Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Αστρολογικές αισθηματικές Προβλέψεις 2019 για την Παρθένο ανά δεκαήμερο!

Αστρολογικές αισθηματικές Προβλέψεις 2019 ανά δεκαήμερο!

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Ευχάριστα θα κυλήσει η φετινή χρονιά για τα αισθηματικά σας. Ανήκετε σε αυτούς που θα δεχτούν την επιρροή του Ουρανού και μάλιστα με πολύ ευνοϊκές όψεις. Αυτό σημαίνει πως ναι μεν σας περιμένουν αλλαγές, όμως θα είναι ευχάριστες και αναζωογονητικές. Σίγουρα ο τελευταίος μήνας του έτους θα είναι πιο ενδιαφέρον, αφού ο Δίας στις 02/12 εισέρχεται στον ερωτικό σας πέμπτο οίκο και αμέσως σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό. Κάτι ευχάριστο και αναπάντεχο σας ετοιμάζει το σύμπαν! Οι εξής περιόδου θα είναι αρκετά ευνοϊκές για τα αισθηματικά σας: τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου, το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου, μάλιστα έχουμε και τη σύνοδο Αφροδίτη –Άρη στο ζώδιο σας, και οι τελευταίες μέρες του Νοεμβρίου.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Μια αμφιλεγόμενη χρονιά στον ερωτικό τομέα θα ξεκινήσει για εσάς. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω σας ευεργετεί θέλοντας να σας προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα, όμως η παρουσία του Ποσειδώνα στον οίκο των αισθηματικών σας δυσκολεύει την κατάσταση φέρνοντας απογοητεύσεις και ματαιώσεις. Θα πρέπει ίσως να αποκτήσετε έναν πιο προσγειωμένο τρόπο σκέψης και να επαναξιολογήσετε τους στόχους κι τις προσδοκίες σας. Ίσως κάποια όνειρα σας δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν είτε γιατί είναι υπερβολικά, είτε γιατί οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν. Προσπαθήστε να δείτε λίγο διαφορετικά τα πράγματα, ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε όσες ευκαιρίες προκύψουν. Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθείς, στον έβδομο ερωτικό σας οίκο, μπορείτε να περιμένετε μία επανασύνδεση το τρίτο δεκαήμερο του Μαρτίου, ενώ μηνύματα από το παρελθόν πιθανώς να έχετε και κατά το δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό Στα συναισθηματικά σας ευνοείστε τις παρακάτω περιόδους: το δεύτερο δεκαήμερο του Απριλίου, όταν η Αφροδίτη θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον έβδομο οίκο σας μπορείτε να περιμένετε έναν ρομαντικό έρωτα, το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου.


3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Έντονα και βαθιά συναισθήματα φέρνει για εσάς το 2019. Πιθανώς να θελήσετε να αλλάξετε ή να βελτιώσετε οτιδήποτε σας ενοχλεί μέσα στους ερωτικούς σας δεσμούς και μάλιστα η αλλαγή θα ξεκινήσει από εσάς. Θα θελήσετε να δημιουργήσετε σχέσεις ουσιώδεις καθώς οτιδήποτε επιφανειακό δε θα σας καλύπτει και το καλύτερο είναι ότι έχετε την τύχη με το μέρος σας. Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε μία επανασύνδεση κατά το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου, ενώ για κάτι τέτοιο ευνοείστε και με τον ανάδρομο Ερμή το Σκορπιό το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. Τα αισθηματικά σας ζητήματα θα έχουν θετικές εξελίξεις τα παρακάτω διαστήματα: το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου, το δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου και τις τελευταίες ημέρες του έτους.

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ