Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 349 (VIDEO)

Δείτε videos από τα νέα επεισόδια του β΄κύκλου της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 349

O Κενάν επισκέπτεται τη Μελέκ και της λέει πως ανακάλυψε τι έκανε ο Βεϊσελ και προσφέρει τη βοήθειά του για να ανοίξει ένα νέο εστιατόριο. Η Μελέκ του απαντάει πως ποτέ δεν θα δεχόταν κάτι τέτοιο. Ο Βεϊσέλ συναντάει τον Κεμάλ, πίνουν μαζί και του μιλάει για τη ζωή του. Η Τουγτσέ πιστεύει πως η Ασουμάν δεν θα ξαναγυρίσει και κλαίει.

Ο Σελίμ τηλεφωνεί στην Ασουμάν για να καθησυχάσει την Τουγτσέ αλλά η κοπέλα δεν ακούει το τηλέφωνο. Η Τουγτσέ εξαφανίζεται και όλοι είναι πολύ ανήσυχοι. Η Ασουμάν μιλάει στην Εμπρού για τον Κενάν. Η Ελίφ μαθαίνει τα γράμματα στην Ιντζί. Χαίρονται όταν βλέπουν την Ασουμάν αλλά λυπούνται όταν καταλαβαίνουν πως θα μείνει για λίγη ώρα μόνο.

 

Η Ασουμάν καλεί τον Κενάν και επιστρέφουν μαζί στο κτήμα. Όταν η Ασουμάν πηγαίνει στο δωμάτιο της βρίσκει μέσα στη ντουλάπα της την Τουγτσέ. Όταν η Τουγτσέ λέει στην Ασουμάν τι της είπε η μητέρα της, η κοπέλα εξηγεί στη μικρή πως έφυγε μόνο για λίγες ώρες.

Η Ασουμάν έχει όμως ξεχάσει το τηλέφωνο της στο σπίτι της και το βρίσκει ο Κεμάλ ο οποίος θυμωμένος ρωτάει την Ελίφ και την Ιντζί, που είναι η μεγάλη του κόρη. Οι μικρές όμως δεν γνωρίζουν αλλά εκείνη την ώρα η Εμπρού τηλεφωνεί στο κινητό της Ασουμάν και ο Κεμάλ καταλαβαίνει πως οι δύο κοπέλες έχουν επαφή…

Δείτε το video ΕΔΩ

Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ  Β ΚΥΚΛΟΣ

 

345 ΕΔΩ

346 ΕΔΩ

347 ΕΔΩ

348 ΕΔΩ

350 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22 Έξι μήνες μετά, ο Ερμής επιστρέφει από την Αγγλία αλλαγμένος και ο Παύλος κάνει προσπάθειες...