Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Δείχνει την έξοδο στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. ο Χρυσοχοΐδης

Σε μία πρωτοφανή κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα με ξεκάθαρους αποδέκτες προχώρησε ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος πραγματοποίησε ευρεία σύσκεψη της Ελληνικής Αστυνομίας χωρίς την παρουσία του αρχηγού, του υπαρχηγού και των επιτελών του σώματος.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν: o γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής, οι διευθυντές των αστυνομικών διευθύνσεων του Λεκανοπεδίου, προϊστάμενος της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, ο διοικητής της ασφάλειας και οι διοικητές των τμημάτων ασφαλείας της Αττικής. Με αυτό τον τρόπο ο κ. Χρυσοχοΐδης στέλνει ουσιαστικά μήνυμα πως τόσο ο αρχηγός και ο υπαρχηγός και οι επιτελείς δεν έχουν θέση στη νέα εποχή του υπουργείου.

Πάντως, η εν λόγω κίνηση του κ. Χρυσοχοΐδη, είναι μία κίνηση που στέλνει έμμεσο μήνυμα… παραίτησης προς τη φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Στόχος της σύσκεψης είναι ο νέος σχεδιασμός αστυνόμευσης σε όλη τη χώρα που θα είναι έτοιμος έως τις 22 Ιουλίου με βασικούς πυλώνες την εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας στην κοινωνία και την οριστική παύση των αβάτων όπου και αν υπάρχουν

Αναμένεται να γίνει μία ακόμα σύσκεψη με την ηγεσία της πυροσβεστικής υπηρεσίας, μιας και διανύουμε την αντιπυρική περίοδο, ενώ είχε προηγηθεί μία ακόμα το μεσημέρι της Τρίτης στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Πηγή: newpost

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ