Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 300-301-302

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 300-301-302

Επεισόδιο 300

Η Τουγτσέ πέφτει αναίσθητη στο πάτωμα όλοι πανικοβάλλονται. Πάνω στον πανικό, ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ το σκάνε. Ο Νετζντέτ και η Αρζού μεταφέρουν την Τουγτσέ στο νοσοκομείο. Η Αρζού είναι σε άθλια κατάσταση και ο Νετζντέτ τη στηρίζει ψυχολογικά. Η Τουγτσέ μπαίνει στο χειρουργείο. Ο Μουράτ και ο Βεϊσέλ είναι συγκλονισμένοι από το περιστατικό και πολύ φοβισμένοι. Πηγαίνουν στο εγκαταλελειμμένο σπίτι για να βρουν καταφύγιο.

Ο Μουράτ δεν αντέχει τις τύψεις, που νιώθει επειδή πυροβόλησε ένα παιδί. Θέλει να παραδοθεί αλλά ο Βεϊσέλ του λέει πως δεν ξέρουν τίποτα ακόμα και πρέπει να παραμείνουν ψύχραιμοι. Ο Μουράτ ανησυχεί για την Τουγτσέ και τηλεφωνεί στον Ερκούτ για να ρωτήσει πως είναι η μικρή. Η Αρζού θέλει να ενημερώσει τον Κενάν για το ατύχημα της Τουγτσέ αλλά δεν ξέρει τι να του πει. Η Γκόντζα, μετά από απαίτηση του Νετζντέτ, έχει μείνει σπίτι. Όταν έρχεται ο Ερκούτ, του λέει τι συνέβη. Δεν αντέχουν να περιμένουν νέα στο σπίτι και αποφασίζουν να πάνε στο νοσοκομείο. Εκεί, η Γκόντζα λέει στον Νετζντέτ πως πρέπει να ενημερώσουν τον Κενάν και την οικογένεια αλλά εκείνος αρνείται. Η Γκόντζα όμως δεν αισθάνεται πως αυτό είναι το σωστό και έτσι παίρνει την πρωτοβουλία και ενημερώνει εκείνη τον Κενάν.

Ο Κενάν και η Αλιγιέ πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Ο Κενάν κατηγορεί τον Νετζντέτ και την Αρζού για ό,τι συνέβη στην Τουγτσέ αλλά η Αρζού του λέει πως ο αδελφός της Ζεϊνέπ ήταν αυτός, που πυροβόλησε. Η Αλιγιέ και ο Κενάν σοκάρονται όταν το ακούν. Ο Νετζντέτ είναι θυμωμένος με τον Ερκούτ και του λέει πως δεν θα τον συγχωρήσει, που τη δύσκολη ώρα δεν ήταν στο πλευρό του αλλά κυνηγούσε τη Ζεϊνέπ. Η Τουλαϊ ανησυχεί για τον Μουράτ και τον Βεϊσέλ. Τηλεφωνεί στον Μουράτ και εκείνος της λέει πως είναι καλά και πως έχουν δουλειά στο εστιατόριο. Η Τουλάι δεν πείθεται από τα λόγια του και αποφασίζει να πάει στο εστιατόριο. Η Μελέκ την ακολουθεί με την ελπίδα να δει και την Ελίφ. Όταν φτάνουν στο εστιατόριο και δεν βλέπουν τον Μουράτ εκεί, η Τουλάι μιλάει με τη Φεριντέ. Η Μελέκ πηγαίνει στην κουζίνα να ετοιμάσει φαγητό για τον Χαμίτ και τους φίλους του και η Φεριντέ λέει στην Τουλάι πως κάποιος με το όνομα Μουχσίν έδωσε λεφτά στον Βεϊσέλ και του ζήτησε να ταϊζει τα παιδιά αλλά όταν τα παιδιά ήρθαν ο Βεϊσέλ τα έδιωξε.

Η Τουλάι λυπάται τα παιδιά και ζητάει από τη Φεριντέ και τη Μελέκ να τα ταϊζουν. Η Πελίν είναι λυπημένη επειδή ο Σελίμ είναι στη φυλακή αλλά από την άλλη είναι χαρούμενη επειδή πιστεύει ότι πλέον η Ζεϊνέπ δεν αποτελεί εμπόδιο και θα κερδίσει την καρδιά του Σελίμ. Η Ελίφ είναι λυπημένη επειδή η Νουρτέν δεν την πήγε να δει τη Μελαχάτ. Ζητάει από τον Μουχσίν να την πάει αλλά εκείνος αρνείται επειδή κάτι τέτοιο ξέρει πως θα εξόργιζε τη Νουρτέν. Ο Χαμίτ μαζί με δύο φίλους του πηγαίνουν στο εστιατόριο και ζητάνε φαγητό. Λένα στη Μελέκ πως ο Μουχσίν έχει πληρώσει τα γεύματά τους. Η Μελέκ ταϊζει όλα τα παιδιά. Η Ζεϊνέπ κάνει αίτηση διαζυγίου και όταν επιστρέφει στο κτήμα η Σεχέρ της λέει πως η Τουγτσέ είναι στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της Τουγτσέ είναι κρίσιμη και υπάρχει κίνδυνος να μείνει ανάπηρη…

Επεισόδιο 301

Η Ζεϊνέπ πηγαίνει στο νοσοκομείο για να δει την Τουγτσέ και συναντάει τον Ερκούτ. Ο Κενάν τους βλέπει μαζί αλλά τον καλούν για να τον ενημερώσουν για την Τουγτσέ και ο Ερκούτ φεύγει πριν προλάβει να του μιλήσει. Η Ζεϊνέπ προσπαθεί να στηρίξει ψυχολογικά τον Κενάν και την Αλιγιέ. Όταν μαθαίνει πως ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ έχουν σχέση με τον τραυματισμό της Τουγτσέ γίνεται έξαλλη και πηγαίνει να τους ζητήσει εξηγήσεις. Ο Κενάν νιώθει άσχημα γιατί πιστεύει πως δεν μπόρεσε να προστατέψει τα παιδιά του. Η Αρζού αγωνιά για την κόρη της και παθαίνει νευρικό κλονισμό. Κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης η καρδιά της Τουγτσέ σταματάει αλλά οι γιατροί καταφέρνουν να την επαναφέρουν και να ολοκληρώσουν την επέμβαση με επιτυχία. Όλοι ανακουφίζονται. Όμως η μικρή μεταφέρεται στην εντατική γιατί το δύσκολο χειρουργείο έχει επιπλοκές και θα χρειαστεί και νέα επέμβαση.



Οι γιατροί χρειάζονται αίμα και ο Κενάν προσφέρεται να δώσει εκείνος για την κόρη του. Η νοσοκόμα τον συνοδεύει στο εργαστήριο για να κάνει κάποιες εξετάσεις. Ο Σερντάρ μιλάει με την Γκόντζα στην προσπάθειά του να μάθει πως είναι η Τουγτσέ. Δεν αντέχει όμως να είναι μακριά της και πηγαίνει στο νοσοκομείο. Η Γκόντζα του ζητάει να φύγει αμέσως αν δεν θέλει να τον σκοτώσουν. Η Αρζού βλέπει τον Σερντάρ στην είσοδο και γίνεται έξαλλη. Ο Σερντάρ της ζητάει να τον βοηθήσει να δει την Τουγτσέ αλλά εκείνη του ζητάει να φύγει. Η Πελίν και η Φεραγιέ, που έχουν έρθει στο νοσοκομείο για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια, βλέπουν τον Σερντάρ. Ο Μουχσίν και η Νουρτέν δεν μπορούν να πληρώσουν το ενοίκιο και ο σπιτονοικοκύρης θέλει να τους κάνει έξωση. Ο Χαμίτ και οι φίλοι του περνάνε από το σπίτι για να πουν «ευχαριστώ» στον Μουχσίν για τα πληρωμένα γεύματα στο εστιατόριο. Του λένε πως ο Βεϊσέλ δεν ήταν εκεί αλλά ήταν η Μελέκ, που τους φρόντισε.

Ο Μουχσίν και η Ελίφ αποφασίζουν να πάνε στο εστιατόριο και να ευχαριστήσουν τη Μελέκ αλλά η Νουρτέν τους εμποδίζει.Η Ελίφ στενοχωριέται επειδή δεν μπορεί να πάει στο εστιατόριο. Η Μελέκ νιώθει άσχημα για τον Χαμίτ και τους φίλους του. Όποιο παιδί βλέπει, της θυμίζει την Ελίφ. Η Φεριντέ ρωτάει τη Μελέκ σχετικά με τον Μουχσίν και της λέει πως δεν τον ξέρει. Η Μελέκ δίνει οδηγία στη Φεριντέ να ταϊζει τον Χαμίτ και τους φίλους του όποτε έρχονται στο εστιατόριο. Η Τουλάι ανησυχεί για τον Βεϊσέλ και τον Μουράτ και θέλει να επιστρέψει σπίτι της αλλά η Μελέκ δεν θέλει να φύγει από το εστιατόριο, ελπίζοντας πως ίσως εμφανιστεί η Ελίφ. Η Φεριντέ λέει στην Τουλάι να φύγει και υπόσχεται να συνοδεύσει εκείνη τη Μελέκ στο σπίτι όταν κλείσουν το εστιατόριο. Η Τουλάι πηγαίνει σπίτι και τηλεφωνεί στον Μουράτ και τον Βεϊσέλ αλλά δεν απαντούν. Η Ζεϊνέπ έρχεται σε έξαλλη κατάσταση και λέει στην Τουλάι πως ο Βεϊσέλ απήγαγε την Τουγτσέ και ο Μουράτ την πυροβόλησε και η Τουλάι της εξηγεί πως ο Βεϊσέλ δεν απήγαγε τη μικρή αλλά αντίθετα ήταν αυτός που την έσωσε.

Η Τουλάι λέει στη Ζεϊνέπ πως σκοπός του Βεϊσέλ ήταν να δώσει τη Τουγτσέ στον Νετζντέτ ώστε να σταματήσει να τον κυνηγάει και πως ο Μουράτ τον βοηθούσε. Δύο άντρες του Νετζντέτ εμφανίζονται και δίνουν το «μήνυμα» τους στον Βεϊσελ χτυπώντας μέχρι λιποθυμίας τη Ζεϊνέπ, αδιαφορώντας για το παιδί που περιμένει. Η Τουλάι τρομάζει και δεν έχει τη δύναμη να κάνει τίποτα για να τους εμποδίσει. Στο νοσοκομείο, η αστυνομία ανακρίνει τον Νετζντέτ για τις συνθήκες τραυματισμού της Τουγτσέ και εκείνος τους λέει πως η μικρή βρήκε το κυνηγετικό του όπλο και αυτοπυροβολήθηκε. Ο Νετζντέτ δεν αποκαλύπτει την αλήθεια γιατί θέλει ο ίδιος να πάρει εκδίκηση για την Τουγτσέ…

Επεισόδιο 302

Ο Κενάν περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Η Πελίν και η Φεραγιέ εύχονται περαστικά στην Αλιγιέ και γρήγορη ανάρρωση για την Τουγτσέ. Στη συνέχεια αναφέρουν πως είδαν στην είσοδο του νοσοκομείου τον Σερντάρ. Η Αλιγιέ ξαφνιάζεται όταν το ακούει και στη συνέχεια ευχαριστεί για την επίσκεψη τις δύο κοπέλες και τις συνοδεύει στην έξοδο. Η Γκόντζα λέει στον Σερντάρ πως πρέπει να φύγει αλλά εκείνος αρνείται. Η Γκόντζα τελικά καταφέρνει να τον πείσει να φύγει, πριν τον δει η οικογένεια. Ο Ερκούτ βλέπει την Γκόντζα να μιλάει με τον Σερντάρ και την προειδοποιεί να μείνει μακριά του. Ο Ερκούτ ζητάει συγνώμη από τον Νετζντέτ επειδή δεν μπόρεσε να είναι κοντά του όταν τραυματίστηκε η Τουγτσέ και ρωτάει για την κατάσταση της. Ο Νετζντέτ του απαντάει πως θα λογαριαστούν αργότερα οι δυο τους και πως έχουν πολλά να πουν. Η Τουλάι μεταφέρει τη Ζεϊνέπ στο νοσοκομείο και ο Ερκούτ σοκάρεται όταν τη βλέπει λιπόθυμη.

Ο Κενάν παίρνει άδεια από τους γιατρούς να επισκεφθεί την Τουγτσέ στην εντατική. Ενώ η μικρή κοιμάται ο Κενάν απολογείται επειδή δεν μπόρεσε να την προστατέψει. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αίματος του Κενάν είναι έτοιμα και ο γιατρός του ζητάει να μιλήσουν. Του εξηγεί πως η ομάδα αίματος του δεν ταιριάζει με αυτή της Τουγτσέ και πως δεν μπορεί να είναι αυτός ο βιολογικός της πατέρας. Το σοκ για τον Κενάν είναι μεγάλο. Η Αρζού ρωτάει τον Κενάν γιατί ο γιατρός ήθελε να του μιλήσει. Φοβάται πως ο Κενάν έχει ανακαλύψει πως η Τουγτσέ δεν είναι κόρη του. Ο Κενάν δεν λέει κουβέντα. Ο Νετζντέτ έρχεται και τους λέει πως ο γιατρός θέλει να τους μιλήσει για την επέμβαση της Τουγτσέ. Η Τουλάι λέει στον γιατρό πως η Ζεϊνέπ δέχτηκε ένα χτύπημα στο κεφάλι αλλά δεν του εξηγεί πως έγινε αυτό.

Η Τουλάι πηγαίνει στη γραμματεία να δώσει τα στοιχεία της Ζεϊνέπ και ο Ερκούτ μπαίνει στο δωμάτιο. Η Αλιγιέ τον βλέπει μαζί με τη Ζεϊνέπ και εκείνη τη στιγμή η νοσοκόμα του λέει πως το μωρό είναι καλά και τον ρωτάει αν αυτός είναι ο πατέρας. Ο Ερκούτ απαντάει θετικά και η Αλιγιέ παθαίνει σοκ. Η Αλιγιέ βλέπει την Τουλάι και τη ρωτάει τι συμβαίνει στη Ζεϊνέπ. Εκείνη της απαντάει πως η κοπέλα είχε κάποιους πόνους και λιποθύμησε και συμπληρώνει πως δεν πρέπει να ανησυχεί, το εγγόνι της και η μητέρα του είναι καλά. Η Αλιγιέ όμως πιστεύει πως η Ζεϊνέπ έχει εpωτική σχέση με τον Ερκούτ και είναι πολύ θυμωμένη μαζί της. Όταν ανακτά τις αισθήσεις της η Ζεϊνέπ, βλέπει στο πλευρό της την Αλιγιέ και την Τουλάι. Θεωρεί πως ο θυμός της Αλιγιέ οφείλεται στην ανάμιξη του Βεϊσελ και του Μουράτ στην υπόθεση του τραυματισμού της Τουγτσέ.



Η Τουλάι λέει στην Αλιγιέ πως θα συνοδεύσει τη Ζεϊνέπ στο κτήμα και θα τη φροντίσει. Βγαίνοντας από το δωμάτιο, η Τουλάι και η Αλιγιέ ρωτούν τη νοσοκόμα αν χρειάζεται κάποια ειδική φροντίδα η Ζεϊνέπ και εκείνη τους απαντάει πως αν ξεκουραστεί όλα θα πάνε καλά και πως ενημέρωσε και τον πατέρα του παιδιού. Και οι δύο μένουν άφωνες όταν το ακούν. Η Ζεϊνέπ συνειδητοποιεί πως ο Ερκούτ ήταν μαζί της στο δωμάτιο και είπε ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της. Θυμωμένη θέλει να τον βρει αλλά η Τουλάι της ζητάει να μείνει ήρεμη και την εμποδίζει. Η Σεχέρ εκμεταλλεύεται την απουσία όλων από το σπίτι και πηγαίνει στο δωμάτιο της Αρζού για να ψάξει. Δοκιμάζει τα ρούχα της και κλέβει ένα κόσμημά της…

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 303-304 ΕΔΩ 305-306-307 ΕΔΩ

308-309 ΕΔΩ310-311 ΕΔΩ312-313 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ  Β ΚΥΚΛΟΣ

 

291 ΕΔΩ

292 ΕΔΩ

293 ΕΔΩ

294 ΕΔΩ

295 ΕΔΩ

296 ΕΔΩ

297 ΕΔΩ

298-299 ΕΔΩ

 

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έξι συλλήψεις σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας για ενδοοικογενειακή βία

Έξι άτομα συνελήφθησαν σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, τα οποία κατηγορούνται για ενδοοικογενειακή βία και παράλληλα η Αστυνομία σχημάτισε 13 συνολικά δικογραφίες για άλλες...