Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΜΙΑ ΖΩΗ 2ος ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 65-66

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΜΙΑ ΖΩΗ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 65-66

Επεισόδιο 65

Ο Νεζίρ παίζει άσχημα με το μυαλό και την ψυχή του Σαρπ, αφήνοντας τον να πιστεύει ότι θα σκοτώσει τον Ντορούκ. Όμως, ο μικρός δεν παύει να εκπλήσσει και να γοητεύει τον σκληρό άνδρα.

Στη φυλακή, ο Αρίφ και ο Γιουσούφ μεταφέρονται σε άλλο κελί. Η έκπληξη που τους περιμένει εκεί είναι μεγάλη: η Κισμέτ έχει φροντίσει με κάθε τρόπο για την ασφάλειά τους.

 

Η Σιρίν δεν αφήνει καμία ευκαιρία για να δει τον Εμρέ να πάει χαμένη. Όμως, ο χαρακτήρας του ανθρώπου δεν αλλάζει. Τι είναι αυτό που κάνει έξαλλη την κοπέλα αυτή τη φορά; Θα βρει τρόπο ο Εμρέ να την ηρεμήσει;

Ο Νεζίρ, μπορεί να κρατάει φυλακισμένη την Πιρίλ, αλλά δε θέλει ούτε να τη βλέπει. Ωστόσο, ο Ντορούκ βρίσκει τον τρόπο να τη φέρει στο τραπέζι για το δείπνο με μια κίνηση που ξαφνιάζει ακόμα και τη μητέρα του.

Επεισόδιο 66

Η Κισμέτ κάνει ότι μπορεί για να πετύχει την αποφυλάκιση του Αρίφ και του Γιουσούφ. Ο Αρίφ της άνοιξε την καρδιά του και της έδωσε τις πληροφορίες που του ζήτησε, αλλά της έβαλε ένα σημαντικό όρο: γιατί είναι έτοιμος να περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή, αν χρειαστεί;

Η Μπαχάρ βρίσκει την ευκαιρία να πει στην Πιρίλ ότι ο Σαρπ είναι και αυτός αιχμάλωτος του Νεζίρ. Αυτό που δεν ξέρουν και οι δύο γυναίκες είναι πως ο Νεζίρ έχει στα χέρια του και τον Σουάτ.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

55 ΕΔΩ

56 ΕΔΩ

57 ΕΔΩ

58 ΕΔΩ

59-60 ΕΔΩ

61-62 ΕΔΩ

63-64 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Μια Ζωη – Kadin

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ