Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΜΙΑ ΖΩΗ 2ος ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 39-40

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΜΙΑ ΖΩΗ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 39-40

Επεισόδιο 39

Ο Σαρπ καταφέρνει τελικά να πάρει την Μπαχάρ και τα παιδιά πριν προλάβουν να τους απαγάγουν οι άνδρες του Νεζίρ. Εκείνοι, ωστόσο, εισβάλλουν στο σπίτι της Μπαχάρ, ενώ φεύγοντας αφήνουν πίσω τους ένα νεκρό!

Η Σιρίν που γνωρίζει τι συμβαίνει στο σπίτι της Μπαχάρ προσπαθεί να ελέγξει τον πανικό της, ενώ ο Σουάτ την κατηγορεί ότι εκείνη ειδοποίσε τον Σαρπ.

Ο Ενβέρ φθάνει στο σπίτι της Μπαχάρ όταν το ασθενοφόρο παίρνει τη σωρό της άτυχης Γελίζ. Όλοι είναι συντετριμμένοι.

Επεισόδιο 40

Ο Σαρπ και η Μπαχάρ προσπαθούν να ηρεμήσουν τα κατατρομαγμένα παιδιά και σχεδόν τα καταφέρνουν. Η Μπαχάρ επιμένει να ζητά από τον Σαρπ να μάθει αν είναι όλοι οι δικοί της καλά. Ο Σαρπ μαθαίνει για το θάνατο της Γελίζ, αλλά είναι δύσκολο να βρει το θάρρος να πει την αλήθεια στην Μπαχάρ!

Όταν φθάνουν στο σπίτι – καταφύγιο ο Σαρπ καταλαβαίνει ότι ο Μουνίρ δεν του έχει πει την αλήθεια. Ωστόσο, είναι πολύ απασχολημένος με το δημιουργήσει συνθήκες για να μπορέσουν να περάσουν το βράδυ που δεν προλαβαίνει να το σκεφτεί καλύτερα. Ο ενθουσιασμός των παιδιών που θα περάσουν μία βραδιά και με τους δύο γονείς τους προκαλεί αμηχανία στον Σαρπ και την Μπαχάρ…

Η νύχτα περνά και το πρωινό βρίσκει τον Σαρπ να κοιμάται αγκαλιά με τα παιδιά του. Η Μπαχάρ, από την άλλη, είναι πολύ ψυχρή και απότομη μαζί του. Αυτό που την ξαφνιάζει εξίσου πολύ είναι η συμπεριφορά της Πιρίλ!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΥ

30 ΕΔΩ

31 ΕΔΩ

32 ΕΔΩ

33 ΕΔΩ

34 ΕΔΩ

35 ΕΔΩ

36 ΕΔΩ

37-38 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Μια Ζωη – Kadin

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ