Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Τι φέρνει το Σαββατοκύριακο 1 με 2/12/2018 στα αισθηματικά των ζωδίων

Αρχικά το διήμερο αυτό η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το πιθανότερο είναι να ασχοληθούμε με ζητήματα της καθημερινότητας, με υποθέσεις ρουτίνας που ίσως μας αγχώσουν και δεν μας επιτρέψουν να δώσουμε σημασία στην προσωπική μας ζωή ή ακόμα να προκαλέσουμε και προβλήματα με το σύντροφο ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει, καθώς η γκρίνια και η επιθετικότητα είναι έντονη.

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 1 με 2/12/2018

Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξουν ζητήματα εργασίας που να μας απασχολήσουν, καλό είναι βέβαια να τα αφήσουμε στην άκρη γιατί δεν θα βοηθήσουν στο να βελτιώσουμε την διάθεσή μας. Το απόγευμα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό μας δίνει τη δυνατότητα να λύσουμε ότι μπορεί να μας απασχολεί με το σύντροφό μας με αποτελεσματικό τρόπο και να εκφράσουμε με άνεση έντονα συναισθήματα που κρατάμε καιρό μέσα μας. Η βαθύτερη επικοινωνία είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα και σε περίπτωση νέων γνωριμιών που πιθανά να υπάρξουν.

Αργότερα, η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και σηματοδοτεί την ανάγκη για επικοινωνία, για φλερτ, για να περάσουμε όμορφες στιγμές τόσο με το σύντροφο όσο και με πιθανές νέες γνωριμίες, καθώς η γοητεία εκτοξεύεται και η ανάγκη να αρέσουμε γίνεται κυρίαρχη. Η διασκέδαση είναι καταλυτική και δεν αποκλείεται με μουσική υπόκρουση να περάσουμε το βράδυ μας εξαιρετικά, να επικοινωνήσουμε με τους γύρω μας και να μπούμε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι.

Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Τοξότη δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να περάσουμε υπέροχα, να διασκεδάσουμε και να χαρούμε τη συντροφιά της παρέας που θα παίξει καταλυτικό ρόλο για να υπάρξουν μοναδικές Στιγμές με το ταίρι ή με πιθανή νέα γνωριμία. Ο ερωτισμός είναι έντονος και η χαρά μέσα από αυτόν μοναδική και ανανεωτική για οποιαδήποτε σχέση. Ιδανικές είναι οι συνθήκες για κοντινές αποδράσεις στην ύπαιθρο που θα απογειώσουν την όρεξη για ζωή. Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 1 με 2 Δεκεμβρίου 2018 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο με τη Σελήνη στην Παρθένο το πιθανότερο είναι να ασχολείσαι με την εργασία ή με ζητήματα καθημερινότητας προκαλώντας συγκρούσεις και ένταση με το ταίρι σου, λόγω γκρίνιας και άγχους. Το απόγευμα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε προβλήματα και να εκφράσετε τα βαθύτερα σας συναίσθημα. Αργότερα περνάει στο Ζυγό και η ανάγκη να δείξει κατανόηση στον άνθρωπό σου είναι πασιφανής. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Τοξότη απογειώνει το κέφι, τη χαρά και τον έρωτα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σε οδηγήσει στο να ασχολείσαι με την καθημερινότητα, κάτι που θα σε κάνει νευρικό και δεν θα σου δημιουργήσει την όρεξη να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. Το απόγευμα, το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό σε βοηθά να επικοινωνήσεις άμεσα και να δημιουργήσει το κατάλληλο μαγνητικό πεδίο σε περίπτωση νέας γνωριμίας. Αργότερα, περνάει στο Ζυγό και την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Τοξότη σε οδηγεί σε παρέες που μπορεί να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε αποζημιώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη το Σάββατο βρίσκεται στην Παρθένο και το ενδιαφέρον σου είναι επικεντρωμένο στον ερωτικό σου σύντροφο και στο πως θα περάσετε όμορφα. Η διασκέδαση και οι παρέες θα σας ανανεώσουν και το απόγευμα με το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό θα σου δώσει τη δυνατότητα να συζητήσετε ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σας και να καταλάβετε ο ένας τον άλλον. Αργότερα, η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Τοξότη μπορεί να εκτοξεύσει την ένταση και το πάθος, γι’ αυτό προτίμησε το δεύτερο.

Εσύ που είσαι μόνος/η, με τη Σελήνη στην Παρθένο το Σάββατο πρωταγωνιστείς στο φλερτ, καθώς η χαρά και η λάμψη που εκπέμπεις μαγνητίζει τους γύρω και είναι πιθανές οι νέες γνωριμίες. Το απόγευμα το εξάγωνο της ,ε τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό μπορεί να φέρει πρόσωπα του παρελθόντος στο προσκήνιο και ξεκαθαρίσματα σημαντικά για σένα. Αργότερα, περνάει στο Ζυγό και την Κυριακή με το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Τοξότη δημιουργεί το ανάλογο ερωτικό πεδίο για νέες γνωριμίες που θα σου κόψουν την ανάσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στην Παρθένο το Σάββατο είναι έντονη η ανάγκη σου να ασχοληθείς με το σπίτι και να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για σένα και το ταίρι σου. Το απόγευμα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό σου δίνει τη δυνατότητα να λύσετε ζητήματα που πιθανόν να σε απασχολούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αργότερα, το κέφι απογειώνεται αφού περνάει στο Ζυγό και την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Τοξότη εκτοξεύει την αισιοδοξία, τον ερωτισμό και σε οδηγεί σε μοναδικές στιγμές με τον σύντροφό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, με τη σελήνη στην Παρθένο το Σάββατο η τάση για ασφάλεια και ο συναισθηματισμός είναι έντονος και το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό το απόγευμα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα του παρελθόντος που θα επικοινωνήσεις μαζί. Αργότερα, απογειώνεσαι αφού περνάει στο Ζυγό και την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Τοξότη δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες σημαντικές για την πορεία της προσωπικής του ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη στην Παρθένο η επικοινωνιακή σου διάθεση είναι δεδομένη και το εξάγωνο που σχηματίζει το απόγευμα με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό μπορεί να σε οδηγήσει στο να εκφράσεις τους προβληματισμούς και τα αισθήματά σου στο σύντροφό σου. Αργότερα, περνάει στο Ζυγό και την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Τοξότη δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να δρομολογήσεις ζητήματα καθημερινότητας με το ταίρι σου που μπορεί πρότερα να σε προβλημάτιζαν.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Σελήνη στην Παρθένο δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για παρέες και νέες γνωριμίες που μπορεί να σας συναρπάσουν. Το απόγευμα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο και πάλι πρόσωπα του παρελθόντος που θα σε αναστατώσουν. Αργότερα η Σελήνη περνάει στο Ζυγό εντείνοντας το συναισθηματισμό σου και την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Τοξότη μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες μέσα από παρέες του εργασιακού χώρου που θα είναι καταλυτικές για τη ζωή σου.

ΛΕΩΝ

Το Σάββατο η Σελήνη στην Παρθένο σου δημιουργεί την ανάγκη για ασφάλεια και έντονο ερωτισμό, κάτι που εκδηλώνεις στο σύντροφό σου. Το απόγευμα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό σε βοηθάει να εκδηλώσεις συναισθήματα και προβληματισμούς στο ταίρι σου που μπορεί να σε απασχολούν εδώ και καιρό. Αργότερα, περνάει στο Ζυγό και την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Τοξότη απογειώνει το κέφι, την αισιοδοξία, την παιδικότητα δημιουργώντας ιδανικές προϋποθέσεις για διασκέδαση και έντονο πάθος για εσένα και το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο η Σελήνη στην Παρθένο σου δημιουργεί την ανάγκη για σιγουριά και είναι πιθανόν να μη σου αφήνει περιθώρια για να εκδηλώσεις με άνεση τα συναισθήματά σου. Το απόγευμα περνάει στο Ζυγό εντείνοντας την επικοινωνιακή και κοινωνική σου διάθεση. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον με τον Ήλιο στον Τοξότη σε ωθεί στο να διασκεδάσεις και να βγεις με παρέες, δημιουργώντας εξαιρετικές προϋποθέσεις για πιθανές νέες γνωριμίες που θα σε απογειώσουν κυριολεκτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σάββατο η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καθιστά πρωταγωνιστή για το μεγαλύτερο μέρος της μέρας ,καθώς εκδηλώνεις με άνεση συναισθήματα και επιθυμίες το ταίρι σου. Το απόγευμα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό λειτουργεί ευεργετικά στο να λύσετε ζητήματα που μπορεί να σας απασχολούν. Αργότερα, περνάει στο Ζυγό και την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα για τρυφερότητα, ασφάλεια και ρομαντισμό που θα απογειώσει τη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, με τη Σελήνη στο ζώδιό σου πρωταγωνιστείς σε παρέες με το δυναμισμό και τη γοητεία σου και το απόγευμα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο παλιές γνωριμίες που επιδιώκουν επικοινωνήσουν και πάλι μαζί σου. Αργότερα περνάει στο Ζυγό και την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Τοξότη μπορεί να είναι καθοριστική συνθήκη για μία νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα αλλάξει τα πάντα στην προσωπική σου ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Το Σάββατο η Σελήνη στην Παρθένο εντείνει την ευαισθησία και την ανάγκη να μείνεις με το ταίρι σου μακριά από όλους και όλα. Το απόγευμα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό σου δημιουργεί την διάθεση να εκφράσεις συναισθήματα που θα απογειώσουν το πάθος στη σχέση σου. Αργότερα περνάει στο ζώδιό σου αλλάζοντας τη διάθεσή σου. Την Κυριακή με το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Τοξότη δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να περάσετε μοναδικά με το ταίρι σου διασκεδάζοντας ή πραγματοποιώντας μία κοντινή εκδρομή.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Σελήνη στην Παρθένο σου δημιουργεί την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου και αυτό δεν σε αφήνει να λειτουργήσεις απελευθερωτικά στην προσωπική σου ζωή. Το απόγευμα περνάει στο ζώδιό σου αλλάζοντας το κλίμα και κάνοντας έντονη τη διάθεση για επικοινωνία και ερωτισμό. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Τοξότη μπορεί να φέρει μέσα από παρέες που διασκεδάζεις σημαντικές γνωριμίες που θα αλλάξουν το ρου της προσωπικής του ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σάββατο η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεθείς με το ταίρι σου και φιλικά σου πρόσωπα περνώντας ευχάριστα. Το απόγευμα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις στο ταίρι σου σκέψεις και ανησυχίες που μπορεί να έχεις εδώ και καιρό. Αργότερα περνάει στο Ζυγό εντείνοντας την ευαισθησία και την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Τοξότη σε βοηθά να βρεις μέσα από τη σχέση σου την ασφάλεια και τη σιγουριά που χρειάζεσαι.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Σελήνη στην Παρθένο σε ωθεί σε φιλικές παρέες όπου είναι πιθανές οι νέες γνωριμίες που μπορεί να σου αλλάξουν τη διάθεση και να σε απογειώσουν. Το εξάγωνο της το απόγευμα με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπο του παρελθόντος θα επιδιώξει να σου μιλήσει. Αργότερα περνάει στο Ζυγό και την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Τοξότη σε ωθεί πιθανά να ασχοληθείς με πρόσωπα του παρελθόντος που σου δημιουργούν ασφάλεια και σταθερότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σάββατο η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να στρέψει την προσοχή σου σε επαγγελματικά ζητήματα κάτι που πιθανά να δημιουργήσει ένταση με το ταίρι σου. Το απόγευμα περνάει στο Ζυγό αλλάζοντας τη διάθεσή σου και επιδιώκεις να βρεθείς με τον άνθρωπό σου και τις φιλικές παρέες για να περάσετε όμορφα. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Ήλιο στο ζώδιό σου σε καθιστά πρωταγωνιστή τόσο στους φίλους όσο και στις σχέσεις σου, καθώς επιδιώκεις να ικανοποιήσεις τις δικές σου αλλά και τις ανάγκες του συντρόφου σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και στρέφεσαι σε κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις και να σε αγχώνουν, αδιαφορώντας για την προσωπική σου ζωή. Αργότερα το απόγευμα περνάει στο Ζυγό κάτι που σου δημιουργεί τη διάθεση να βρεθείς με φίλους και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές γνωριμίες. Εξαιρετική είναι η ευκαιρία την Κυριακή με τη Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο στο ζώδιό σου και εσύ να ελκύεις νέα πρόσωπα που μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο το Σάββατο σου δημιουργεί την αισιοδοξία, τη χαρά και τη ζωντάνια να περάσεις μοναδικά με το σύντροφό σου παίζοντας ερωτικά. Το απόγευμα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό σας βοηθάει να λύσετε ζητήματα για τους στόχους που έχετε και μπορεί να σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Αργότερα η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και ασχολείστε και οι δύο με κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχετε και την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Τοξότη δημιουργεί ισορροπία στη σχέση μεταξύ λογικής και ευαισθησίας.

Εσύ που είσαι μόνος/η, με τη Σελήνη στην Παρθένο το Σάββατο παίζεις, διασκεδάζεις, χαίρεσαι και είναι πιθανές νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν τη διάθεσή σου. Το απόγευμα το εξάγωνό της τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα από το παρελθόν που να θέλει να επικοινωνήσουν μαζί σου. Αργότερα η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Τοξότη μπορεί να φέρει συναντήσεις με παλιότερες γνωριμίες που σου δείχνουν ότι δεν έχεις ακόμα κλείσει οριστικά κεφάλαια στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σάββατο η Σελήνη στην Παρθένο σου προκαλεί έντονη νευρικότητα και ανασφάλειες και αυτό μπορεί να εκδηλωθεί με απότομο τρόπο στο σύντροφό σου. Το απόγευμα περνάει στο Ζυγό, αλλάζει τη διάθεση σου, βρίσκεις την αισιοδοξία σου και αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στη σχέση σου. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Τοξότη απογειώνει τη διάθεση και δεν θα διστάσετε να περάσετε μοναδικά με φιλικά σας πρόσωπα κλείνοντας πολύ όμορφα αυτό το διήμερο.

Εσύ που είσαι μόνος/η, με τη σελήνη στην Παρθένο το Σάββατο είναι γεγονός ότι η νευρικότητα είναι στα ύψη και αυτό σε οδηγεί στο να κλειστείς στον εαυτό σου. Το απόγευμα περνάει στο Ζυγό και βρίσκεις την κοινωνικότητα και τη χαρά μέσα σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες τιμές από παρέες που διασκεδάζουν. Την Κυριακή με το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Τοξότη σου δίνεται η ευκαιρία να βρεις το ιδανικό ταίρι καθώς ελκύεις πρόσωπα που ταιριάζουν απόλυτα σε αυτό που επιθυμείς.

ΙΧΘΥΣ

Το Σάββατο η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και είναι έντονη η ανάγκη σου να ικανοποιήσεις τον σύντροφό σου και να κρατήσεις ισορροπίες για να μη διαταραχθεί η σχέση σου. Το απόγευμα το τρίγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό φέρνει συζητήσεις για ταξίδια ή πνευματικές αναζητήσεις που μπορεί να σας απασχολούσαν. Αργότερα περνάει στο Ζυγό και η ένταση ανεβαίνει. Το πάθος σε συνδυασμό με τη ζήλια μπορεί να κυριαρχήσουν όμως ευτυχώς την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Τοξότη σας ωθεί στο να βρείτε τα πατήματα σας.

Εσύ που είσαι μόνος/η, με τη σελήνη στην Παρθένο το Σάββατο έχεις την δυνατότητα να φλερτάρεις και να γοητεύσεις πρόσωπα που σου προκαλούν το ενδιαφέρον. Το απόγευμα το εξάγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο γνωριμίες του παρελθόντος που πιθανά να θέλουν να διεκδικήσουν θέση στη ζωή σου. Αργότερα η Σελήνη περνάει το Ζυγό στρέφοντας σε σέ μοναχικότητα και την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Τοξότη ισορροπεί τη διάθεσή σου και μπορεί να φέρει στη ζωή σου μέσα από τον κοινωνικό περίγυρο πρόσωπο που να παίξει καταλυτικό ρόλο.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 119 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙO 119 Οι Σταματάκηδες ζουν με την αγωνία πως η Μαρίνα θα «δώσει»...