Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Αστρολογικές αισθηματικές Προβλέψεις 2019 για τον Υδροχόο ανά δεκαήμερο!

Αστρολογικές αισθηματικές Προβλέψεις 2019 ανά δεκαήμερο!

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Εσείς ήδη είδατε αλλαγές στα αισθηματικά σας από τα τέλη της περασμένης χρονιάς. ‘Έχετε λοιπόν διαμορφώσει έτσι τις καταστάσεις, ώστε το νέο έτος να μην έχετε προβλήματα και άγχη στον αισθηματικό σας τομέα. Προσέξτε μόνο ώστε να μην έχετε δυσάρεστες εξελίξεις με την Ολική Έκλειψη Σελήνης στο Λέοντα στις 21/01. Ο ανάδρομος Ερμής στο Λέοντα από 08/07- 19/07 πιθανώς να σας δώσει την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με κάποιο άτομο του ερωτικού σας παρελθόντος. Ευνοϊκή περίοδος για τα αισθηματικά σας θέματα είναι οι εξής: το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου, το δεύτερο του Ιουνίου και οι πρώτες ημέρες του Αυγούστου.


2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Το 2019 θα είναι μία χρονιά που θα σας ανεβάσει πολύ ψυχολογικά καθώς θα σας φέρει πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας και να ζήσετε υπέροχες στιγμές γεμάτες έρωτα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα δείτε τις καινούριες γνωριμίες και τα φλερτ σας να πολλαπλασιάζονται, ενώ οι δεσμευμένοι θα ζήσετε τις χαρές τις συντροφικής ζωής. Τα τυχερά σας διαστήματα για το 2019 είναι τα εξής: το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου, τον δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου και ειδικά το δεύτερο δεκαήμερο του Αυγούστου, όταν η Αφροδίτη από το ζώδιο σας θα σχηματίσει τρίγωνο με το Δία και πιθανώς να σας φέρει κάτι συναρπαστικό στην ερωτική σας ζωή.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Η χρονιά αυτή δεν κρύβει ιδιαίτερες εκπλήξεις για εσάς. Πρόκειται για μία μεταβατική χρονιά, την οποία καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείτε ώστε να βρείτε τις ισορροπίες σας και να προχωρήσετε έχοντας ξεκαθαρίσει τι είναι αυτό που ζητάτε από μία σχέση. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση με φιλικά πρόσωπα και ίσως μέσα από κοινές παρέες να βρεθεί το πρόσωπο που θα σας συναρπάσει. Ιδανικές μήνες για εσάς είναι το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου, οι τελευταίες ημέρες του Ιουνίου, αλλά και το δεύτερο μισό του Αυγούστου

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ