Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Η ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ α.ε.β.ε ανακοινώνει την είσοδό της στην αγορά των δίτροχων οχημάτων καθώς και των τετράτροχων οχημάτων εξειδικευμένης χρήσης

Η ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ α.ε.β.ε. με χαρά ανακοινώνει τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της στην αντιπροσώπευση και δίτροχων οχημάτων αλλά και τετράτροχων οχημάτων εξειδικευμένης χρήσης.

Σε δελτίο τύπου που μας έστειλε αναφέρει:
Με γνώμονα τη συνεχή εξέλιξη και στόχο την ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών κινητικότητας,η ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ α.ε.β.ε. αναλαμβάνει την εκπροσώπηση νέων σημάτων, οι οποίες παρέχουν ασφαλείς, γρήγορες και εξαιρετικά καινοτόμες μετακινήσεις για κάθε σκοπό.
Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας εμπλουτίζεται με τα ηλεκτροκίνητα scooter της «NIU» που επαναπροσδιορίζουν τις αστικές μετακινήσεις, τη θρυλική και αναγεννημένη «LAMBRETTA», τη «ROYAL ENFIELD» με ιστορία από το 1901, τα GOLF CARS των Yamaha και Pilot, τα ηλεκτροκίνητα, εξειδικευμένα τετράτροχα της «MARSHELL» καθώς και τα κορυφαία παγκοσμίως οχήματα της Αμερικάνικης «POLARIS», ικανά να καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς σε χώμα, άσφαλτο και χιόνι.

Στην ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ α.ε.β.ε. γιορτάζουμε 45 χρόνια στο χώρο της αυτοκίνησης, και συνεχίζουμε να προσφέρουμε με συνέπεια και σεβασμό, ολοκληρωμένα προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας. Πιστεύουμε, ότι η ασφαλής κινητικότητα αποτελεί παράγοντα προόδου και ευημερίας.
Για αυτό, επιδιώκουμε να προσφέρουμε συνεχώς νέα, ασφαλή, καινοτόμα, πρακτικά και προσιτά μέσα κινητικότητας για περισσότερους ανθρώπους και για περισσότερες ανάγκες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ