Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ανιστόρητη χυδαιότητα η δήλωση Γεωργιάδη (VIDEO)

Σφοδρή ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνη Γεωργιάδη, σχετικά με τους νεκρούς στο Πολυτεχνείο.

Στη σχετική ανακοίνωση, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι ο κ. Γεωργιάδης «σε μια άθλια παρέμβασή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ… ουσιαστικά επέμεινε στην ανιστόρητη χυδαιότητα ότι δεν υπήρξαν νεκροί στο Πολυτεχνείο. Λίγες μέρες νωρίτερα, τα ίδια ακριβώς υποστήριξε και βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο».

Το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις Γεωργιάδη

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. «προσβάλλει τη μνήμη των νεκρών του Πολυτεχνείου, προσβάλλει την ιστορική μνήμη, υβρίζει τους αγώνες του ελληνικού λαού για δημοκρατία».

Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ επιρρίπτει ευθύνες και κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, καθώς σημειώνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ατάραχος παρακολουθεί τον αντιπρόεδρό του να κάνει κουμάντο στη Ν.Δ. και να την εκθέτει ανεπανόρθωτα».

Σημειώνεται ότι ο κ. Γεωργιάδης «παίζοντας» ουσιαστικά με τις λέξεις και τα γεγονότα, σημείωσε ότι δεν σκοτώθηκαν άνθρωποι εντός του Πολυτεχνείου, αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι «νεκροί βεβαίως και υπήρξαν την ημέρα εκείνη, στην πλατεία Αιγύπτου, από ελεύθερους σκοπευτές στην Πατησίων και γύρω-γύρω…».

efsyn.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ: Ο Παύλος μεθυσμένος συναντάει την Ηλέκτρα έξω από την καλύβα

Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς  ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ Η Ηλέκτρα με τις κόρες της βρίσκονται στην καλύβα του δάσους, κάνοντας, έτσι, πράξη...