Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 5 έως 11 Νοεμβρίου 2018

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αρκετά πέρασες 1ο δεκαήμερο και ήρθε η ώρα να σκάσει το χειλάκι σου! Η εβδομάδα αυτή είναι η έναρξη της απόλυτης Τύχης των απόλυτων μηνών, αλλά πέρα από αυτό, χορταίνεις γνωριμίες, μηνύματα, τηλεφωνήματα αλλά και ταξιδάκια! Εσύ του 3ου, αν θες επανασύνδεση, τώρα είναι η ευκαιρία σου! Κάνε το πρώτο βήμα και δεν θα χάσεις!
Τα «ΜΗ»:Καλά οκ…, και εσύ του 2ου, μια χαρά περνάς! Αλλά στην κρεβατοκάμαρα! Σε όλα τα άλλα δωμάτια απαιτείς, ζηλεύεις και τα θες όλα δικά σου! But why?

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τι ακριβώς θες να διαβάσεις 2ο και 3ο δεκαήμερο; Ότι θα έχεις την απόλυτη ερωτική επιτυχία και ότι θα εκπληρωθεί κάθε σου επιθυμία; Ε, ναι λοιπόν, διάβασε το! Θα γίνει και μπράβο σου, το αξίζεις! Να περνάς υπέροχα!
Τα «ΜΗ»: Αχ, βρε 1ο δεκαήμερο με τις ζήλιες σου και τις παιδιάστικες απαιτήσεις σου… Είσαι ευνοημένος μάλλον ερωτικά και θες όλο και περισσότερα συνέχεια… Δεν χαλαρώνεις λίγο με την απληστία και την κτητικότητα;

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Απ’ότι άκουσα Δίδυμε του 1ου, από τον επόμενο μήνα και ύστερα, αρχίζουν κάτι εκθέσεις γάμου… Ναι, ναι… Μην κάνεις ότι δεν σε νοιάζει! Κυρία Κοκοβίκου ήθελες να γίνεις, κυρία Κοκοβίκου θα έχεις ευκαιρίες να είσαι, από αυτή την εβδομάδα! Ή κύριος Κοκοβίκος anyway! Εσύ του 3ου , απολαμβάνεις φλερτ, διασκέδαση, πάθος, κατακτήσεις, αλλά και μία τεράστια ευκαιρία για επανασύνδεση!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 2ου, τι να απολαύσεις, που έχεις πέσει με τα μούτρα στην δουλειά και τις υποχρεώσεις; Το καλό με σένα, είναι ότι όσο περνούν οι μέρες, ομορφαίνεις όλο και περισσότερο! Μοντελάκι μου εσύ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Καλά εσύ του 2ου και του 3ου είστε η Lady Gaga αγκαζέ με την Madonna, στον έρωτα! Λάμψη, ερωτικό ταλέντο (δεν εννοώ μόνο πονηρά μπρε), κατακτήσεις, κυριολεκτικά και μεταφορικά χειροκροτήματα, περιζήτητοι και με απόλυτη ερωτική επιτυχία! Απόλαυσε το my king/queen!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 1ου, έχεις κολλήσει σε θέματα δουλειάς και ομορφιάς και ο έρωτας χάνει την προτεραιότητα του στην καθημερινότητα σου! Και μια που λέω για ομορφιά, έχει το νου σου από δω και πέρα, γιατί μάλλον σου ανοίγει η όρεξη και τα τσιμπάς τα κιλάκια σου!



ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Επιτέλους, 1ο δεκαήμερο, επιτέλους! Τα ερωτικά σου, ακριβώς όπως ονειρεύεσαι να είναι! Θα έχεις από δω και πέρα άπειρες κατακτήσεις στα πόδια σου, φλερτ, θαυμαστές, ευκαιρίες απανωτές, επιτυχίες ερωτικές, διασκέδαση και λάμψη που σε κάνει να γοητεύσεις τον καθένα! Εσύ του 3ου ανταλλάζεις μηνύματα με τον πρώην και γιατί όχι, «παίζει» και συνάντηση παλαιών εραστών!
Τα «ΜΗ»:Εσύ του 2ου , ασχολείσαι με αναμνήσεις και νοσταλγίες που δεν χρειάζεται χρυσό μου, γιατί θα χάσεις… Ωστόσο να ξέρεις, ότι οι επόμενες μέρες θα σου δώσουν μία μεγάλη ευκαιρία για συγκατοίκηση… Άσε λοιπόν τα παλιά…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Παρθένε του 2ου ή του 3ου, το χρυσό κλειδί για την ερωτική επιτυχία, είναι οι επικοινωνία και… τα παράγωγα της! Δηλαδή, ένα μήνυμα, μία είδηση, ένα τηλεφώνημα, μία συνάντηση! Ετοιμάσου να… θεοποιήσεις τους δημιουργούς του FB, του Insta και του Viber, αυτήν την εβδομάδα!
Τα «ΜΗ»: Εσύ 1ο δεκαήμερο, άσε το παρελθόν εκεί που κάθεται… Ναι, οκ, θα έχεις ευκαιρίες, αλλά πίστεψε με, δεν θα σου βγει σε καλό…

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Και ξεκινάμε 1ο δεκαήμερο! Ξεκινάμε αυτήν την εβδομάδα, μία περίοδο ανανέωσης, γνωριμιών, κοινωνικοποίησης, επαφών και μπόλικων θετικών ειδήσεων! Let’s go λοιπόν! Εσύ του 3ου, μην χάσεις καμία ερωτική ευκαιρία αυτήν την εβδομάδα! Ευνοείσαι απόλυτα για μοιραίους παθιασμένους έντονες έρωτες! Κι αν θες με πρώην, ακόμα καλύτερα! Η επανασύνδεση έρχεται, πιο καυτή από ποτέ!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 2ου άσε κάτω τις σοκολάτες, ακόμα δεν μπήκε ο χειμώνας! Θα κλαις μετά, όταν η ζυγαριά θα πάρει την ανιούσα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Όλη μας η ζωή, μία εβδομάδα σου Σκορπιέ του 2ου και του 3ου! Ναι, αγάπη μου, αυτές τις μέρες όλα μπορούν να συμβούν! Με τόση ερωτική τύχη και συναισθηματικές ευκαιρίες και δυνατότητες, η επιτυχία είναι στο τσεπάκι σου, ερωτικό μου πλάσμα!
Τα «ΜΗ»:Εσύ του 1ου πλέον ξέρεις που βρίσκεσαι και τι ζητάς από τον έρωτα! Αλλά μήπως ζητάς πολλά; Με κτητικότητα, ζήλια και καταπίεση, δεν σε βλέπω καλά Σκορπάκι!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Μαναράκι μου εσύ του 1ου!Παλαμάκια παίξετε κι ο μπαμπάς του έρχεται και του φέρνει κατιτί, όλα τα δώρα στο χαρτί! Ναι αγάπη μου, αυτήν την εβδομάδα η εποχή σου ξεκινά και χορταίνεις εύνοια και τύχη! Όλα σούπερ! Εσύ του 3ου, αν θες επανασύνδεση, άκου τους φίλους σου! Ναι, αυτοί θα σου δώσουν την λύση!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 2ου εκεί… Στα μυστικά, τα ψέματα και τα παράνομα… Χμμ, όντως σε ικανοποιεί αυτό, βρε καρδιά μου;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Έτσι θέλω να σε βλέπω Αιγοκεράκι του 2ου και του 3ου! Να πηγαίνεις κόντρα στα «κουτάκια» σου και να ανοίγεις το μυαλό σου! Αν το κάνεις αυτό, την τρέχουσα εβδομάδα, πίστεψε με, θα περάσεις απλά υπέροχα, ιδίως στον έρωτα! Πες ναι στο διαφορετικό, το καινούργιο, στην αλλαγή!
«ΜΗ»: Εσύ του 1ου μπαίνεις σε άλλη φάση ερωτικά αυτήν την εβδομάδα! Πιο συναισθηματική να την πω, πιο δεν ακούς την λογική ούτε καν να την πω, πιο… απαγορευμένη να την πω; Εσύ ξέρεις…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αχ, επιτέλους θα δικαιώσεις την εκκεντρική, ξεχωριστή και καινοτόμα προσωπικότητα σου Υδροχόε του 1ου, από αυτήν την εβδομάδα και ύστερα! Γιατί η Τύχη βοηθά τους τολμηρούς και εσύ ότι τολμάς, ιδίως στον έρωτα, έχει επιτυχία! Βοήθεια bonus, από τους αγαπημένους σου φίλους φυσικά! Εσύ του 3ου είσαι σε φάση, ας φλερτάρω λίγο με τον πρώην… Να συναντηθώ και μαζί του…. Να πάμε κι ένα ταξιδάκι να θυμηθούμε τα παλιά… Αυτά…
Τα «ΜΗ»: Τα κεφάλια μέσα2ο δεκαήμερο! Άσε τους έρωτες και κοίτα την καριέρα σου, γιατί κάτι πολύ πολύ πολύ καλό έρχεται!

ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Μέσα στην τρελή χαρά, την περιπέτεια και τις ερωτικές επαφές-συναντήσεις σε βλέπω αυτήν την εβδομάδα 2ο και 3ο δεκαήμερο! Κι όσο για ερωτικές επιθυμίες και στόχους; Σε βλέπω να τα εκπληρώνεις τώρα! Η τύχη είναι μαζί σου!
Τα «ΜΗ»:1ο… Άσε τα επιφανειακά στον έρωτα! Βάλε τέλος! Αυτή η εβδομάδα σε διδάσκει, πως από δω και πέρα οφείλεις να είσαι σοβαρός για τις ερωτικές επιλογές σου και κυρίως ώριμος! Όχι επιπολαιότητες τώρα… Άκουσε με…

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του OPEN ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15 Ο Γιώτης βλέπει την Αλίκη στο σπίτι του. Ο Τζώρτζης μεταφέρει κρυφά χρήματα από...