Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Αναμπουμπούλα» μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ για τις βουλευτικές αποζημιώσεις και τους συνεργάτες

«Αναμπουμπούλα» έχει δημιουργηθεί μέσα στην Κουμουνδούρου διότι αρκετοί βουλευτές δεν έχουν συμμορφωθεί με την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να καταβάλλουν το 40% της μηνιαίας αποζημίωσης στο κομματικό ταμείο. Το ίδιο ισχύει και για τους κοινοβουλευτικούς συνεργάτες που σύμφωνα με την απόφαση θα πρέπει να παραχωρήσουν τους 3 από τους 5.

Σύμφωνα με το ifimerida 20 βουλευτές του κόμματος έχουν προχωρήσει στο «αντάρτικο» και δεν έχουν συμμορφωθεί με την κεντρική απόφαση. Στο ρόλο πυροσβέστη ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος επιχειρεί να κατευνάσει να τελειώσει το ζήτημα και αποφάσισε να συζητηθεί το θέμα στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος. Αποτέλεσμα ήταν η απόφαση να σταλεί επιστολή του κ. Τσίπρα προς όλους τους βουλευτές, με την οποία τους καλεί να συμμορφωθούν άμεσα και τους υπενθυμίζει ότι όσοι μπήκαν στα ψηφοδέλτια ήταν ενήμεροι και είχαν συμφωνήσει με τις συγκεκριμένες αποφάσεις.

Οι 20 αυτοί βουλευτές σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι από την επαρχία και θεωρούνται «πρωτοκλασάτοι», είτε είναι πρώην υπουργοί, πράγμα το οποίο δημιουργεί επιπλέον δυσκολίες στον κ. Τσίπρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα 3 ζώδια που είναι έτοιμα για μια μεγάλη μεταμόρφωση ζωής πριν από το καλοκαίρι

Όσο η διάρκεια της μέρας μεγαλώνει και η θερμοκρασία αυξάνεται, ο αέρας γεμίζει με την υπόσχεση της ανανέωσης και της μεταμόρφωσης. Η Άνοιξη είναι μια...