Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΚΡΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ: Η Σουμρού μαθαίνει ότι η Αζρά είναι η κληρονόμος της Φεριντέ!

Ο Αζμί προσπαθεί να μάθει από τον Ταρίκ πληροφορίες για την Αζρά, αλλά ο νεαρός μόνο θετικά σχόλια έχει να κάνει για την κοπέλα. Αυτό ίσως ενοχλούσε τον Αζμί, αν δεν καταλάβαινε ότι ο γιος του είναι τσιμπημένος με την Αζρά. Η σκέψη ότι ο Ταρίκ μπορεί να παντρευτεί τη διάδοχο των Τσελέν αλλάζει τα δεδομένα του.

Στο δείπνο με την οικογένεια Τσελέν η Αζρά περνάει δύσκολες στιγμές, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της Φεριντέ να την προστατεύσει. Η Σεράπ, που έχει καταλάβει ότι κάτι ιδιαίτερο υπάρχει ανάμεσα στο γιο της και τη νέα κληρονόμο λέει στον Τζενξ να μην πληγώσει την Τζανσού. Την ίδια ώρα η Τζανσού ρωτάει ευθέως την Αζρά για ποιο λόγο επέλεξε η Φεριντέ να την κάνει κληρονόμο της. Ποια απάντηση θα πάρει;

 

Μετά το δείπνο είναι όλοι δυστυχισμένοι. Ο Τζενκ ξεσπά στο μαγείρεμα, η Αζρά στο κλάμα, η Φεριντέ ρωτά τον Αρντά αν ο μόνος λόγος που την αγαπά είναι η περιουσία της, ενώ η Τζανσού κόβει την ανάσα της Σουμρού όταν της λέει ότι η Αζρά είναι η κληρονόμος της Φεριντέ!

Η Μελίς πιστεύοντας ότι η μητέρα της δεν ενδιαφέρεται καθόλου για εκείνη φεύγει από το σπίτι και ζητάει να τη φιλοξενήσουν για το βράδυ ο Μεσούτ και η Χουλιά. Η Φεριντέ είναι η μόνη που αντιλαμβάνεται την απουσία της εγγονής της και συμβουλεύει την Σεράπ να προσπαθήσει να πλησιάσει την κόρη της.

Η Τζανσού συζητά με τον Τάρικ τη μεταστροφή του Τζενκ και το ότι θέλει να είναι ζευγάρι. Ο Τάρικ της λέει να μην ελπίζει σε πολλά, καθώς είναι σίγουρος ότι ο φίλος του έχει αισθήματα για την Αζρά, αλλά προσπαθεί να την ξεπεράσει επειδή της θύμωσε για την περιουσία.

Η Σανέμ πηγαίνει να επισκεφθεί την Σουμρού στη νέα της επιχείρηση και οι δυο γυναίκες μιλάνε για τη σχέση των παιδιών τους. Η Σουμρού, θέλοντας να προλάβει τις εξελίξεις, βρίσκει την ευκαιρία να πει πολλά ψέματα για τη σχέση της με την Αζρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 78 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 78 Οι συζητήσεις του ψυχίατρου Νικολαίδη με τον Χρήστο αρχίζουν να...