Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 57-58

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 57-58

Επεισόδιο 57

O Νίκος και η Μαργαρίτα μαθαίνουν για την λιποθυμία του Ηλία και ενημερώνονται απ’ τον γιατρό πως… το τέλος του Ηλία, είναι κοντά… Παράλληλα ο Ορέστης αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση του Λευτέρη και να ξαναπάρει την εταιρεία στα χέρια του, παραχωρώντας του όμως γη και ύδωρ! Η Βίκυ αποφασίζει ν’ αποκαλύψει στην αστυνομία τις παράνομες δράσεις του Λευτέρη!

Θα τα καταφέρει ή ο Λευτέρης θα φτάσει για ακόμα μια φορά στα άκρα; Η Χλόη εκβιάζει ανοιχτά την Δανάη πως θα αποκαλύψει τον δεσμό της με τον Μάνο, αν δεν την βοηθήσει στην σχέση της με τον Χάρη! Την ίδια στιγμή η Άννα βλέπει κάτι που δεν πρέπει και θα ανακατέψει ξανά την τράπουλα.

Επεισόδιο 58

O Χάρης μαθαίνει την αλήθεια για τον Μάνο. Παρά τις προσπάθειες όλων να τον αποτρέψουν να πει την αλήθεια στην Έλενα, φαίνεται αποφασισμένος… Η Δανάη παρακαλεί την Χλόη να τον μεταπείσει. Όμως και η Βίκυ θέλει να σπάσει τη σιωπή της ενώ η Άννα τα έχει χάσει με την αποκάλυψη και τα βάζει με την κολλητή της.

Ο Χάρης βαθιά πληγωμένος ζητάει το λόγο από τον πατέρα του για τον τρόπο που κορόιδεψε την ίδια του την οικογένεια, ενώ ο Ορέστης έρχεται στα χέρια και με τον Νίκο θεωρώντας πως τον έχει βάλει ο Δημαράς στην εταιρεία για να τον κυνηγήσει και να τον ξεσκεπάσει. Ο Πέτρος καταφέρνει να εντοπίσει τον Χαρίτο. Ήρθε η ώρα να μάθει ποιος είναι ο άνθρωπος που πήρε στα χέρια του τον Μάνο Κορωναίο;

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 59-60-61 ΕΔΩ 62-63 ΕΔΩ 64-65 ΕΔΩ

66-67 ΕΔΩ 68 ΕΔΩ 69-70-71 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

47 ΕΔΩ

48 ΕΔΩ

49-50 ΕΔΩ

51 ΕΔΩ

52 ΕΔΩ

53 ΕΔΩ

54 ΕΔΩ

55 ΕΔΩ

56 ΕΔΩ

Για να μάθετε τα πάντα για τη σειρά ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πάρις Καρβουνόπουλος: Υπέστη εγκεφαλικό ο δημοσιογράφος – Θα μεταφερθεί με C-27 από την Πάρο

Σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του έχει ο δημοσιογράφος, Πάρις Καρβουνόπουλος, ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό. Ο δημοσιογράφος υπέστη εγκεφαλικό και κρίθηκε απαραίτητη από τους γιατρούς...