Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Η Μαρίνα αποκαλύπτεται! Η μεγάλη σύγκρουση με την Κάτια

Δραματικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ όπου φτάνει η μεγάλη στιγμή που περίμεναν οι τηλεθεατές.

Η ταυτότητα της Μαρίνας, επιτέλους, θα αποκαλυφθεί και η μεγάλη σύγκρουση με την Κάτια είναι προ των πυλών.

Καταλυτική ήταν η αποκάλυψη του Μηνά για την πλαστοπροσωπία που έχει κάνει η Μαρίνα, εμφανιζόμενη ως Νάντια Πετρίδου.  O Μηνάς προσπαθεί να πείσει την Κάτια να ξεσκεπάσουν την ψεύτικη Νάντια, όμως η Κάτια προδομένη από εκείνον θα αρνηθεί τη συμμαχία τους.

Του ξεκαθαρίζει ότι δεν τον εμπιστεύεται. Δεν πρόκειται όμως να μείνει με σταυρωμένα χέρια και ετοιμάζει την τελική επίθεση εναντίον της Μαρίνας.

Παράλληλα, η Μαρίνα κουρασμένη από την αδιέξοδη σχέση της με τον Μιχάλη, του ζητά να χωρίσουν. Η Κάτια έρχεται αντιμέτωπη για πρώτη φορά μετά από χρόνια, με την Μαρίνα.



Η Μαρίνα είναι σε δίλημμα αν θα αποκαλύψει ή όχι στην Κάτια την αλήθεια για την πραγματική της ταυτότητα. Ο Κωστής κι η Μάρθα προσπαθούν να την αποτρέψουν και τη συμβουλεύουν να μην κάνει ακόμη κάποια κίνηση,  ενώ στη συνέχεια η Μαρίνα αντιμετωπίζει το Χριστόφορο, πιστεύοντας ότι αυτός μίλησε στην Κάτια για το ποια πραγματικά είναι.

Η ώρα της σύγκρουσης φτάνει.

Η Κάτια και η Μαρίνα έρχονται αντιμέτωπες η μία στην άλλη, ανοίγοντας αυτή τη φορά τα χαρτιά τους.

Όπως θα φανεί η Κάτια έχει στο χέρι τη Μαρίνα και θύμα της σύγκρουσης θα είναι, χωρίς να το ξέρει, ακόμα μια φορά ο Μιχάλης.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απεγκλωβισμός 33 ατόμων από βραχονησίδα στη Μυτιλήνη

Οι αλλοδαποί μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι της Μυτιλήνης και ακολούθως στο ΚΥΤ Καρά Τεπέ «Μαυροβούνι» Τις πρωινές ώρες χθες (25/4), ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο...