Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Το βαρέλι έπιασε πάτο

Πολιτικό σχόλιο από το Βαγγέλη Μπλάτζο

Η κυρία Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε στον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας: Σου έφερα αγγούρια γιατί δήλωσες πως δεν είσαι ομοφυλόφιλος!

Ο κύριος Τσακαλώτος στην Καβάλα αναφέρεται σε ομιλία του πως η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική και ότι αυτό είναι ένα ιδεολόγημα δίχως βάση!

Η λογική ειλικρινά τρόμαζει.

Η κυβέρνηση απαρτίζεται Δυστυχώς από στυγνούς πολιτικα εκτελεστές.

Ανερυθριαστα υλοποίουν πολιτικες εντολές του πρωθυπουργού τους. Βυθισατε την αντιπολίτευση,με κάθε τρόπο.

Η παραπάνω πολιτική εκτίμηση έχει αναφορά πως δεν είδαμε καμία μορφή.νουθεσίας(!), καμία προειδοποίηση ακόμη και στον κύριο Πολάκη με την κατηφόρα της παρακμής που συνεχώς επιδίδεται. Δυστυχώς για την πολιτική αποκάλυψη, και ευτυχώς εθνική προστασία η κυβέρνηση του κυρίου Τσίπρα η κατονομαζόμενη αριστερά, έχει πλέον αποκαλυφθεί.

Οι τριτοκοσμικές χώρες έχουν υλικό για την δική τους επιθεώρηση. Καταλάβαμε την κυβέρνηση και όχι την εξουσία είχε δηλώσει η κυρία Μπαζιάνα!

Αποδεικνύεται εκ των υστέρων ότι αποτελούσε δήλωση πολιτικής ειλικρίνειας. Δήλωση που καταδεικνύει την νοοτροπία που εμφορείται η κυβέρνηση του κυρίου Τσίπρα.

Το πρωτόκολλο εισδοχής του κράτιδιου των Σκοπίων στην πλέον εμβληματική πολιτική της κυβέρνησης το υπέγραψε ο κύριος Κατρουγκαλος και όχι ο κύριος Τσίπρας!

Κατανοεί ο πολίτης γιατί έγινε αυτή η πράξη;

Ο υποψήφιος για Νόμπελ Ειρήνης κύριος Τσίπρας. Η πολιτική πονηριά ποτέ δεν μπορεί να υποσκάψει το εθνικό,το αληθές,το έντιμο. Η κυβέρνηση φοβάται την ακύρωση της συμφωνίας και για το λόγο αυτό ο κύριος Τσίπρας  προστατεύεται πολιτικά.

Να δηλώσει εκ των υστέρων πως δεν έβαλε υπογραφή,δεν έφταιγε.

Πόσο Δυστυχώς υποτιμούν τον πολίτη!

Πόσο φαίνεται τεράστια η απόσταση μεταξύ πολίτη & έντιμου βίου- εξουσίας.

Οι εκλογές πρέπει να καταδείξουν πολλά. Ας σκεφτούμε με γνώμονα την αλήθεια,την σοβαρότητα,το σχέδιο.

Το βαρέλι της πατρίδας έπιασε τόπο.

Ο Ελληνικός λαός είναι σοφός και ξέρει έστω και αργά να απαντά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ