Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

«Πανηγυρική» εκλογή Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής «δείχνει» νέα δημοσκόπηση

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι υποψήφιοι περιφερειάρχες Αττικής ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών – Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση ο Γιώργος Πατούλης εμφανίζεται να έχει ευρύ προβάδισμα σε σχέση με την δεύτερη και στηριζόμενη από το ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της εταιρείας Rass, σχετικά με την πρόθεση ψήφου, τα στοιχεία της έρευνας δείχνουν ότι ο κ.Πατούλης έχει σαφές προβάδισμα έναντι των συνυποψηφίων του με ποσοστό που φτάνει το 34,8%, όταν στη δεύτερη θέση που βρίσκεται η κα Δούρου φτάνει το 19,1%, και ο κ.Σγουρός το 16,7% ενώ το ποσοστό των αναποφασίστων είναι  στο 10,4%.

Από τους υπόλοιπους αξιοσημείωτα ποσοστά το 4% του κ.Παναγιώταρου και το 3,8% του κ.Τζήμερου ενώ ο κ.Πρωτούλης του ΚΚΕ είναι στο 3,7%

Σχετικά με τους ψηφοφόρους των δύο κομμάτων μεγαλύτερη διαφοροποίηση εμφανίζουν τα ποσοστά της κας Δούρου, όπου φαίνεται να επιλέγεται κυρίως από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αντίστοιχα ο κ. Πατούλης ναι μεν επιλέγεται από τη συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, αλλά παρόλα αυτά φαίνεται να έχει σημαντική διείσδυση και στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, σχετικά με την παράσταση νίκης ένας στους δύο ψηφοφόρους της Περιφέρειας Αττικής θεωρούν ότι επόμενος Περιφερειάρχης Αττικής θα είναι ο κ. Πατούλης, όταν μόλις το 17,4% πιστεύει ότι θα επανεκλεγεί η κα Δούρου.

πηγή: dikaiologitika.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

FAMAGUSTA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του MEGA Famagusta ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 Ο Μάικλ με αφορμή το ντοκιμαντέρ, έρχεται πιο κοντά με την Χριστίνα και τον Αντρέα....