Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τι αποδόσεις δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες για τους νικητές των εκλογικών αναμετρήσεων;

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από τις κρίσιμες, για την χώρα και για την Ευρώπη, εκλογικές αναμετρήσεις και το πολιτικό θερμόμετρο βρίσκεται στα ύψη. Πολλές δημοσκοπήσεις έχουν δημοσιοποιηθεί και έχουμε σχηματίσει μια σχετική εικόνα για το που κινηθεί το εκλογικό σώμα. Παρ’ όλα αυτά απορίας άξιο είναι να δούμε τι λένε και οι στοιχηματικές εταιρίες για τα αποτελέσματα.

Στους τρεις μεγάλους δήμους της χώρας οι αποδόσεις κινούνται παράλληλα με τις δημοσκοπήσεις. Έτσι λοιπόν βλέπουμε στον δήμο Αθήνας τον Κώστα Μπακογιάννη να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα από τους άλλους υποψηφίους έχοντας τη μικρότερη απόδοση. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον δήμο Θεσσαλονίκης την μικρότερη απόδοση έχει ο Νίκος Ταχιάος και στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, τον Πειραιά, ο Γιάννης Μώραλης.

Στην περιφέρεια Αττικής βλέπουμε τον Γιώργο Πατούλη να είναι ξεκάθαρα φαβορί και τον Απόστολο Τζιτζικώστα να επικρατεί στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Για τις ευρωεκλογές οι στοιχηματικές προεξοφλούν την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας δίνοντάς της την χαμηλότερη απόδοση.

paraskhnio.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 78 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 78 Οι συζητήσεις του ψυχίατρου Νικολαίδη με τον Χρήστο αρχίζουν να...