Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κύριε Νίκα υπάρχει και η συγγνώμη!

Του Τάσου Ευαγγελίου

Δεν υπάρχει σε κανένα DNA γραμμένο αυτό που έγινε στην Καλαμάτα. Η δήλωση του Δημάρχου της πόλης είναι το λιγότερο απαράδεκτη. Όταν κύριε Νίκα συνδέεις έναν θάνατο με την νοοτροπία μια πόλης κάνεις λάθος και όταν επικαλείσαι το «πολιτικό κόστος» από τις αντιδράσεις που τυχόν προκύψουν δεν ανταποκρίνεσαι στο ρόλο σου.

Κύριε Δήμαρχε υπάρχει ένας νεκρός. Ο γιός του θύματος ήταν σαφής απαντώντας στα όσα υποστηρίξατε ελάχιστες ώρες μετά και έδειξε το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει η επίσημη πολιτεία εκπρόσωπος της οποίας είστε.

Μετά από έναν θάνατο οφείλουν όλοι να είναι προσεκτικοί. Και όταν έχει προέλθει μέσα από εκδηλώσεις όπως αυτή που έλαβε χώρα στην πόλη της Καλαμάτας αυτό που προέχει πριν και πάνω από όλα είναι μια συγνώμη.

Μπορείς να τη ζητήσεις, να δείξεις ότι κατανόησες μέσα από αυτή το λάθος. Και να αποδείξεις ότι θα πράξεις τα δέοντα. Διεκδικείς να ηγηθείς συνολικά των κατοίκων της Πελοποννήσου και να αναλάβεις μεταξύ άλλων τις τύχες και άλλων πόλεων πέραν της Καλαμάτας.

Μια συγνώμη δεν είναι αρκετή. Δείχνει όμως ότι κάποιος έχει το θάρρος να αναλάβει ευθύνες ακόμη και αν δεν του αναλογούν. Δείχνει ότι αντιλαμβάνεται το λάθος και κυρίως το πρόβλημα.

Έχεις την ευκαιρία να τη ζητήσεις. Σε κανένα DNA δεν είναι υπάρχει αυτού του είδους η βλακεία και είναι βέβαιο πως και οι Μεσσήνιοι που επικαλέστηκες δεν συμφωνούν.

Πηγή: liberal.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

FAMAGUSTA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του MEGA Famagusta ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 Ο Μάικλ με αφορμή το ντοκιμαντέρ, έρχεται πιο κοντά με την Χριστίνα και τον Αντρέα....