Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 67 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 67

O Θέμης καταφέρνει να σωθεί την τελευταία στιγμή από την οργή του Ορέστη και αποφασίζει ν ’αλλάξει στρατόπεδο. Η Έλενα υποψιάζεται ότι η Δανάη είναι με τον Μάνο, αλλά ο Πέτρος της λέει ψέματα. Στο μεταξύ η Δανάη κι ο Παύλος ζουν τον απόλυτο έρωτα. Ο Χάρης ανακαλύπτει την αλήθεια για τη Χλόη και γίνεται έξαλλος. Η Άννα ανακοινώνει στους γονείς της την πρόθεση του Χρήστου να την παντρευτεί.

Ο Στάθης εντοπίζει τον Τρίγγα στις φυλακές αλλά τον προλαβαίνει ο εισαγγελέας που τον απομακρύνει από τα καθήκοντά του γιατί ο ίδιος ο Ζερβός τον κατήγγειλε για συνέργεια στην απόδραση του Παύλου.

Η Ιόλη προσπαθεί να πείσει τον Παύλο να γυρίσει, ενώ η Δανάη θέλει να μείνει μαζί του. Ο Πέτρος εκτιμώντας την πληροφορία για τον Τρίγγα τον συμβουλεύει να μείνει ακόμα κρυμμένος μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Όμως μία αμοιβή που ορίζει ο Ορέστης για όποιον δώσει πληροφορίες για τον δραπέτη Σταυρινό, αλλάζει τα πράγματα!

Δείτε το video και ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

62 ΕΔΩ

63 ΕΔΩ

64 ΕΔΩ

65 ΕΔΩ

66 ΕΔΩ

68 ΕΔΩ

69-70-71 ΕΔΩ

72-73 ΕΔΩ

74-75-76 ΕΔΩ

77-78 ΕΔΩ

Για να μάθετε τα πάντα για τη νέα σειρά ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

MAESTRO Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 (VIDEO)

Δείτε το πρώτο επεισόδιο του β΄ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς MAESTRO που βλέπουμε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 Η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και...