Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Survivor spoiler 15/04: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα!

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

Survivor spoiler 15/04: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε την μάχη για το αυτοκίνητο! Οι παίκτες της μαύρης ή της άσπρης ομάδας θα διεκδικήσουν το αυτοκίνητο;

Αγώνα ασυλίας είχαμε χτες και σας είχαμε ενημερώσει από νωρίς πως οι Μαύροι θα χάσουν την ασυλία και πως υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι ο Τόνι και ο Κυριάκος! Όσο για το ποιος αποχωρεί,  σας ενημερώσαμε από το πρωί της Δευτέρας τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας! (Δείτε Εδώ)

Στο επεισόδιο είδαμε την μαύρη ομάδα να κερδίζει την ασυλία και να πανηγυρίζει!

Ποιος κερδίζει σήμερα;


Σήμερα έχουμε μάχη για ακόμα ένα αυτοκίνητο! Από ελληνικής πλευράς το έπαθλο αυτό το έχουν χαρεί οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση, δηλαδή ο Τόνι και ο Κυριάκος! Λέτε σήμερα να τριτώσει το καλό για τα ελληνικά χρώματα; Πριν από αυτό όμως οι δύο ομάδες θα δώσουν μάχη για να βρεθούν στην τελική ευθεία!

 

Μαύρη και Άσπροι θα αγωνιστούν σε έναν αρκετά απαιτητικό στίβο μάχης, με το κύριο χαρακτηριστικό που θα οδηγήσει στην νίκη να είναι η ταχύτητα και ο στόχος! Μάλιστα η  διαρροή για το σημερινό αγώνισμα έχει ήδη φτάσει στα γραφεία του Athensmagazine.gr, η οποία αναφέρει πως νικητές και για σήμερα είναι οι Μαύροι!

Δείτε ποιος κερδίζει το αυτοκίνητο 

Διαρροή Νο2: Αυτός ο παίκτης κερδίζει σήμερα το αμάξι και είναι Έλληνας!

Πηγή: athensmagazine.gr

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ