Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Αστρολογικές αισθηματικές Προβλέψεις 2019 για τον Ταύρο ανά δεκαήμερο!

Αστρολογικές αισθηματικές Προβλέψεις 2019 ανά δεκαήμερο!

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Έντονη θα είναι αυτή η χρονιά για τον ερωτικό σας τομέα! Οι γεννημένοι τις πρώτες, πρώτες ημέρες του ζωδίου θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί με τις διαπροσωπικές τους σχέσεις τους, καθώς τους επηρεάζει η Ολική Έκλειψη Σελήνης στο Λέοντα στις 21/01, η τελευταία στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου. Έπειτα στις 06/03 υποδέχεστε οριστικά πια τον Ουρανό! Ο πλανήτης της αλλαγής ήρθε για να μείνει και να αλλάξει ότι γνωρίζατε μέχρι τώρα. Στο πρόγραμμα είναι τόσο οι ξαφνικοί χωρισμοί, όσο και οι απρόσμενοι έρωτες, θα σας γοητεύσουν όμως άτομα λίγο πιο διαφορετικά από ότι συνήθως. Είναι γνωστό ότι το ζώδιο σας δεν συμπαθεί πολύ τις αλλαγές, όμως δείτε τις θετικά και έχετε κατά νου ότι ο Ουρανός αλλάζει αυτά που πρέπει και μόνο. Ευνοϊκά διαστήματα για τα αισθηματικά σας είναι το τρίτο δεκαήμερο του Μαΐου, μάλιστα η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού σας φέρνει ένα αναπάντεχο γεγονός, το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, το τρίτο του Αυγούστου και το δεύτερο του Οκτώβρη.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Η χρονιά αυτή θα είναι για εσάς ιδιαίτερα ευνοϊκή στον αισθηματικό σας τομέα. Η αλήθεια είναι πως είναι κάτι που χρειαζόσασταν. Θα έχετε φέτος τη δυνατότητα, καθώς και τα οικονομικά σας ανθίζουν, να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις σας και να θέσετε τις βάσεις για να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τα όνειρα σας. Η τύχη σας χαμογελάει και στο κομμάτι της επανασύνδεσης, αφού ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς από 19/03- 28/03 αλλά και προς το τέλος της χρονιάς από 11/11 -20/11, όταν θα βρίσκεται στο Σκορπιό, θα σου φέρει πρόσωπα από το παρελθόν, ώστε εάν το επιτρέπουν οι συνθήκες να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας. Τυχεροί σε ερωτικά θέματα θα είστε τα παρακάτω διαστήματα: αρχές Ιουνίου, το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου, το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου και το τρίτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Όμορφες στιγμές, γεμάτες πάθος και έρωτα έχει για εσάς το 2019! Επιτέλους στρώνουν τα πράγματα σε όλους τους τομείς. Οι εξελίξεις που θα υπάρξουν θα σε ικανοποιήσουν σε μεγάλο βαθμό, ενώ δεν αποκλείεται να δεις τις προσδοκίες και τα όνειρα σου να πραγματοποιούνται στο έπακρο. Ακόμη και μία επανασύνδεση θα είναι για εσάς εύκολη υπόθεση, αφού και τις τρεις φορές που ο Ερμής θα αναδρομήσει θα είναι στο πλευρό σας. «Επισκέψεις» από το παρελθόν μπορείτε να περιμένετε από 06/03-19/3, όταν ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στους Ιχθείς, από 20/07-02/08 με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο και από 11/11-20/11 με τον Ερμή ανάδρομο στο Σκορπιό. Ιδιαίτερα ευνοϊκά είναι και τα παρακάτω διαστήματα για νέες γνωριμίες και φλερτ: οι πρώτες, πρώτες μέρες του νέου έτους, το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου, το δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου και το πρώτο του Νοεμβρίου.

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ