Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Αστρολογικές αισθηματικές Προβλέψεις 2019 για τον Κριό ανά δεκαήμερο!

Αστρολογικές αισθηματικές Προβλέψεις 2019 ανά δεκαήμερο!

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Τα καλά νέα για εσάς είναι ότι ο Κρόνος, ο οποίος και σας ταλαιπωρείσαι το προηγούμενο έτος σε όλους τους τομείς της ζωής σας, εγκαταλείπει το δικό σας δεκαήμερο και αυτό από μόνο του είναι ενθαρρυντικό. Ταυτόχρονα είστε από του πρώτους που δέχτηκαν την εύνοια του Δία στο τέλος της χρονιάς, επομένως το 2019 θα σας βρει είτε έχοντας προχωρήσει στη ζωή σας με κάποιο νέο άτομο, είτε έχοντας βελτιώσει την σχέση σας. Μην ξεχνάτε πως ο κυβερνήτης σας Κρόνος εκτός από τις δοκιμασίες προσφέρει και σταθερότητα. Ο τομέας των σχέσεων σου θα επηρεαστεί από την τελευταία Ηλιακή ‘Έκλειψη της χρονιάς στον Αιγόκερω στις 26/12 και σαφώς θα έρθετε αντιμέτωποι με μοιραία γεγονότα. Θετικά διαστήματα για την ερωτική σας ζωή είναι το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου, το δεύτερο του Ιουνίου, το πρώτο του Αυγούστου αλλά και το τελευταίο του Σεπτεμβρίου.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Ο κυβερνήτης σας Κρόνος θα σας συντροφεύει για όλη τη χρονιά δυσκολεύοντας λιγάκι την κατάσταση, να θυμάστε όμως πως ότι οι δυσκολίες που θα συναντήσετε είναι πολύτιμα μαθήματα για το μέλλον και ότι δημιουργηθεί τώρα ίσως χρειαστεί κόπο αλλά θα έχει και διάρκεια. Οι γεννημένοι στα μέσα του δεύτερου δεκαημέρου θα επηρεαστείτε στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων από την Μερική Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 06.01, ενώ όσοι είστε στις αρχές από την Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 02/07. Ετοιμαστείτε λοιπόν για μοιραίες αλλαγές! Να θυμάστε όμως πως εσείς είστε που θα δεχτείτε για μεγαλύτερο διάστημα την επιρροή του Δία. Πολύ ευνοϊκό διάστημα για γνωριμίες, ταξίδια, συναντήσεις, φλερτ και γενικότερα για κάθε είδους θετική εξέλιξη είναι οι τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου, όταν η Αφροδίτη θα σχηματίσει μια ιδιαίτερα ευνοϊκή όψη με τον κυβερνήτη σας Άρη, ο οποίος θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο, και αμέσως μετά με το Δία. Σύμμαχο σας στις ερωτικές σας υποθέσεις θα έχετε την Αφροδίτη και τα παρακάτω διαστήματα: το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου, το δεύτερο του Αυγούστου και το πρώτο του Οκτωβρίου.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Ο ανάδρομος Ουρανός δεν εννοεί να σας αφήσει σε ησυχία! Μέχρι το Μάρτιο που θα εισέλθει οριστικά στον Ταύρο θα πρέπει να περιμένετε κάθε είδους απρόσμενη εξέλιξη! Καθοριστικός μήνας είναι ο Φεβρουάριος, όταν η Αφροδίτη θα σχηματίσει αρχικά μια όψη τριγώνου με τον Ουρανό και έπειτα ένα τετράγωνο. Εκείνο λοιπόν το διάστημα έχετε να περιμένετε ξαφνικούς έρωτες αλλά και εξίσου ξαφνικούς χωρισμούς. Γενικότερα προβλέπεται να κάνετε ξεκαθαρίσματα σε αυτόν το τομέα και ιδιαίτερα προς το τέλος του χρόνου όταν ο Κρόνος σιγά σιγά θα πλησιάζει το δικό σας δεκαήμερο και κατά συνέπεια τον Πλούτωνα, ο οποίος ήδη βρίσκεται εκεί. Μοιραία γεγονότα θα φέρει σε εσάς η Μερική Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω στις 17/07. Ευνοϊκά διαστήματα για εσάς είναι το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου, το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, το τρίτο του Αυγούστου αλλά και το δεύτερο του Οκτώβρη. Εσάς ειδικά σας ευνοεί και ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο για μιά επανασύνδεση από 19/07 έως 31/ 07.

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ