Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Αστρολογικές αισθηματικές Προβλέψεις 2019 για το Σκορπιό ανά δεκαήμερο!

Αστρολογικές αισθηματικές Προβλέψεις 2019 ανά δεκαήμερο!

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και ανατρεπτική θα είναι η φετινή χρονιά για εσάς! Από τις 06/03 ο Ουρανός μπαίνει οριστικά στον Ταύρο, το ζώδιο που επηρεάζει τον έβδομο ερωτικό σας οίκο, και φέρνει τα πάνω κάτω στις σχέσεις! Είναι γνωστό πως ο πλανήτης αυτός δεν αγαπάει την ηρεμία επομένως να είστε έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές. Ξαφνικοί χωρισμοί αλλά και ξαφνικές σχέσεις έντονης μάλιστα διάρκειας είναι μέσα στο πρόγραμμα. Τέλος μια πολύ ευχάριστη έκπληξη σας περιμένει μόλις ο Δίας μπει στον Αιγόκερω και σχηματίσει τρίγωνο με τον Ουρανό. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου ίσως έχουν μοιραίες εξελίξεις στις σχέσεις τους καθώς τους επηρεάζει η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα στις 21/01. Καλές στιγμές στον ερωτικό σας τομέα πιθανότατα να έχετε τα παρακάτω χρονικά διαστήματα: τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου αλλά και το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Ανήκετε και εσείς στους ευνοημένους του 2019 σε ότι αφορά τα αισθηματικά σας. Ίσως υπάρξουν κάποιες μικρές δυσκολίες όμως τόσο ο Κρόνος από τον Αιγόκερω όσο και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες σας βοηθούν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Συναισθηματική σταθερότητα, ασφάλεια αλλά και πραγματοποίηση των ονείρων σας θα φέρει το νέο έτος για εσάς. Απλά απολαύστε τα! Στα πιθανά σενάρια είναι και μία επανασύνδεση όταν ο ανάδρομος Ερμής κατά το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Ιδιαίτερα ευνοϊκά θα είναι για τα αισθηματικά σας τα εξής χρονικά διαστήματα: το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου, οι τελευταίες ημέρες του Μαΐου, το τρίτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου αλλά και το δεύτερο του Νοεμβρίου.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Ήρεμα θα κυλήσει η φετινή χρονιά για εσάς με αρκετά ευνοϊκές συνθήκες για τα αισθηματικά σας. Δε θα λείψουν βέβαια οι γνωριμίες και τα φλερτ τα οποία θα ανεβάσουν σε μεγάλο βαθμό την αυτοπεποίθηση σας. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να ξεκινήσετε μία νέα σχέση με σοβαρές προοπτικές, ενώ δεσμευμένοι του ζωδίου ίσως αποφασίσουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Όσοι θα θέλατε να πετύχετε μια επανασύνδεση θα ευνοηθείτε από τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. Πολύ καλή περίοδος για τα αισθηματικά σας είναι το δεύτερο δεκαήμερο του Απριλίου, το πρώτο του Ιουνίου και το τρίτο του Οκτωβρίου.

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ