Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Αστρολογικές αισθηματικές Προβλέψεις 2019 για τον Τοξότη ανά δεκαήμερο!

Αστρολογικές αισθηματικές Προβλέψεις 2019 ανά δεκαήμερο!


1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Όπως ξεκίνησε όμορφα η φετινή χρονιά για εσάς έτσι και θα συνεχιστεί, γεμάτη χαρά, έρωτα και περιπέτεια! Ο κυβερνήτης σας Δίας ήδη από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς φρόντισε για εσάς. Ολόκληρη τη χρονιά λοιπόν ευνοείστε είτε για νέες σχέσεις και γνωριμίες, είτε για να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Τυχεροί θα είστε και στην περίπτωση που επιθυμείτε μία επανασύνδεση ειδικά το διάστημα από 8/7 έως 19/ 07 που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον Λέοντα. Ακόμη πιο ευνοϊκά θα είναι τα παρακάτω διαστήματα: το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, το τρίτο δεκαήμερο του Απριλίου, το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου και το πρώτο του Νοεμβρίου.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Με τον Δία στον πρώτο σας οίκο για μεγάλο διάστημα μέσα στο 2019 αναμφίβολα θα ζήσετε πολλές και έντονες ερωτικές στιγμές! Καλό θα ήταν όμως να μην παρασυρθείτε και επαναπαυθείτε στη καλή σας τύχη, καθώς κάποιες δυσαρμονικές όψεις του Δία με τον Ποσειδώνα θα σας φέρουν συναισθηματικές απογοητεύσεις και πιθανώς αλλάξετε γνώμη για άτομα ,με τα οποία σχετίζεστε. Ο ανάδρομος Δίας δεν αποκλείεται να σας φέρει και επανασυνδέσεις με άτομα από το ερωτικό σας παρελθόν. Πολύ καλό διάστημα για τα αισθηματικά σας θα είναι το δεύτερο μισό του Ιανουαρίου με την Αφροδίτη να σχηματίζει σύνοδο με τον Δία στο ζώδιο σας ενώ τυχεροί θα είστε και το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, το τρίτο του Ιουνίου και το δεύτερο του Νοεμβρίου.


3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Όλες οι αστρολογικές συνθήκες είναι υπέρ σας αυτή τη χρονιά! Ετοιμαστείτε λοιπόν για πολύ ευχάριστες εξελίξεις και στα ερωτικά σας ζητήματα. Ό,τι κι αν θελήσετε το σύμπαν θα σας το φέρει. Νέοι έρωτες, επισημοποιήσεις, προτάσεις συγκατοίκησης, αξέχαστες στιγμές με το ταίρι σας και φυσικά για όσους το επιθυμούν επανασυνδέσεις, ειδικά την άνοιξη όταν ο Δίας θα είναι ανάδρομος στο δικό σας δεκαήμερο. Ακόμη πιο ενισχυμένη θα είναι η τύχη σε ερωτικά ζητήματα τα παρακάτω διαστήματα: τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου, το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου και το πρώτο του Ιουλίου ενώ οι τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου, όταν η Αφροδίτη θα σχηματίσει για δεύτερη φορά μέσα στο έτος σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Δία επηρεάζοντας το δικό σας δεκαήμερο θα απογειωθείτε.

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ