Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Αστρολογικές αισθηματικές Προβλέψεις 2019 για τον Λέοντα ανά δεκαήμερο!

Αστρολογικές αισθηματικές Προβλέψεις 2019 ανά δεκαήμερο!

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Εσείς υποδέχεστε τη νέα χρονιά έχοντας τακτοποιήσει τις ερωτικές σας υποθέσεις ήδη από τα τέλη του 2018, όταν ο Δίας μπήκε στον πέμπτο ερωτικό σας οίκο και αμέσως το κλίμα άλλαξε υπέρ σας, φέρνοντας σας νέους έρωτες ή καλύτερες συνθήκες στις ήδη υπάρχουσες. Τα αισθηματικά σας λοιπόν δεν θα έχουν ιδιαίτερα σκαμπανεβάσματα ενώ το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε, ιδιαίτερα η γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου, είναι η Ολική Έκλειψη Σελήνης στον άξονα σας στις 21/01, καθώς ενδέχεται να επηρεάσει το κομμάτι των σχέσεων σας. Το καλοκαίρι και συγκεκριμένα από 08/07- 19/07 θα έχετε και αρκετές ευκαιρίες επανασύνδεσης, ειδικά οι γεννημένοι τις πολύ πρώτες ημέρες του ζωδίου, αφού ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο δικό σας ζώδιο. Ιδιαίτερα θετικό για τα αισθηματικά σας είναι το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου όπως επίσης και το πρώτο του Μαρτίου, ενώ θετικά γεγονότα θα έχετε και στις αρχές του Αυγούστου.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Από τις πλέον ερωτικές χρονιές θα είναι για εσάς το 2019, αφού για ένα πολύ μεγάλο διάστημα του έτους θα επηρεάζει ο Δίας την ερωτική σας ζωή, προσφέροντας σας την ευκαιρία να κάνετε όλα σας τα όνειρα πραγματικότητα. Η νέα χρονιά σας επιφυλάσσει νέες γνωριμίες, νέους έρωτες, καινούριες σχέσεις, ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφο σας, καλοπέραση, διασκέδαση και δημιουργία. Στα πιθανά σενάρια είναι και η απόκτηση ενός απογόνου. Ακόμη και όσοι έχετε παραμείνει στο παρελθόν και επιθυμείτε μια δεύτερη ευκαιρία θα έχετε την εύνοια του Δία από 31/5- 11/08 όταν ο πλανήτης θα κινείται ανάδρομα στον Τοξότη επηρεάζοντας το δικό σας δεκαήμερο. Από τις πιο τυχερές περιόδους θα είναι για εσάς στα αισθηματικά ο Ιανουάριος από τα μέσα και μετά, καθώς η Αφροδίτη στον Τοξότη θα συναντήσει σε όψη τριγώνου τον Άρη και λίγο μετά θα σχηματίσει σύνοδο με το Δία. Ευνοϊκή περίοδος είναι επίσης το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου αλλά και το πρώτο του Αυγούστου.


3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Ολόκληρη τη χρονιά εσείς θα ζείτε σε ένα πελώριο, ροζ σύννεφο…. Η συναισθηματική σας ζωή και οι σχέσεις θα πηγαίνουν όλο και καλύτερα. Ο τυχερός και γενναιόδωρος Δίας θα σας βοηθήσει για αρκετό καιρό στα ερωτικά σας ζητήματα. Νέοι έρωτες και σχέσεις είναι πιθανόν να δημιουργηθούν κυρίως την άνοιξη και προς το τέλος του φθινοπώρου, ενώ εάν θέλετε να επεκτείνετε την οικογένεια σας τώρα είναι πολύ πιθανόν να σας επισκεφτεί ο πελαργός. Ιδανικό διάστημα για να προσπαθήσετε να επιτύχετε μια επανασύνδεση θα είναι προς το τέλος της άνοιξης όταν ο Δίας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, ευνοώντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του δεκαημέρου. Οι τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου, του Μαρτίου και του Αυγούστου είναι πιθανόν να σας φέρουν ευχάριστα γεγονότα.

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ