Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απαντά στο ρατσιστικό σχόλιο σε βάρος του αδερφού του

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήρε θέση σήμερα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για το ρατσιστικό σχόλιο που ειπώθηκε σε βάρος του αδερφού του, Θανάση, κατά τη διάρκεια αθλητικής εκπομπής, μετά τον αγώνα Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της Ευρωλίγκας.

«Καταρχάς Θανάση θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη γιατί ξέρω αυτό που θα πω θα τραβήξει πολλά βλέμματα πάνω σου και πάνω μου και ξέρω είναι κάτι που δεν θες. Αλλά είμαι σίγουρος, αμα ήταν ο μπαμπάς εδώ θα ήταν πολύ απογοητευμένος, αν κρατήσω την σιωπή μου. Έχω χάσει τον ύπνο μου τις τελευταίες μέρες για το αρνητικό-ρατσιστικό περιστατικό που έγινε πρόσφατα. Αν αυτό μπορεί να συμβεί στον Θανάση, ο οποίος εκπροσωπεί με περηφάνεια και με ένα συνεχές χαμόγελο την Εθνική Ελλάδας και τον Παναθηναϊκό, δεν μπορώ να φανταστώ την περνάνε άλλοι έγχρωμοι στην Ελλάδα. Είμαι παρά πολύ λυπημένος και απογοητευμένος. Αλλά δεν θα αφήσουμε τα αρνητικά σχόλια να αλλάξουν αυτή την οικογένεια και την αγάπη μας για την χώρα στην οποία μεγαλώσαμε. Εγώ και τα αδέρφια μου είμαστε Έλληνονιγηριανοι και σε όποιον αρέσει και θα συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε και να μιλάμε με τα καλύτερα λόγια για την Πατρίδα μας», άναφέρει στην αναρτησή του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια αθλητικής εκπομπής, ο Τάκης Τσουκαλάς είχε χαρακτηρίσει «πίθηκο» τον Θανάση Αντετονκούμπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ – Spoiler: Ο Βλάσης παραξενεύεται από τα χατίρια του Γιαννακάκη στη Θοδώρα

Ανατρεπτικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ  που βλέπουμε στο MEGA Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο Η Στέλλα δέχεται μία εξαιρετική πρόταση για δουλειά, δεν γνωρίζει...