Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Βόμβα στο ΚΙΝΑΛ – Αποχωρεί ο Βενιζέλος

Βενιζέλος: Η Γεννηματά καθιστά το ΚΙΝΑΛ ουρά του ΣΥΡΙΖΑ

Η Φώφη θέλει να θέσει επικεφαλής στο επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής τον Γιώργο Καμίνη που φάνηκε ότι παρά τη σκληρή στήριξη από τη Χαριλάου Τρικούπη στις Ευρωεκλογές δεν διαθέτει ιδιαίτερη λαϊκή αποδοχή.

Η Εξέλιξη αυτή σε συνδυασμό με την βουλευτική έδρα που δίνει η κ.Γεννηματά στον πρώην πρωθυπουργό και διασπαστή του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου στην Αχαία θέτει εκτός ΚΙΝΑΛ τον κ. Βενιζέλο.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο πως προέκυψε αυτή η απρόσμενη εξέλιξη.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook υποστήριξε ότι διαφώνησε με την κ.Γεννηματά στη συνάντηση που είχαν και ότι δεν της ευχήθηκε καλή επιτυχία στο σχέδιό της που καθιστά το ΚΙΝΑΛ ουρά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ.Βενιζέλος ξεκαθαρίζει ότι πλέον χωρίς κομματικές δεσμεύσεις θα υπερασπιστεί δυναμικά τις θέσεις του για το μέλλον της Πατρίδας.

«Σε κάθε περίπτωση έχει δεσμευθεί να τοποθετήσει στη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ άλλο πρόσωπο. Μου είπε επίσης ότι δεν θα ήθελε να φανεί ότι δεν στηρίζω εκλογικά το ΚΙΝΑΛ και ως εκ τούτου η τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας θα μπορούσε να καλυφθεί από εμένα», τονίζει ο κ. Βενιζέλος. Και προσθέτει: «Ευχαρίστησα την κυρία Γεννηματά γιατί αντιλαμβάνεται το ρόλο μου ως ευρύτερο, αυτό όμως αντιφάσκει με την πρόταση της για τη συμμετοχή μου στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας. Εξέφρασα τη βεβαιότητα μου ότι αντιλαμβάνεται πλήρως τις πολιτικές συνέπειες της επιλογής της. Δεν της ευχήθηκα καλή επιτυχία σε ένα σχέδιο που καθιστά το ΚΙΝΑΛ ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά την ευχαρίστησα γιατί θα έχω πλέον τη δυνατότητα, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, να υπερασπιστώ δυναμικά τις θέσεις μου για το μέλλον της Πατρίδας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ