Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Αστρολογικές αισθηματικές Προβλέψεις 2019 για τον Ιχθύ ανά δεκαήμερο!

Αστρολογικές αισθηματικές Προβλέψεις 2019 ανά δεκαήμερο!

1o ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Το 2019 προβλέπεται να είναι μία καλή χρονιά για τα αισθηματικά σας και σίγουρα θα σας εκπλήξει ευχάριστα ειδικά από το Μάρτιο και μετά όταν ο Ουρανός θα περάσει στον Ταύρο και θα σας φέρει απρόσμενες συναντήσεις και φλερτ με ξεχωριστά άτομα. Το τρίγωνο Δία-Ουρανού στο τέλος της χρονιάς επίσης σας επιφυλάσσει κάποια συναρπαστική εξέλιξη. Πολύ καλές ήμερες για εσάς είναι προς το τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου, το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, ενώ το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου με τη σύνοδο Αφροδίτης- Άρη αναμένεται να είναι εκπληκτικό.

2o ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Δύσκολο να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στη λογική και τη φαντασία. Δέχεστε τις επιρροές και του Κρόνου από τον Αιγόκερω και του κυβερνήτη σας, Ποσειδώνα, που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο. Από τη μία λοιπόν σας προφέρεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τους στόχους και να χτίσετε σχέσεις που θα έχουν ουσία και διάρκεια και από την άλλη είστε επιρρεπείς στο να παρασύρεστε από ακατάλληλα άτομα και εντέλει να απογοητεύεστε. Θα πρέπει ίσως εσείς οι ίδιοι να επιβληθείτε στον εαυτό σας ώστε να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε, γιατί το σύμπαν θα σας δώσει ευκαιρίες. Ευνοϊκοί μήνες για εσάς είναι το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου, το δεύτερο του Ιουλίου, το οποίο θα είναι και ιδιαίτερα ρομαντικό με την Αφροδίτη να σχηματίζει αρμονική όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα, και οι πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου. Επανασυνδέσεις είναι πιθανό να έχετε από 19/03- 29/03 με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας και από 11/11- 20/11 όταν θα κινείται ανάδρομα στο Σκορπιό επηρεάζοντας το δικό σας δεκαήμερο.

3o ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για εσάς αυτή τη χρονιά και θα έχετε τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να πετύχετε τους στόχους. Τίποτα δεν σας στέκεται εμπόδιο στο να αποκτήσετε όσα επιθυμείτε. Καινούριες σχέσεις για τους αδέσμευτους αλλά και επισημοποιήσεις για τους δεσμευμένους είναι κάτι παραπάνω από αναμενόμενες. Για όσους επιθυμούν μία επανασύνδεση ο ανάδρομος Ερμής θα τους βοηθήσει και στις τρεις περιόδους αναδρομής του. Περιμένετε λοιπόν πρόσωπα από το παρελθόν από 06/03-19/03 όταν θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο, από 20/07- 31/07, όταν θα είναι ανάδρομος στον Καρκίνο, αλλά και ολόκληρο το πρώτο δεκαήμερο, που θα κινείται ανάδρομος στις τελευταίες ,μοίρες του Σκορπιού. Ιδιαίτερα θετικές για τα ερωτικά σας θα είναι τα παρακάτω διαστήματα: το δεύτερο δεκαπενθήμερο το Μαρτίου, το τελευταίο του Ιουλίου και το δεύτερο του Σεπτεμβρίου

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ