Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Η ΝΥΦΗ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 28

Δείτε τι θα συμβεί στο νέο επεισόδιο του γ κύκλου της αγαπημένης σειράς Η ΝΥΦΗ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 28

Η μετά Εσμά εποχή φαίνεται να αρχίζει στο αρχοντικό των Μποράν και ο ρόλος της «κυρίας» του σπιτιού χρεώνεται πια στη Σουρεϊγιά. Η «θητεία» της Σουρεϊγιά ξεκινά με την άφιξη της Αναστασίας, η οποία δεν βρίσκει φιλόξενο έδαφος.

Η Σουρεϊγιά, θέλοντας να υποδεχτεί την Ιπέκ στο αρχοντικό, ζητά από τον Γκαρίπ να πάρει για λίγες ώρες μακριά την Εσμά. Την ίδια ώρα, ο Φαρούκ συναντά τον Φικρέτ και ξαφνιάζεται από την καλή του διάθεση, παρά το γεγονός ότι ο γάμος του με την Ιπέκ δείχνει να οδεύει προς το τέλος του. Αυτό τουλάχιστον, ανακοινώνει η Ιπέκ στον Οκάν, ζητώντας του να τη στηρίξει το δύσκολο αυτό διάστημα.

 

Σε ένα άλλο σημείο της πόλης η Ντιλάρα βλέπει τον Αντέμ και την Γκιουνές να είναι τρυφεροί μεταξύ τους. Η κοπέλα γίνεται αντιληπτή από την Γκιουνές, η οποία προσπαθεί να την προσεγγίσει. Οι ορμόνες της εγκυμοσύνης και η ζήλια όμως, γίνονται κακός σύμβουλος για την Ντιλάρα.

Ο Φικρέτ ζητάει από τον Γκαρίπ να αγοράσει τις μετοχές του, ανακοινώνοντάς του ότι σκοπός του είναι να εγκαταλείψει την οικογενειακή επιχείρηση. Το νέο φθάνει και στον Φαρούκ μέσω του Μουσταφά, ο οποίος έχει αναλάβει την παρακολούθηση του απρόβλεπτου Φικρέτ και τον βλέπει να συναντά τον Αντέμ.

Η Ιπέκ φθάνει στο αρχοντικό για να πάρει τα τελευταία πράγματά της και να μιλήσει για λίγο με τη Σουρεϊγιά. Η κουβέντα των δύο γυναικών εξελίσσεται εντελώς διαφορετικά από ότι περίμενε η Σουρεϊγιά. Όπως ακριβώς και η κουβέντα που κάνουν ο Φαρούκ με τον Φικρέτ στο γραφείο. Μήπως ο Φικρέτ δεν έχει εντελώς άδικο; Ποιο είναι το κίνητρο που κρύβεται πίσω από την απόφαση του Αντέμ να συνεργαστεί με τον Φικρέτ;

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

22 ΕΔΩ

23 ΕΔΩ

24 ΕΔΩ

25 ΕΔΩ

26 ΕΔΩ

27 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΥ ΔΕΙΤΕ  ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Η ΝΥΦΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ