Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Αστρολογικές αισθηματικές Προβλέψεις 2019 για το Ζυγό ανά δεκαήμερο!

Αστρολογικές αισθηματικές Προβλέψεις 2019 ανά δεκαήμερο!


1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Ηρεμία, τάξη και ασφάλεια έρχεται για εσάς αφού πήρατε βεβαίως τα μαθήματα του Κρόνου. Μετά τη δύσκολη περσινή χρονιά ήρθε η ώρα να απολαύσετε ποιοτικές σχέσεις με άτομα που σας αξίζουν και δεν σας κρατούν πίσω. Όμως για να προφυλάξετε την ηρεμία σας και να μην έρθετε αντιμέτωποι με δυσάρεστα γεγονότα θα χρειαστεί να φανείτε προσεκτικοί τις τελευταίες ημέρες του χρόνου και συγκεκριμένα τις μέρες κοντά στην Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26/12. Ευνοϊκή περίοδος για τα αισθηματικά σας είναι το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου, το τρίτο δεκαήμερο του Απριλίου, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου και το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Ετοιμαστείτε για μία χρονιά διαρκών εναλλαγών! Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω θα ξεκινήσει να βάζει σε δοκιμασίες τους γεννημένους το δικό σας δεκαήμερο και αυτό σίγουρα θα φέρει αρκετές δυσκολίες στα αισθηματικά σας. Όμως για καλή σας τύχη ο Δίας από τον Τοξότη σας βοηθάει αρκετά σε νέες γνωριμίες, ερωτικές επαφές και φλερτ επομένως κάπως μετριάζεται το όλο κλίμα. Οι χρονικές περιόδους που θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί γιατί βάζουν τις σχέσεις σας σε κίνδυνο είναι κοντά στις 06/01 που πραγματοποιείται η Μερική Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω και στις 02/07 με την Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο. Οι καλές περιόδους για τα αισθηματικά σας είναι οι εξής : το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου, το πρώτο του Μαΐου, το τελευταίο του Σεπτεμβρίου και το δεύτερο του Δεκεμβρίου.


3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Μέχρι τα μέσα της φετινής χρονιάς δεν έχετε και πολλά πράγματα να σας ανησυχούν σχετικά με την αισθηματική σας ζωή. Αντιθέτως θα κάνετε πολλές νέες ερωτικές γνωριμίες και η κοινωνική σας ζωή θα ανθίσει. Η Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 17/07 ίσως σας φέρει αλλαγές στις σχέσεις σας. Προς το τέλος του χρόνου ξεκινάει μία περίοδος για εσάς, με τον Κρόνο να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο, που θα θέσει σε δοκιμασία τις σχέσεις και ίσως έρθει τότε το τέλος για κάποιους. Στα αισθηματικά σας θα έχετε αρκετά θετικές εξελίξεις και γεγονότα το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου, το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου και το πρώτο του Οκτωβρίου.

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ