Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΜΙΑ ΖΩΗ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 26 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της Τούρκικης σειράς ΜΙΑ ΖΩΗ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 26

Ο Μουνίρ αποφασίζει να βοηθήσει τον Σαρπ κρυφά από τον Σουάτ και να βρει ένα μέρος για να κρυφτούν η Μπαχάρ και τα παιδιά από τον Νεζίρ. Η Μπαχάρ, από την άλλη, δεν μπορεί να δεχτεί ότι της κρατούσαν τόσο σημαντικά πράγματα για τόσο πολύ καιρό, αλλά και ότι ανάγκασαν τα παιδιά της να της λένε ψέματα και να μην έχουν τη μαμά τους να τα βοηθά να αντιμετωπίζουν τις δύσκολες αποκαλύψεις. Η Μπαχάρ λέει στους δικούς της ανθρώπους για ακόμη μία φορά ότι δεν μπορεί να τους συγχωρέσει.

Η Πιρίλ πιέζει τον Σαρπ να της πει ποιες είναι οι προθέσεις του για την Μπαχάρ και αν θέλει να γυρίσει κοντά της. Θα της αρέσει η απάντηση που θα πάρει; Τι είναι αυτό που κρατά το Σαρπ μακριά από την Μπαχάρ;

Ο Αρίφ ζητά από τον πατέρα του τα χρήματα των ενοικίων που του έδωσε ο Ενβέρ. Εκείνος, που δεν τα έχει γιατί τα έχασε στα χαρτιά, παίρνει το δαχτυλίδι της νεκρής γυναίκας του για να τι πουλήσει. Εν τω μεταξύ, ο Αρίφ προσπαθεί να μάθει περισσότερα για τους ανθρώπους που παρακολουθούν την Μπαχάρ, αλλά και να τους δώσει να καταλάβουν ότι ξέρει τι κάνουν. Δεν ξέρει ότι αυτοί οι άνθρωποι αντί να φοβηθούν προτιμούν να απαλλάσσονται από τα …προβλήματά τους.

Ο Αρίφ προσπαθεί να προειδοποιήσει την Μπαχάρ για τους ανθρώπους που μετακόμισαν στη γειτονιά, αλλά εκείνη του κλείνει την πόρτα. Η Τζεϊντά, που αρχίζει να δουλεύει στη Ζαλέ, συμβουλεύει τον Αρίφ ότι δεν πρέπει να εγκαταλείψει τις προσπάθειες να κερδίσει την Μπαχάρ. Εκείνος, όμως, έχει αντίθετη γνώμη.

Ο Ενβέρ, που δεν μπορεί ούτε να βρίσκεται στο ίδιο σπίτι με τη Σιρίν, πηγαίνει με τη Χατιτζέ στο σπίτι της Τζεϊντά. Εκεί συζητούν για το ότι δεν τους μιλάει η Μπαχάρ και συνειδητοποιούν ότι υπάρχουν ακόμα μια αλήθεια που δεν της έχουν πει: ότι ο Σαρπ έχει παντρευτεί και έχει ακόμα δύο παιδιά. Όμως, παρόλο που ξέρουν πόσο πολύ θα θυμώσει η Μπαχάρ και με αυτό το ψέμα, δε βρίσκουν το θάρρος να της το αποκαλύψουν.

Δείτε video-αποσπάσματα με Ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ , ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Α ΚΥΚΛΟΥ ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΥ

18 ΕΔΩ

19 ΕΔΩ

20 ΕΔΩ

21 ΕΔΩ

22 ΕΔΩ

23 ΕΔΩ

24 ΕΔΩ

25 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Μια Ζωη – Kadin

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Η μάχη ανάμεσα στην άγνοια και τη γνώση!

Τι είναι η αρχή της επικουρικότητας, της αναλογικότητας, τι είναι ο Τρίλογος στη διαδικασία λήψης αποφάσεων, τι είναι η διαφοροποιημένη ολοκλήρωση (ευελιξία), ποιες είναι οι αποκλειστικές...