Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 429 (VIDEO)

Δείτε videos από τα νέα επεισόδια του γ΄κύκλου της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 429

Η Αρζού μπαίνει στο δωμάτιο της Τουγτσέ. Κάθεται εκεί και αναπολεί το παρελθόν. Η Ζεϊνέπ και η μαθήτρια της συνεχίζουν το μάθημα και η Τζανσού βελτιώνεται καθώς πλέον δίνει την απαραίτητη προσοχή.

Ο Μουράτ είναι μπροστά από το σπίτι του κopιτσιού, που του αρέσει. Όταν η κοπέλα βγαίνει, ο Μουράτ δεν μπορεί να της μιλήσει γιατί συναντάει τις φίλες της.

Ο Σελίμ επιστρέφει σπίτι και βλέπει τη Ζεϊνέπ με την Τζανσού να κάνουν μάθημα. Γίνεται έξαλλος επειδή η μητέρα της Τζανσού ταπείνωσε την οικογένειά τους και επειδή η Ζεϊνέπ δεν τον ενημέρωσε ότι ξεκίνησαν ξανά μαζί μαθήματα.

Η Αρζού πηγαίνει στο κτήμα και η Ελίφ με την Ιντζί παίζουν με το ποδήλατο της Τουγτσέ. Όταν τις βλέπει γίνεται έξαλλη. Ο Σελίμ διώχνει την Αρζού και ο ένας απειλεί τον άλλο. Ο Ουμίτ συναντάει τον Σερντάρ και τον ρωτάει τι είναι αυτό που τον προβληματίζει.

Ο Σερντάρ του μιλάει για την Αρζού και την κόρη τους. Όλοι στο κτήμα ανησυχούν για τις επόμενες κινήσεις της Αρζού. Η Αϊσέλ επιστρέφει στο κτήμα άσχημα χτυπημένη από τον άντρα της…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

425 ΕΔΩ

426 ΕΔΩ

427 ΕΔΩ

428 ΕΔΩ

430 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ