Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 295 (VIDEO)

Δείτε videos από τα νέα επεισόδια του β΄κύκλου της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 295

Ο Οσμάν δολοφονείται μπροστά στα μάτια του Βεϊσέλ, ο οποίος πανικοβάλλεται και κρύβεται. Ο Βεϊσέλ βλέπει τον άντρα, που σκότωσε τον Οσμάν να φεύγει. Καλεί την αστυνομία ανώνυμα. Η Ζεϊνέπ, χωρίς να έχει ιδέα για το τι έχει συμβεί, περιμένει τον Βεϊσέλ να φέρει τον Οσμάν στο αστυνομικό τμήμα. Ο Βεϊσέλ συναντάει εκεί την κόρη του και της λέει τι συνέβη. Η Ζεϊνέπ προτείνει να μιλήσουν στην αστυνομία αλλά ο Βεϊσέλ την πείθει να μην το κάνει λέγοντας της πως θα ήταν πολύ επικίνδυνο να μιλήσουν χωρίς να έχουν ακλόνητες αποδείξεις.

Η Ζεϊνέπ νιώθει απελπισμένη. Θυμάται την πρόταση του Ερκούτ αν χωρίσει και του ζητάει να συναντηθούν. Ο Κενάν την ακούει να κανονίζει να συναντηθεί με κάποιον. Ο Ερκούτ είναι χαρούμενος επειδή θα συναντηθεί με τη Ζεϊνέπ και είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ να την έχει δική του. Ο Νετζντέτ κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Οσμάν αλλά ζήτησε από τους εκτελεστές του να αφήσουν τον Βεϊσέλ να ζήσει γιατί θέλει να τον τιμωρήσει ο ίδιος. Η Τουγτσέ είναι χαρούμενη επειδή ο Σερντάρ την πάει βόλτα.


Ο Σερντάρ πηγαίνει τη μικρή σπίτι του και έχει κανονίσει να βγάλει πλαστά διαβατήρια για να το σκάσουν. Αφήνει την Τουγτσέ μόνη της στο σπίτι για να κανονίσει τα διαβατήρια. Η Αρζού ρωτάει τη Σεχέρ αν η Τουγτσέ μπήκε στο σχολικό και εκείνη της απαντάει θετικά. Η Αλιγιέ λέει στον Κενάν πως θέλει να μιλήσει στον Σελίμ αλλά ο Κενάν της λέει πως θα ήταν καλύτερο να τον αφήσουν μόνο του για λίγο διάστημα. Η Μελέκ υπενθυμίζει στην Τουλάι πως θέλει να πάει στο σπίτι της Φεριντέ να αφήσει το πουλόβερ για την Άισεγκιούλ.

Η Τουλάι τελειώνει τις δουλειές της και ενώ είναι έτοιμη να συνοδεύσει τη Μελέκ στο σπίτι της Φεριντέ, έρχεται ο Βεϊσέλ. Η Τουλάι τον ρωτάει που πέρασε την προηγούμενη βραδιά και εκείνος δεν της απαντάει. Η Τουλάι χάνει την εμπιστοσύνη της στον Βεϊσέλ κάθε μέρα και περισσότερο. Ο Βεϊσέλ δεν αντέχει άλλο και λέει στην Τουλάι τι έγινε την προηγούμενη νύχτα με τον Οσμάν. Η Τουλάι απολογείται επειδή αμφέβαλε για εκείνον. Αν και δεν θέλει να αφήσει τον Βεϊσέλ μόνο του, κρατάει την υπόσχεση της στη Μελέκ και την πηγαίνει στο σπίτι της Φεριντέ. Ο Νετζντέτ διατάζει τον Μπεκίρ να το φέρει τον Βεϊσελ…

Δείτε το video ΕΔΩ
Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ  Β ΚΥΚΛΟΣ

289 ΕΔΩ

290 ΕΔΩ

291 ΕΔΩ

292 ΕΔΩ

293 ΕΔΩ

294 ΕΔΩ

296-297 ΕΔΩ

298-299 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι ισραηλινές Αρχές συνέλαβαν τον φρουρό του Έλληνα πρόξενου στην αφή του Αγίου Φωτός (video)

Ισραηλινοί αστυνομικοί συνέλαβαν τον φρουρό ασφαλείας του Έλληνα προξένου, ενώ μετά από λίγο το συμβάν έλαβε τέλος και αφέθηκε ελεύθερος. Υπό αδιευκρίνιστες αιτίες, και μέσα...