Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Αστρολογικές αισθηματικές Προβλέψεις 2019 για τον Καρκίνο ανά δεκαήμερο!

Αστρολογικές αισθηματικές Προβλέψεις 2019 ανά δεκαήμερο!

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Το 2019 θα κυλήσει για εσάς ήρεμα και αρμονικά μέχρι τα τέλη του Φθινοπώρου, άλλωστε ταλαιπωρηθήκατε αρκετά όλη την προηγούμενη χρονιά που ο Κρόνος επηρέαζε τα αισθηματικά θέματα του δικού σας δεκαημέρου. Οι εξελίξεις ή οι αλλαγές που ίσως επιθυμείτε στην ερωτική σας ζωή θα σας έρθουν τον τελευταίο μήνα του έτους. Μόλις ο Δίας κάνει την είσοδο του στον Αιγόκερω στις 02/12 τότε θα προκύψουν για εσάς τεράστιες ευκαιρίες. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι η Ηλιακή Έκλειψη στις 26/12 στον Αιγόκερω, η οποία πιθανώς να φέρει αλλαγές ή ακόμη και οριστικές ρήξεις σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις. Θετικά επηρεάζεστε τα παρακάτω διαστήματα: το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου και το πρώτο του Ιουλίου, ενώ ευνοϊκό είναι, το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου και οι τελευταίες μέρες του Νοεμβρίου.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Απαιτητική χρονιά η φετινή για εσάς στον τομέα των σχέσεων. Ο Κρόνος στον ερωτικό σας έβδομο οίκο θα φέρει αρκετές δοκιμασίες και εμπόδια στις ερωτικές σας σχέσεις. Αυτό όμως θα είναι και μια καλή ευκαιρία για να δείτε ποιες από αυτές αξίζουν και πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν στη ζωή σας και ποιες να λήξουν ώστε να εξελιχθείτε κι εσείς. Αν έχετε χτίσει πάνω σε γερές βάσεις τότε ασφαλώς θα απολαύσετε σταθερότητα και ασφάλεια στην ερωτική σας ζωή. Επιπλέον προκλήσεις θα σας φέρουν και οι εκλείψεις του έτους. Συγκεκριμένα η Ολική Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο σας στις 02/07, αλλά και η Μερική Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 06/01 αναμένεται να φέρουν ξαφνικά γεγονότα και αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή. Επανασυνδέσεις ή επικοινωνίες με άτομα από το ερωτικό σας παρελθόν πιθανώς να έχετε από 19/3- 28/3 με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθείς, αλλά και από 10/11- 20/11 όταν ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο Σκορπιό. Επίσης τα παρακάτω διαστήματα θα μπορούσαν να φέρουν θετικές εξελίξεις: το δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου, το τελευταίο του Οκτωβρίου και το πρώτο του Δεκεμβρίου.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Με τον Πλούτωνα να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο εσείς του τρίτου δεκαημέρου έχετε να περιμένετε πολλές αλλαγές. Από τη μία είναι πολύ πιθανό να σας φέρει μοιραίες και καρμικές σχέσεις, ιδιαίτερα έντονες και παθιασμένες και από την άλλη να σας αναγκάσει να αλλάξετε όλη την κοσμοθεωρία σας. Όλο αυτό ίσως να μην είναι καθόλου ευχάριστο ή εύκολο και συχνά να σας οδηγήσει σε συναισθηματικές και ψυχολογικές μεταπτώσεις, όμως στο τέλος θα αντιληφθείτε πως ότι συμβαίνει είναι για καλό. Ιδιαίτερα φορτισμένη περίοδος θα είναι οι μέρες κοντά στην Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 17/07. Δεν θα λείψουν βέβαια και οι επανασυνδέσεις για πολλούς από εσάς, αφού και τις τρεις φορές πού θα αναδρομήσει ο Ερμής σας ευνοεί σε τέτοιου είδους θέματα. Το παρελθόν ίσως σα απασχολήσει από 06/03- 19/03 με τον Ερμή ανάδρομο στους Ιχθείς, από 19/07- 31/07 όταν ο πλανήτης θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιο σας και από 1/11- 9/11 με τον Ερμή ανάδρομο στο Σκορπιό. Θετικά γεγονότα μπορείτε να περιμένετε και προς τα τέλη Φεβρουαρίου, ενώ οι τελευταίες ημέρες του Ιουλίου και του Οκτωβρίου είναι για εσάς εξίσου καλές χρονικές περίοδοι.

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ