Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ζώδια: Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2019 – Συμβουλές για όλα τα ζώδια

Διαβάστε αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Ιανουαρίου 2019. και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας! Στις αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Ιανουαρίου ανακαλύψτε πως θα είναι ο νέος μήνας

Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές συμβουλες Ιανουαρίου 2019

ΚΡΙΟΣ

Μη γίνεστε εγωιστές και αλαζόνες, αν δεν θέλετε να ταρακουνήσετε τη σχέση σας. Η Σεληνιακή έκλειψη στον τομέα της αγάπης, τον πέμπτο οίκο σας, σας βάζει στη διαδικασία να ρίξετε λάδι στη φωτιά, ειδικά αν δεν εκπληρωθεί μια υπόσχεση. Αν ο αγαπημένος σας παραβιάζει τα όριά σας, ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε κάποια πράγματα. Έρχονται στην επιφάνεια τα κρυμμένα συναισθήματά σας, της ζήλιας και της κτητικότητας, θέλετε να διαπιστώσετε αν αξίζει αυτή η αγάπη. Είστε έτοιμοι να κλείσετε ένα κεφάλαιο της ερωτικής σας ζωής και να προχωρήσετε μπροστά; Η έξοδός σας θα μπορούσε να είναι δραματική, αφήνοντας άναυδο τον αγαπημένο σας. Δείξτε τουλάχιστον λίγο ευαισθησία, ίσως στην πραγματικότητα να θέλετε κατά βάθος αυτό το πρόσωπο και πάλι, ποτέ δεν ξέρετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε τέλος σε επώδυνες καταστάσεις από το παρελθόν. Η Αφροδίτη κινείται στον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας και ο Άρης στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, πράγμα το οποίο σάς δίνει εσωτερική δύναμη και θάρρος για να αναπνεύσετε καθαρό αέρα. Μήπως είχατε μελαγχολία τον τελευταίο καιρό για κάτι ή κάποιον που πόνεσε την καρδιά σας; Τώρα έχετε το κίνητρο να βγείτε από το πένθος και να γιορτάσετε. Αφήστε το παλιό για να κάνετε χώρο για το καινούργιο! Ξεμπερδέψτε από τους φόβους και τις εμμονές που στροβιλίζονται μέσα στο κεφάλι σας. Όταν συνειδητοποιήσετε αυτές τις ανησυχίες σας, μπορείτε και να τις αντιμετωπίσετε. Ίσως χρειαστεί να απευθυνθείτε στους δικούς σας ανθρώπους για να σας βοηθήσουν να βρείτε τις λύσεις προκειμένου να απομακρύνετε τις κολλημένες σκέψεις, τις αρνητικές πεποιθήσεις και τα συναισθήματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάντε ένα νέο άλμα στην αγάπη! Διευρύνετε τους ορίζοντές σας, είναι το μήνυμα που σας στέλνει η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, αυτός είναι ο μόνος τρόπος να κάνετε μια νέα σχέση. Να θυμάστε ότι χωρίς ρίσκα δεν μπορεί να υπάρξει ανταμοιβή. Και η Ηλιακή έκλειψη στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας εμπνέει τις προσπάθειές σας. Μπορεί να αισθανθείτε μια περίεργη χημεία με κάποιον/α, μια ανεξήγητη έλξη, ότι ίσως, κάπου, κάποτε έχετε ξανασυναντηθεί. Κατά κάποιο τρόπο, αυτή η μυστική γοητεία είναι αρκετή για να καλπάσει η φαντασία σας. Προσέξτε όμως τα σκιώδη συναισθήματά σας, της ζήλιας, της εμμονής, του ελέγχου και της κτητικότητας. Να θυμάστε: Ακόμα και αν είστε καιρό με κάποιον/α δεν είναι ιδιοκτησία σας!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επειδή είστε ευαίσθητο και συναισθηματικό ζώδιο και ενεργείτε υπό ένα συναισθηματικό πρίσμα, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και το καλύτερο. Η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σας ζητά να μη σπεύδετε να ικανοποιήσετε κάθε ανάγκη του αγαπημένου σας, δεν θέλετε να νιώσετε ακυβέρνητο πλοίο. Προσπαθήσετε να είστε δίπλα στην αγάπη σας, διεκδικώντας όμως την ατομικότητά σας. Για να ενώσετε τις δυνάμεις σας με το άλλο σας μισό, η μόνη προϋπόθεση είναι να οριοθετηθούν με σαφήνεια οι ρόλοι σας και οι υποχρεώσεις σας. Είστε μόνοι; Ο θεός Έρωτας θα μπορούσε να κάνει ξαφνικά την εμφάνισή του. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτή την ενέργεια του φεγγαριού και εντός των προσεχών έξι μηνών θα νιώθετε και πάλι ζωντάνια στη ζωή σας.

 

ΛΕΩΝ

Πόσο καλά ξέρετε τον εαυτό σας; Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας σάς ωθεί να ανακαλύψετε τις επιθυμίες σας, να αντιληφθείτε το πώς σας βλέπει ο υπόλοιπος κόσμος. Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και την έμφυτη λάμψη σας, θα κινήσετε βουνά. Ποιά νομίζετε ότι είναι τα δυνατά σας σημεία και τι θα μπορούσατε να κάνετε για να βελτιώσετε τις αδυναμίες σας; Οι απαντήσεις που θα πάρετε από το φεγγάρι θα συνδράμουν θετικά στην πορεία της ερωτικής σας ζωής. Αδράξτε αυτή τη πληθωρική κοσμική ενέργεια της Σεληνιακής έκλειψης και της Αφροδίτης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, και γίνετε περισσότερο τολμηροί (όχι ότι δεν είστε). Η μεγάλη ιδέα σας για μια καυτή νύχτα πιάνει τόπο. Δοκιμάστε κάτι νέο, δεν θα το μετανιώσετε! Είναι το πρώτο βήμα για μια θετική αλλαγή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας σάς δίνει δύναμη, κουράγιο και ενέργεια, για να αντιμετωπίσετε αυτές τις βαθιές συναισθηματικές αλλαγές που συμβαίνουν στην ψυχή σας, εξαιτίας της Σεληνιακής έκλειψης στον πνευματικό και χαοτικό δωδέκατο οίκο σας. Πυροδοτούνται η φαντασία σας και η διαίσθησή σας για τη δημιουργία συνθηκών προς μια βαθιά ψυχική και συναισθηματική κάθαρση. Θεραπεύστε τον πόνο του παρελθόντος από μια αγάπη που έχει αφήσει βαθιές πληγές στην ψυχή σας, θα αναγεννηθείτε. Ανακαλύψτε τη δύναμή σας! Λάβετε επίσης υπόψη σας ότι η συγχώρεση είναι το κλειδί για τη θεραπεία της ψυχής σας. Αν κρατάτε ακόμα μέσα σας μνησικακία, αφήστε πίσω το θυμό και τη δυσαρέσκεια. Άλλωστε είναι παρελθόν, δεν μπορεί να σας βλάψει πια.

ΖΥΓΟΣ

Ζείτε για το φλερτ και την περιπέτεια, έχετε έμπνευση και είστε παιχνιδιάρικοι χάρη στην Αφροδίτη στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας και τον Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Λάβετε όμως υπόψη σας ότι το σύμπαν εξυπηρετεί περισσότερο προσωρινές ερωτικές συνευρέσεις και όχι τη συντροφικότητα που αναζητάτε. Εν τούτοις, διασκεδάστε δοκιμάζοντας διαφορετικούς τύπους ανθρώπων για να δείτε αν μπορείτε να συνυπάρξετε με κάποιον που είναι εντελώς διαφορετικός τύπος από αυτόν που είχατε στο μυαλό σας. Αν είστε σε σχέση, προσέξτε τα λόγια σας! Κάντε πίσω και μην αφήσετε τη δυσαρέσκειά σας να προκαλέσει την έκρηξη του Βεζούβιου, θα υπονομεύσει την ηρεμία σας. Οι άνθρωποι κάνουν λάθη, … το ξέρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αφήστε μια τυχαία συνομιλία να εξελιχθεί! Η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας, και σας ζητά να υποδεχτείτε ένα νέο πρόσωπο ή και δύο ακόμα, αν σας κάνουν το κλικ! Χορέψτε στο δικό σας ρυθμό και κάντε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας οι οποίες ενδεχομένως και να σας αγχώσουν αφού η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει το δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Προσφέρετε στον εαυτό σας λίγες στιγμές διασκέδασης και ξενοιασιάς. Η πειθώ και η εξυπνάδα σας είναι σίγουρο ότι θα έλξουν αναρίθμητους θαυμαστές. Να είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και πολύ σύντομα οι συνομιλίες θα πάνε σε βαθύτερο επίπεδο, θα μπορούσαν να μετατραπούν σε ένα καυτό ερωτικό πάθος. Ακούστε τους κτύπους της καρδιάς σας, έρχονται πολλά υποσχόμενες ευκαιρίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εκφραστική Αφροδίτη στο ζώδιό σας και ο Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, προσθέτουν πάθος και εντείνουν τα συναισθήματά σας και το ρομαντισμό σας. Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας, τις γνώσεις σας και την καρδιά σας με όλο τον κόσμο! Αυξάνεται η ερωτική σας διάθεση, έτσι μην αφήσετε μια περιπέτεια να πάει χαμένη. Είστε γεμάτοι αισιοδοξία, ανάβετε τη φλόγα του έρωτα. Μια μεγάλης απόστασης σχέση θα μπορούσε να ξεκινήσει ή μια ερωτική έλξη θα μπορούσε πραγματικά να ζεσταθεί αφού το σύμπαν σάς αγγίζει με το μαγικό ραβδί του. Αν είστε δεσμευμένοι, ίσως ποθείτε μεγαλύτερη αυτονομία και ανεξαρτησία. Αν η αγάπη σας θέλει περισσότερο από το χρόνο σας, θα πρέπει να διαπραγματευτείτε κάποιες συμβιβαστικές λύσεις, ώστε να μην τον/την ωθήσετε μακριά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χρησιμοποιώντας δημιουργικά την ενέργεια της Αφροδίτης στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και της Σεληνιακής έκλειψης στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, θα σας επιτρέψει να αναγεννηθείτε. Αναζητάτε περισσότερη οικειότητα με τον αγαπημένο σας, λαχταράτε την ένωση νου – σώματος – ψυχής. Αλλά να είστε προσεκτικοί: Μην παρασυρθείτε από αυτές τις λανθάνουσες παθιασμένες εμμονές και τα τεχνάσματα, θα εμπλακείτε σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Σας δίνεται τώρα η ευκαιρία να εξαλείψετε την αρνητικότητα που ήδη πλανάται εδώ και αρκετό καιρό πάνω από το κεφάλι σας, είτε εμβαθύνοντας τη σχέση σας, είτε δίνοντας ένα αμετάκλητο τέλος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πόσο βαθιά είναι η αγάπη σας; Θα πάρετε την απάντηση από το σύμπαν, χάρη στη Σεληνιακή έκλειψη που ταρακουνά τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Εάν η απάντηση είναι «όχι» και ο αγαπημένος σας δεν ταιριάζει με τα δικά σας κριτήρια για να είστε μαζί για πάντα, τότε σταματήστε να ξεγελάτε τον εαυτό σας. Αλλά αν η απάντηση είναι «ναι», εξασφαλίστε τη σταθερότητα στη σχέση σας. Εάν έχετε δώσει περισσότερα από όσα έχετε πάρει, είστε διατεθειμένοι να τραβήξετε τα άκρα. Μην αφήσετε να γίνει έκρηξη, αντίθετα λάβετε υπόψη σας ότι μια ουσιαστική συζήτηση θα σας επιτρέψει να κατανοήσετε την πορεία σας μαζί. Είστε μόνοι; Εντός των προσεχών έξι μηνών, έρχεται κάποιος/α που αυξάνει τους καρδιακούς παλμούς σας και έχει τη σταθερότητα να σας ανεβάσει στα ουράνια.

ΙΧΘΥΣ

Γίνεστε πιο σοβαροί στην αγάπη καθώς η Αφροδίτη κινείται στο σταθερό και σοβαρό δέκατο οίκο σας. Τώρα δεν περπατάτε με το κεφάλι σας στα σύννεφα, ο πλανήτης της αγάπης σάς ωθεί να κάνετε έναν έλεγχο της πραγματικότητας, να αφήσετε πίσω σας μερικές από τις απαιτήσεις σας, έτσι ώστε να μπορεί να επιτευχθεί ισορροπία. Γίνετε ρεαλιστές και ακολουθείστε τη διαίσθησή σας. Αν νιώθετε να σας πνίγουν οι επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις σας, βρείτε χρόνο να αφιερώσετε στο δεσμό σας μέσα στην πολυάσχολη ζωή σας. Θα πρέπει να εξετάσετε τα πράγματα ρεαλιστικά τώρα, βασιζόμενοι στις εμπειρίες του παρελθόντος. Ποτέ δεν θέλετε να ξυπνήσετε ένα πρωί κάτω από τη συνειδητοποίηση ότι έχετε θέσει σε κίνδυνο τις βασικές αξίες ή τις επιθυμίες σας. Μην επιτρέψετε ποτέ σε κανέναν να πληγώσει την ψυχή σας!

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ