Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 316-317

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 316-317

Επεισόδιο 316

Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι φτάνουν στο δικαστήριο την ώρα που ο δικαστής πρόκειται να ανακοινώσει την ακύρωση του γάμου της Ζεϊνέπ και του Σελίμ. Ζητούν άδεια από τον δικαστή και λένε τα πάντα. Όταν ο Σελίμ μαθαίνει τη συμφωνία, που έκανε η Ζεϊνέπ για να τον χωρίσει, ξαφνιάζεται και μετανιώνει επειδή της συμπεριφέρθηκε άδικα. Πιστεύει πως δεν θα τον συγχωρήσει ποτέ. Ο δικαστής αναβάλει την απόφασή του και ζητάει από το ζευγάρι να ξανασκεφτούν την απόφασή τους. Η Ζεϊνέπ δεν νιώθει καλά με αυτή την αναβολή. Δεν μπορεί να συγχωρέσει τον Σελίμ επειδή δεν την εμπιστεύθηκε. Ο Σελίμ θέλει να της μιλήσει αλλά η Ζεϊνέπ φεύγει χωρίς να πει κουβέντα. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι συμβουλεύουν τον Σελίμ να δώσει λίγο χρόνο στη Ζεϊνέπ.

Ο Ερκούτ περιμένει έξω από το δικαστήριο και όταν τον βλέπει η Ζεϊνέπ χάνει την ψυχραιμία της. Του ζητάει να μείνει μακριά της και του λέει πως δεν θα χωρίσει ποτέ από τον Σελίμ. Η κοπέλα πηγαίνει στο εστιατόριο και μιλάει με τον Μουράτ και τη Φεριντέ. Η Φεριντέ και ο Μουράτ προσπαθούν να την ηρεμήσουν αλλά η Ζεϊνέπ είναι έξαλλη. Η Αλιγιέ και ο Κενάν περιμένουν στο σπίτι με αγωνία να μάθουν το αποτέλεσμα της ακροαματικής διαδικασίας του διαζυγίου του Σελίμ και της Ζεϊνέπ. Και οι δύο πιστεύουν πως η Ζεϊνέπ είναι ένοχη. Όταν ο Σελίμ επιστρέφει σπίτι τους λέει τι συνέβη και μητέρα και γιος εκπλήσσονται από τα νέα δεδομένα. Ακόμα δεν πιστεύουν στην αθωότητα της Ζεϊνέπ αλλά ο Σελίμ την υπερασπίζεται.

Ο Σελίμ τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ αλλά δεν τη βρίσκει και αποφασίζει να τη δει από κοντά για να μιλήσουν. Η Νουρτέν περιμένει στο δωμάτιο της Σεχέρ ενώ προσέχει την Ελίφ. Η Ελίφ ακόμα φοβάται πως θα έρθει η Αρζού να την πάρει. Όταν επιστρέφει η Σεχέρ, η Νουρτέν επιστρέφει σπίτι της. Ο Μουράτ ενημερώνει τον Βεϊσελ πως η Ζεϊνέπ είναι στο εστιατόριο. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι παίρνουν μαζί τους τη Μελέκ και πηγαίνουν εκεί. Προσπαθούν να ηρεμήσουν τη Ζεϊνέπ και να την πείσουν να συγχωρήσει τον Σελίμ. Εκείνη τη στιγμή ο Σελίμ καλεί τον Βεϊσελ και μαθαίνει πως η Ζεϊνέπ είναι στο εστιατόριο…

Επεισόδιο 317

Ο Βεϊσέλ βρίσκει μια δικαιολογία για να τους απομακρύνει όλους, εκτός από τη Φεριντέ και τη Ζεϊνέπ, από το εστιατόριο για να μιλήσει η Ζεϊνέπ με τον Σελίμ. Όταν φτάνει ο Σελίμ, η Φεριντέ αφήνει μόνο το ζευγάρι. Ο Σελίμ απολογείται για όλα και είναι μετανιωμένος αλλά η Ζεϊνέπ είναι θυμωμένη. Του λέει πως ποτέ δεν θα τον συγχωρέσει και φεύγει από το εστιατόριο. Ο Σελίμ πηγαίνει στο σπίτι του Νετζντέτ για να λογαριαστεί με τον Ερκούτ και συναντάει την Αρζού αλλά δεν βρίσκει τον Ερκούτ. Της λέει πως θα πληρώσουν όλοι αν η Ζεϊνέπ δεν τον συγχωρήσει και φεύγει. Ο Σελίμ στο δρόμο συναντάει τον Ερκούτ, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες του και ισχυρίζεται πως η Ζεϊνέπ ήρθε κοντά του γιατί το ήθελε. Ο Σελίμ χάνει την ψυχραιμία του και αρπάζει τον Ερκούτ από το λαιμό.

Νυχτερινή χρέωση ρεύματος για πάντα! Πάρε τώρα δωρεάν προσφορά!

Ο Ερκούτ κινδυνεύει να πεθάνει από ασφυξία όταν εμφανίζεται η Αρζού και απειλεί τον Σελίμ με όπλο. Ο Σελίμ αφήνει ελεύθερο τον Ερκούτ και φεύγοντας τους λέει πως θα πληρώσουν για όλα όσα έχουν κάνει. Η Ζεϊνέπ δεν θέλει να πάει σπίτι ή στο εστιατόριο. Θέλει να πάει κάπου, που δεν θα τη βρει ο Σελίμ αλλά δεν μπορεί να σκεφθεί ένα μέρος. Καθώς κάθεται στο πάρκο, την καλεί η Φεριντέ και η Ζεϊνέπ της εξηγεί τι θέλει. Η Φεριντέ της λέει πως ξέρει ένα τέτοιο μέρος και πηγαίνει να τη βρει στο πάρκο. Λίγο πριν φύγει αναφέρει στον Μουράτ τη συζήτηση της με τη Ζεϊνέπ. Η Σεχέρ κλειδώνει την Ελίφ στο δωμάτιο της και πηγαίνει στην έπαυλη για να κάνει τις δουλειές. Η Τουγτσέ παραπονιέται πως βαριέται να είναι συνέχεια στο κρεβάτι και ο Κενάν της λέει πως μπορεί να κάνει ποδήλατο στον κήπο.



Η Τουγτσέ χαίρεται πολύ όταν το ακούει. Όταν βλέπει την κουρτίνα στο δωμάτιο της Σεχέρ να κουνιέται, πηγαίνει εκεί και όταν βλέπει την Ελίφ μπροστά της, λιποθυμάει. Η Ελίφ ανησυχεί πολύ για την Τουγτσέ και όταν δεν μπορεί να την ξυπνήσει βγαίνει από το δωμάτιο για να ζητήσει βοήθεια αλλά τη βλέπει η Σεχέρ. Η Ελίφ της λέει για την Τουγτσέ και πηγαίνουν μαζί στο δωμάτιό της. Η Σεχέρ κρύβει την Ελίφ αλλά όταν συνέρχεται η Τουγτσέ της λέει πως είδε την Ελίφ. Η Σεχέρ της λέει πως δεν υπάρχει κανείς στο δωμάτιο και πηγαίνει την Τουγτσέ στο κυρίως σπίτι. Όταν η Τουγτσέ λέει στον Κενάν και την Αλιγιέ πως είδε την Ελίφ, πιστεύουν πως πρόκειται για κάποια παρενέργεια από τα φάρμακα, που παίρνει.

Εξαιτίας της επιμονής της Τουγτσέ, ο Κενάν και η Αλιγιέ ψάχνουν για την Ελίφ, αλλά εκείνη κρύβεται επειδή φοβάται πως θα έρθει να τη βρει η Αρζού. Ο Κενάν λέει στην Τουγτσέ πως την Ελίφ την είδε σε όνειρο και τη συνοδεύει στο δωμάτιο της για να ξεκουραστεί. Ο Μουχσίν φεύγει από την πόλη για να πάει να δουλέψει σε μια μεγάλη κατασκευή. Ο Σερντάρ είναι στο νοσοκομείο. Η Αρζού του τηλεφωνεί και εκείνος της ζητάει να τον αφήσει ήσυχο. Η Γκόντζα τον επισκέπτεται και του λέει πως πρέπει να γίνει γρήγορα καλά γιατί πρέπει να πάρουν εκδίκηση από την Αρζού…

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 318-319 ΕΔΩ320-321-322 ΕΔΩ

Σύγκρινε όλους τους παρόχους ρεύματος και κέρδισε! Κέρδος 10€ σε μετρητά, για αλλαγή παρόχου!Ισχύει για αγορές έως 30/04/2019.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ  Β ΚΥΚΛΟΣ

 

302 ΕΔΩ

303 ΕΔΩ

304 ΕΔΩ

305 ΕΔΩ

306 ΕΔΩ

307 ΕΔΩ

308 ΕΔΩ

309 ΕΔΩ

310-311 ΕΔΩ

312-313 ΕΔΩ

314-315 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ – Spoiler: Η Μαρία πυροβολεί τον Δημήτρη!

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ  που βλέπουμε στο MEGA Ζητώντας εκδίκηση για το θάνατο του άνδρα της, η Μαρία στρέφει το όπλο της...