐου 2024 από την αστρολόγο Άντα Λεούση... της Άντας Λεούση Αστρολόγος - Μελλοντολόγος ΚΡΙΟΣ: Η ανάγκη σας για ασφάλεια μπορεί...