Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 51 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 51

Ο Τζαν και ο Εμρέ προσπαθούν να πουλήσουν τμήμα των μετοχών τους για να σώσουν την «Υπέροχη Ιδέα», αλλά η ανταπόκριση δεν είναι καλή. Η Σανέμ εκμεταλλεύεται την αναστάτωση στην εταιρεία για να ψάξει στο γραφείο του Εμρέ. Λίγα λεπτά αργότερα η απόδειξη της προδοσίας του Εμρέ βρίσκεται στα χέρια της.

Ο Τζαν αναγκάζεται να μαζέψει τους εργαζόμενους της εταιρείας για να τους ανακοινώσει ότι οι προσπάθειες τους απέτυχαν και ότι θα προχωρήσουν σε πτώχευση. Δεν είχε υπολογίσει την άφιξη του Φαμπρί εκείνη τη στιγμή, ούτε την πρόταση του! Ακόμα χειρότερα, δεν είχε καν φανταστεί ότι πίσω από την πρόταση του Φαμπρί θα κρυβόταν η Σανέμ!

 

Ο Τζαν τυφλωμένος από τη ζήλια τσακώνεται ξανά με τη Σανέμ, σκίζει το γράμμα της χωρίς να το διαβάσει και ανακοινώνει ότι η συμφωνία με τον Φαμπρί ακυρώνεται. Θα καταφέρει κάποιος να τον μεταπείσει; Πάντως, ο Εμρέ δεν έχει καμία τύχη, αφού λίγο μετά ο Τζαν όχι μόνο δε δέχεται τη συγνώμη του, αλλά τον διώχνει από την «Υπέροχη Ιδέα». Και είναι όταν μαζεύει τα πράγματά του όταν διαπιστώνει ότι λείπουν από το φάκελο του το συμφωνητικό συνεργασίας με την Αϊλίν, αυτό που έχει η Σανέμ και είναι αποφασισμένη να το δώσει στον Τζαν!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

47 ΕΔΩ

48 ΕΔΩ

49 ΕΔΩ

50 ΕΔΩ

52 ΕΔΩ

53 ΕΔΩ

Δείτε τα πάντα για τη νέα σειρά ΕΔΩ 

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Φτερωτός Θεός Fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ