Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Αστρολογικές αισθηματικές Προβλέψεις 2019 για τον Δίδυμο ανά δεκαήμερο!

Αστρολογικές αισθηματικές Προβλέψεις 2019 ανά δεκαήμερο!

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Η χρονιά αυτή θα είναι για εσάς μεταβατική στον τομέα των αισθηματικών σας. Ίσως να μην έχετε ιδιαίτερες εξελίξεις ή όσες υπάρξουν να μην σας ικανοποιήσουν και να θεωρήσετε ότι μένετε στάσιμοι. Κινητικότητα θα υπάρξει προς το τέλος της χρονιάς, όταν πια θα έχετε συνειδητοποιήσει τι πραγματικά χρειάζεστε και επιθυμείτε από τον συντροφό σας και θα μπορέσετε να προχωρήσετε τη σχέση σας, ενώ οι ελεύθεροι πιθανότατα να βρείτε το άλλο σας μισό. Τα ευνοϊκά σας διαστήματα για το 2019 είναι τα παρακάτω: το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου, το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου και το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Εσείς είστε από τους πιο τυχερούς της χρονιάς αυτής ,καθώς ο Δίας θα βρίσκεται για αρκετά μεγάλο μέρος της χρονιάς στον οίκο του ωροσκοπίου σας που αφορά τις σχέσεις και θα σας μοιράζει απλόχερα ευκαιρίες και διευκολύνσεις. Θα υπάρξουν λοιπόν πολλές γνωριμίες και νέες σχέσεις και ίσως πολλοί από εσάς προχωρήσετε και ένα βήμα παρακάτω με τον σύντροφο σας. Ο ευεργέτης Δίας θα συναντηθεί τρεις φορές μέσα στο έτος με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και οι όχι και τόσο ευνοϊκές όψεις που θα σχηματίσουν θα φέρουν αρκετές απογοητεύσεις κυρίως στους γεννημένους στα μέσα του δεκαήμερου. Οι ημερομηνίες που θα πρέπει να είστε προσεκτικοί είναι 13/01, 16/06 και 21/09. Οι καλές περίοδοι του 2019 είναι οι εξής: το τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου με την Αφροδίτη να σχηματίζει σύνοδο με τον Δία μέσα στον έβδομο ερωτικό σας οίκο, το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου, το δεύτερο δεκαήμερο του Αυγούστου, οι πρώτες μέρες του Οκτωβρίου και το δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Ότι θελήσετε και όπως το θελήσετε, θα το έχετε! Αφήνετε πίσω σας οτιδήποτε σας πλήγωσε ή σας απογοήτευσε και αυτή τη χρονιά απολαμβάνετε τον έρωτα! Ο Δίας θα σας δώσει τα δώρα του… Για τους αδέσμευτους του ζωδίου μπορεί να προκύψει μια καινούρια σχέση, η οποία θα είχε όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε μία σοβαρή σχέση με προοπτικές. Οι δεσμευμένοι από την άλλη είναι πιθανόν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με έναν αρραβώνα ή γάμο. Σε κάθε περίπτωση αυτή η χρονιά θα είναι πολύ σημαντική για την πορεία της αισθηματικής σας ζωής. Παρόλο που όλο το 2019 σας ευνοεί, ιδιαίτερα σημαντικές περίοδοι κατά τις οποίες μπορείτε να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις είναι το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου, το δεύτερο του Οκτωβρίου και σίγουρα το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου με τη σύνοδο Αφροδίτης- Δία να πραγματοποιείται μέσα στον έβδομο ερωτικό σας οίκο.

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ